- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.121
bunalım havası esiyo tatlım bugün burda :uhm: senden naber?
burası esiyor biraz canım köydeyiz çardağımız falan var işte serin yani aksam da klima falan idare ediyoruz aklinialirimsmile benden de ne olsun yanıma gelmesini bekliyorum askerimin sonra da doğru usta birliğimizee boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 bunalım havası esiyo derken, herkesi hasret vurmuş, ağlama günü bugün demek istemiştim, nerde köy?
hadi bakalım gelsin kavuşun, hayırlısıyla gitsin usta birliğine de bitsin yerimseniben neresiydi ustabirliği belli mi?
saol canımmopuyorumnanaktan evet mehtabımız geldi çok şükürrr :asigim: şafağı da yicez napalım turkbayragiİncimmmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
mehtabın gelmiş süpperr:lepi:
sabır bitanem,bak bitiyo şafaklar mafaklar gerçekten,bitiyooooa.s
çabucaktan başınıza olsun darısı inşallahhhhhhhh:Saruboceq:
selam canım iyiyim sen nasılsın hala planları netleştirmeye çalışıyoruz askerimle telefonda bakalımaklinialirimsmileamin :Saruboceq:
selam canım nassınn zemuszemus askerin geliyorrr :jeyyar:
selam canım opuyorumnanaktanben geldim kızlarrr keyifler nasıl bakalımmm?? bitsin artık bu şafaklar yaaaa :gitme:
kız bende hava sıcak ya bunaldın sandım ondan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 köy arkadaşın köyü yaa gerçi köy değil tam sadece dağdaoff gelsin gelsin özledimmmmmm :gitme: usta birliğimiz Şırnak canım :gitme:
merhabalar kızlar opuyorumnanaktan
nasıl geçiyo gün boshayallersmile
merhabalar kızlar opuyorumnanaktan
nasıl geçiyo gün boshayallersmile
hııı doğru konuşmuştuk, mesajlaşmıştık senle yerimseniben hayırlıs ıolsun hepsi için canım yaa.. bitsin de kurtulalım artık yeter BEN DE ÇOK ÖZLEDİM YAA ŞUBATTAN BERİ GÖRMÜYORUM turkbayragi
selam canım opuyorumnanaktan
aaa yapmayın böyle kızlar yaa vallahi bunalım olunca gün geçmek bilmiyo sonraa.sBugün iyi geçmio yaa herkes ağlama modunda:gitme:
sıkıntılı, uykulu, böyle garip boshayallersmile
Merhaba canımmmm opuyorumnanaktan
çok sıcak geçiyor gün ramazanda geldi ne yapıcaz bilmemsempatiksalakcinni
bu arada şafağım 82 yarın senin listene geçiyorum haberin olsun canımmmmmm :lepi:
amin canım amiiiinnn :))) bitsin bence de bende cok özledim yaaaa mayıstan beri görmüyorummmm((
aaa yapmayın böyle kızlar yaa vallahi bunalım olunca gün geçmek bilmiyo sonraa.s
duygum hani dünkü neşenolumunekankayizsmile
valla ya haftaya bugün oruçluyuz inşallah
biliyorum canım depük listesine kapmak için takipdeyim ben bu gece depük listesindesinhihoyyyt
hadi şimdiden gözünaydın:lepi:
az olmuş ya dur sonra napıcan, şırnak diyosun bak toparlan canım benim, çarşıları, internetleri falan yok maalesef, diğer yerlere göre zorlugumuz biraz fazla :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?