Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Pissy hiç sorma yaa ilk buluşmamıza gidiyo gibiyimmm Allah'ım yüreğim dayanmıcak

ilk ben görcemm aşkımı hehe birlikten çıkıp eskişehire gelcek ben de gidip terminalden alcam 1 gece benim evimde kalcaz sonra kocaeline ailesinin yanına gitcez ertesi gün de ağvaya gitcez 2 gün kalcaz :asigim:

ayy bi aksilik çıkmasın bütün planlar hazır

sarilale0308 inşallah gidip görürsün askerini canım a.s.

tertibimmm saol canımmm opuyorumnanaktan evet çok şükür belli oldu canım yaa meraktan ölcektim sadece 3 gün sonra aşkımı görcemmmm çok heyecanlıyım :asigim:

sen nasılsın canım??

sağol babyke Allah'ım sanki ilk kez karşılacak gibiyim delikafaduldendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3 ben de öyleydim bak yaa demek ki herkes gerçekten aynı şeyleri yaşıyo kaydirigubbakcemile3 çok tuhaf oldum şimdi okurken yazdıklarınızı kızlar yaa... sanki bi kere bi yerde örmüşüm aşık olmuşum, bir daha görmeyi bekliyordum ve şimdi o öğrenmiş aşkımı benle buluşmaya geliyo gibi diyodum herkese, dalga geçiyolardı kaydirigubbakcemile3

Günaydin $afak sayan güzel bayanlar a.s.
Insallah güzel bir gün gecirirsiniz ve cabuk gecer bu gün :lepi: (cünkü mehtap 35) :lepi:

günaydın canıımmmm babykem opuyorumnanaktan şafak 202 yaşasııınn 200ler gidiooo :lepi:
amiin inşallah çabucak geçsin bitsin her gün yeniyıl gelsiiinnnnn boshayallersmile
nabaer nasılsın?

günaydın canıımmmm babykem opuyorumnanaktan şafak 202 yaşasııınn 200ler gidiooo :lepi:
amiin inşallah çabucak geçsin bitsin her gün yeniyıl gelsiiinnnnn boshayallersmile
nabaer nasılsın?

Anoww harbiden delikafadulden 100lere son 3 günün var masallah!
Ben idare ederim canim,.. tuhafim bugun.. uzgunum.. gozlerim dolup dolup duruyo.. Nedenini bilmeden :1no2:

Anoww harbiden delikafadulden 100lere son 3 günün var masallah!
Ben idare ederim canim,.. tuhafim bugun.. uzgunum.. gozlerim dolup dolup duruyo.. Nedenini bilmeden :1no2:

aaa noldu canım beniim :uhm: uğradılar mı bugün de sana :bbo:
hepimizi sırayla ziyaret ediyolar 15 ay boyunca :)
bak san akomik bişey anlatayım da gül azcık.. dün bi halsizlik mide bulantısı vardı yattım erkenden, gece nişanlımın eski işyerinden bi arkadaşı aradı.. telefon çalıyo elimde bakıyorum ekranına adı yazıyo ama beynim uyuyodu sanırım, nişanlım arıyo diye, no'ya basıp ben arıyorum, onda da şirket cebi var, o da no'ya basıp beni aramaya çalışıyo.. yine ekrana bakıyorum alla allaah niye sen arıyosun kontor mu aldın yoksa geldin mi yoksa kötü bişey mi oldu başkaı mı arıyo diyerek açtım telefonu, aloo naber begüm dedi, kaldım öle sustum bi kaç dakika, sonra bi silkelendim yıldım sanırım, iyidir senden naber oğuz dedim.. ama şok oldu kesin çocuk yaa, uyuyo muydun dedi, hıı evt dedim, öle komik oldu ki şimdi aklıma geldikçe gülüyüorum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…