Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:dance: hadi bakalım şansın bol olsun cicim cumaya da pek bişi kalmadı valla heekaydirigubbakcemile5

sagol mel_ay'im evet cok az kaldi :sm_cool: catlayana kadar konu$cam , 1 ayin acisini cikarmam lazim ki ondan öncede 2 hafta felan konusamadim
haftasonuna tavlayim da aklinialirimsmile usta birliginde aklindan cikmam belki kaydirigubbakcemile3

kıyamam ya olsun canım bakma benim yakın die yoksa bende nerde gitcem görcem

:1hug: tadini cikarin canim , siz mutlu oldukca bende oluyorum zaten , alistim ben gurbete boshayallersmile

:1ninca: kizlar hepinize de büyük gecmis olsun a.s.

kızlar sözlümün abisi aradı biletleri alıyorum dedi pazar günü aşkımın yanında olcam kısmetse ay heycan yaptım ya

ooo süperrr kaydirigubbakcemile5

hadi gözün aydin canim :sm_cool:
kizlar cok sanslisiniz , kiymetini bilin valla , herkes gün sayiyor sevdiginin yaninda olmak icin ben ise msnde görüsmek icin sempatiksalakcinni

sizin aranız nasıl canım?

ooo süperrr kaydirigubbakcemile5

sizin aranız nasıl canım?

sagol tatlim gecen cok sükür ulasabildim :sm_cool::teytey: bi hafta arama denemesinden sonra ALLAHIMA bin sükür sonunda konustum :dance: cok mutluyum bu yüzden
cok sasirdi aramama konustuk biraz iste , haftasonu nette görüsürüz dagitim izni var dedi :asigim: haftasonunu bekliyorum tadini cikarmam lazim
sen nasilsin keyifler nasil :1hug:

sağol canım

gerçekten kızlar geçmiş olsun hepinize

Olsun be güzelim olsun
Aşkın sağı solu belli olmaz
Ben aklımı senle bozdum
Hiç kimseyle işim olmaz

:sm_cool: aklimdan cikmiyo bu sarki hic ya :dance: tabi i$ime de geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…