- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.161
bende 22 mayıstan beri görmüyorum
ayy bir an önce bitsin şu günler kavuşalım askerlerimize.
alsın bence de inşallah şöför falan olur ozaman alabilir :sinifsinif:alır alır.. benim nişanlım cep telefonuna karşı olsa da aldı sonunda dayanamadı, ankesörlü her dakika bozuluyo günlerce de düzelmiyo, eziyet oluyo...
iyi gibi ne olsun canım yaaa öyle zaman geçiriyorumm boshayallersmileiyilik tertibim senden naberopuyorumnanaktan
Ozgecim masallah canim az kalmis..
Ayriligin acisini cikartin =)
Nerelerdeydin bide? :mymeka:bayadir görmuyorum seni?
HADİ BEN KAÇIYORUM KIZLAAR, OLMUO BURDA DURDUKÇA KONUŞASIM GELİO, İŞLER DE BİRİKİOOO aklinialirimsmile
görüşürrüüüzzz....
zemuszemus
Kizlar, askerimin gelmesine 3 gün kala dün ayagimin üzerine düstüm ve koltuk degnekleri sargilarla geziyorum su an. Umarim haftasonunda kadar gecer bu ezik. Tanrim sen yardim et! akannehir daha tatile gidicez.
napim bende sizlerle konuşuyorum işleri bitirmem gerekiyor ama yapasım yok
evde olup uyumak isterdim
HADİ BEN KAÇIYORUM KIZLAAR, OLMUO BURDA DURDUKÇA KONUŞASIM GELİO, İŞLER DE BİRİKİOOO aklinialirimsmile
görüşürrüüüzzz....
zemuszemus
inşallah burcumm a.s.
ben kaçtım kızlar ev işleri beni bekler
Kizlar, askerimin gelmesine 3 gün kala dün ayagimin üzerine düstüm ve koltuk degnekleri sargilarla geziyorum su an. Umarim haftasonunda kadar gecer bu ezik. Tanrim sen yardim et! akannehir daha tatile gidicez.
bende evde olup uyumak isterdimmmmm
Basim agriyo yaaSabah cok agladim deli gibi ondan agriyordur
bende akşam çok ağladım benimde gözlerim şiş ve çok uykum var ve başım ağrıyo babkim ya nazara mı geldikk noldu bize :çok üzgünüm:
bende ya ama tam 44 günüm var off
Basim agriyo yaaSabah cok agladim deli gibi ondan agriyordur
bende akşam çok ağladım benimde gözlerim şiş ve çok uykum var ve başım ağrıyo babkim ya nazara mı geldikk noldu bize :çok üzgünüm:
ya benim bide haftasonu kursum varya 12 de başlıyor akşam 6 da bitiyor
geçen hafta uyuyamadımda 8 de kalktım kahvaltı falan hazırlan et kurs saati geldi
c.tesi zaten erken kalkıyorum işten doğru oraya gidiyorum hele bide sıcaklar
kendimi kursa zor atıyorum uykusuzlk yorgunluk çok
bedenimi zor taşıyorum artık bi c.tesi öğleden sonram bi pazarım vardı uyumak için artık oda yok düşün halimi akannehir
ya canım anlatma kimseye birşeyini nazardan korkarım benVallah olabilir biliyormusun.. cevremde herkes bizim askimizi cok konusuyo..
Böyle ask gormedik diye falan..ondanmidir boyle birden huzursup olup agliyorum?
ama e$iminde benimde evlendigim gunden beri boynumuzda ayni cevsen var..
bir gün olsun bile cikarmadikkkk
valla bede anlamadım melikem yaaaa duygu noluyo sanaaaaaaaaalmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?