Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

alır alır.. benim nişanlım cep telefonuna karşı olsa da aldı sonunda dayanamadı, ankesörlü her dakika bozuluyo günlerce de düzelmiyo, eziyet oluyo...
alsın bence de inşallah şöför falan olur ozaman alabilir :sinifsinif:
iyilik tertibim senden naberopuyorumnanaktan
iyi gibi ne olsun canım yaaa öyle zaman geçiriyorumm boshayallersmile

Kizlar, askerimin gelmesine 3 gün kala dün ayagimin üzerine düstüm ve koltuk degnekleri sargilarla geziyorum su an. Umarim haftasonunda kadar gecer bu ezik. Tanrim sen yardim et! akannehir daha tatile gidicez.

HADİ BEN KAÇIYORUM KIZLAAR, OLMUO BURDA DURDUKÇA KONUŞASIM GELİO, İŞLER DE BİRİKİOOO aklinialirimsmile
görüşürrüüüzzz....
zemuszemus

görüşürzü canım

evet melayım ya geçmiyor günler bir türlü of off
yine ben çok özledim ya arasa rahatlıcam valla
özlemek dışında fena deil sen canım

Kizlar, askerimin gelmesine 3 gün kala dün ayagimin üzerine düstüm ve koltuk degnekleri sargilarla geziyorum su an. Umarim haftasonunda kadar gecer bu ezik. Tanrim sen yardim et! akannehir daha tatile gidicez.

AAAakannehir
GEÇMİŞ OLSUN CANIM UMARIM BİRAN ÖNCE DÜZELİR AYAĞIN YA

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
tatlikis, Duygu.C+, HejaR12+, pel_, my_everything+, flowerb, Ozqe_+, TepkiseLmi, Babyke+, saysaybitmiyor, mel_ay+

ama konuşan yokbilmiyorumkismile

napim bende sizlerle konuşuyorum işleri bitirmem gerekiyor ama yapasım yok
evde olup uyumak isterdim

bende evde olup uyumak isterdimmmmm

HADİ BEN KAÇIYORUM KIZLAAR, OLMUO BURDA DURDUKÇA KONUŞASIM GELİO, İŞLER DE BİRİKİOOO aklinialirimsmile
görüşürrüüüzzz....
zemuszemus

görüşürüz canım kolay gelsinnn

inşallah burcumm a.s.
ben kaçtım kızlar ev işleri beni bekler

görüşürüz canım sanada kolay gelsin

ççooookkk geçmiş olsun canım yaa
inşallah çabuk düzelirrr

bende akşam çok ağladım benimde gözlerim şiş ve çok uykum var ve başım ağrıyo babkim ya nazara mı geldikk noldu bize :çok üzgünüm:

Vallah olabilir biliyormusun.. cevremde herkes bizim askimizi cok konusuyo..
Böyle ask gormedik diye falan.. ondanmidir boyle birden huzursup olup agliyorum?
ama e$iminde benimde evlendigim gunden beri boynumuzda ayni cevsen var..
bir gün olsun bile cikarmadikkkk

bende ya ama tam 44 günüm var off

ya benim bide haftasonu kursum varya 12 de başlıyor akşam 6 da bitiyor
geçen hafta uyuyamadımda 8 de kalktım kahvaltı falan hazırlan et kurs saati geldi
c.tesi zaten erken kalkıyorum işten doğru oraya gidiyorum hele bide sıcaklar
kendimi kursa zor atıyorum uykusuzlk yorgunluk çok
bedenimi zor taşıyorum artık bi c.tesi öğleden sonram bi pazarım vardı uyumak için artık oda yok düşün halimi akannehir

Basim agriyo yaa Sabah cok agladim deli gibi ondan agriyordur

neden ağladın canım sen o kadar yaaa

OYY CANIM ÇOK ZOR VALLA İŞİN ya bende ders çalışmaya hiç fena olmucak yani ama sıcaklardanda çalışılmıyorki off
ne olcak halim bilmiyorum yani allah yardımcımız olsun canım

ya canım anlatma kimseye birşeyini nazardan korkarım ben
nazar duası oku sürekli, durduk yerde ağlıyorum bende krize girdim geçen anlattım ya bir garip oldum bu ara
aaa duygu noluyo sanaaaaaaaaa lmaz:
valla bede anlamadım melikem ya
boynuma koca nazar boncuğu mu assam napsam ya eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…