Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kizlar ya sizin yaslariniz kac hepiniz ceyiz aliyosunuz , ben 19um baslamam gerekiyomu simdi ya bilmiyorumkismile

kız çocuğun çeyizi küçükten başlar zaten annen yapıyordur bişeyler sana
valla ben daha şimdiye bi parça bişey aldım mı hatırlamıyorum ama alsam fena olmaz.annem bişiler aldım diyor ama ne alıyor bilmiyorum hiiiç. yaşım 24 bu arada.

duygu senin aldığın sarev 2. nevresim takımı limangoda 148 TL canım sen kaça aldıydın?
limango kadar kalpazan bir yer de görmedim ben yani
fiyatları çekiyo yukarı 30 liralık indirim çeki veriyor
yine de daha pahalı oluyor artı kargo ekliyor kargo si de en az 7 lira
yok markafoni çok iyi de limango yu sevmiyorum
ben 90 liraya aldım canım hemde taksitli
siz gene iptale bağlamışınız aklinialirimsmileaklinialirimsmile

kizlar ya sizin yaslariniz kac hepiniz ceyiz aliyosunuz , ben 19um baslamam gerekiyomu simdi ya bilmiyorumkismile bende daha hic heves yok
19 muuu :1shok: kıız senin kitaplarla haşır neşir olman lazım ne çeyizi :umursamaz: yok başlama daha neler çıkıyor neler
23 ü devirdim bu arada ben
annem bana almadı daha doğrusu ben aldırmadım ama heves etmiş almış birkça şey şimdi hiçbiri beğenmiyorum o da üzülüyo iyiki de aldırmamışım yani
kendi paramı kazanıyorum kendim alıyorum allahıma çok şükür en güzeli böyle hem daha kıymetli oluyor :)

ne bilyim ya herkes ceyiz de ceyiz tutturunca , evet annem aliyo ne kadar alma desemde :1ninca: ilerde evlenecek zaman zaten herseyi kendi tarzima göre alirim ben

zaten öyleyim duygucum kitaplarla hasir nesirim kaydirigubbakcemile3 yok zaten benim hic hevesim yok , sizler böyle yazinca iste merak ettim , üni var daha 3 yil istesem de olmaz delikafadulden 4.yil calismaya baslayinca insallah alirim bende kendi paramla zemuszemus

olsun canim sevdiginle mutlu olunca uzaga da alisirsin :1hug:
ay ne heyecanli ya , hem asker hem dügün $afagi sayilir seninki :teytey:

hem de nasıl cnm yhaaa evim yapılıo bileee ben burdan aşkımı yönetiyorum böle yaptır şu markadan olsun falan dieee oda annesine sölüo kaynanam sağolsun yaptırıooo :teytey:

evet cnm istemediğim bişiy olsa sökülüp yenisinn olacağını biliooo o yüzden o riski göze almaz aklinialirimsmile ama kırmaz beni aşkım hiçç

kaydirigubbakcemile3 tabi bu durumda bastan istedigini yaptirmasi daha iyi olur
canim benim simdi cikmam lazim kusura bakma , gece görüsürüz insallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…