- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.001
kizlar ya sizin yaslariniz kac hepiniz ceyiz aliyosunuz , ben 19um baslamam gerekiyomu simdi ya bilmiyorumkismile
limango kadar kalpazan bir yer de görmedim ben yaniduygu senin aldığın sarev 2. nevresim takımı limangoda 148 TL canım sen kaça aldıydın?
siz gene iptale bağlamışınız aklinialirimsmileaklinialirimsmile
19 muuu :1shok: kıız senin kitaplarla haşır neşir olman lazım ne çeyizi :umursamaz: yok başlama daha neler çıkıyor nelerkizlar ya sizin yaslariniz kac hepiniz ceyiz aliyosunuz , ben 19um baslamam gerekiyomu simdi ya bilmiyorumkismile bende daha hic heves yok
annem bana almadı daha doğrusu ben aldırmadım ama heves etmiş almış birkça şey şimdi hiçbiri beğenmiyorum o da üzülüyo iyiki de aldırmamışım yanikız çocuğun çeyizi küçükten başlar zaten annen yapıyordur bişeyler sana
valla ben daha şimdiye bi parça bişey aldım mı hatırlamıyorum ama alsam fena olmaz.annem bişiler aldım diyor ama ne alıyor bilmiyorum hiiiç. yaşım 24 bu arada.
kız çocuğun çeyizi küçükten başlar zaten annen yapıyordur bişeyler sana
valla ben daha şimdiye bi parça bişey aldım mı hatırlamıyorum ama alsam fena olmaz.annem bişiler aldım diyor ama ne alıyor bilmiyorum hiiiç. yaşım 24 bu arada.
19 muuu :1shok: kıız senin kitaplarla haşır neşir olman lazım ne çeyizi :umursamaz: yok başlama daha neler çıkıyor neler
23 ü devirdim bu arada ben
annem bana almadı daha doğrusu ben aldırmadım ama heves etmiş almış birkça şey şimdi hiçbiri beğenmiyorum o da üzülüyo iyiki de aldırmamışım yani
kendi paramı kazanıyorum kendim alıyorum allahıma çok şükür en güzeli böyle hem daha kıymetli oluyor :)
Offff bugünn onu son görüşüm olduu, yarın gidiyoooo yine lanet olası yere
İçim Sıkıldııı senağlama
izni bitti diye üzülme canim - beraber vakit gecirebildiginiz icin sevinmelisin :1hug: elbet geri kalan günleri de biticek tekrar kavusacaksiniz
offfffffff atarsa şafak 289 geçsin artık yaaaaa bitsinnn şafak mafak kalmasın askım bana gelsinnn evleenelim
a.s. Kıss gelince hemen evlencenizzmiii
Tam alışmışken yakınımda olmasına gitmesi tekrardan çok koyuyo
ama bu sefer ki ayrılık son inş... olumunekankayizsmile
evet cnm mayıs 22 gibi teskerimiz büyük ihtimal ramazan gelmeden yaniiii temmuz ortasına kadar düğün olacak ben uzağa gelin gitcem bi deeee :gitme:
olsun canim sevdiginle mutlu olunca uzaga da alisirsin :1hug:
ay ne heyecanli ya , hem asker hem dügün $afagi sayilir seninki :teytey:
hem de nasıl cnm yhaaa evim yapılıo bileee ben burdan aşkımı yönetiyorum böle yaptır şu markadan olsun falan dieee oda annesine sölüo kaynanam sağolsun yaptırıooo :teytey:
oo süper canim daha ne valla , istedigin gibi de oluyoki oh oh :teytey:[/FONT]
evet cnmistemediğim bişiy olsa sökülüp yenisinn olacağını biliooo o yüzden o riski göze almaz aklinialirimsmile ama kırmaz beni aşkım hiçç
kaydirigubbakcemile3 tabi bu durumda bastan istedigini yaptirmasi daha iyi olur
canim benim simdi cikmam lazim kusura bakma , gece görüsürüz insallah opuyorumnanaktan
sarilale0308 h.g cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?