Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ladyim bana hiç öyle gelmiyo hala yaa herkes bitmiş diyo ama bana daha çoook var gibi geliyo uffff geçmiyo zaman

son günler hep öyle olur canim , hic bitmicekmis gibi gelir insana
seni cok iyi anliyorum , aynisi degil ama benimde finaller 3 hafta sürüyo cok bunaliyorum , son bi kac gün sanki hic gecmicekmis gibi geliyo , bitecegine inanamiyorum
amaaaaaa :sm_cool: 16 gün sonra yaninda, darisi bizlerin basina
ben cuma günü agiz tadiyla nette konusmayi bekliyorum bunun icin bile icim icime sigmiyorki senin yerinde olsam napardim bilmiyorum delikafadulden

aynen öyle işte cicim niye böyleyim pek anlam veremiyorum ama çok bunaldım ben artık iyice, etrafımda bi çift bile görmek istemiyo haldeyim:çok üzgünüm:
sağol cnm darısı başına:Saruboceq:

aynen melayım yaaa geçmiyo :sinifsinif:

offf ebuşumm offfff bıktım yeminlee:gitme:

aynen öyle işte cicim niye böyleyim pek anlam veremiyorum ama çok bunaldım ben artık iyice, etrafımda bi çift bile görmek istemiyo haldeyim:çok üzgünüm:

senmi benmi cnm ya öle gerildimki artık
hergece telefonumun tkvimine bakmaktan ve her geceyi saymaktan bi hal oldum
hayırlısıyla geçsin istiyorum

inanirim canim insan son zamanlar cok bunalmis oluyo günler gecmiyo
ama öyle böyle bitecek cook az kaldi biraz daha sabret canim :1hug:
16 gün sonraki güzellikleri düsün canim sevdiginin kollarinda :asigim:
nazarda degmis olabilir canim bugün forumda cok kisi bas agrisindan nazardan felan bahsettiler hayrola insallah herkesde biseyler cikiyobilmiyorumkismile gecmis olsunŞeniz

senmi benmi cnm ya öle gerildimki artık
hergece telefonumun tkvimine bakmaktan ve her geceyi saymaktan bi hal oldum
hayırlısıyla geçsin istiyorum

gecer ebu$um bu son günler de gecer :1hug: o kadar $afagi atlattiniz da bikac günü mü atlatamicaksiniz , son günler oldugundan iyice bunaldiniz sadece

cnm benim geçmiş olsun bi banyo yap bence güzelce rahatlaolumunekankayizsmile

sağolun kızlar. bi hap bari yutayım ben en iyisi.
zaten bugün ağlayanlar kervanına bende katıldım hep gayret diyorum biraz daha sık dişini diyorum ama gücüm bitti benim yaa offf
mafoldumben

sağolun kızlar. bi hap bari yutayım ben en iyisi.
zaten bugün ağlayanlar kervanına bende katıldım hep gayret diyorum biraz daha sık dişini diyorum ama gücüm bitti benim yaa offf
mafoldumben

yut canim $ifasini görürsün in$allah , canim aglama artik son 16 gün kalmi$ akacaksa da göz ya$i sevincten olsun :)
bitti askerlik iste yüzdün yüzdün kuyruguna geldin , ben ve benim gibilerin daha koskocaman safak var önlerinde bi 400lerden düsemedikboshayallersmile

ladyim sağol canım Allah razı olsun. gece gece beni dinledin.opuyorumnanaktan
tez zamanda darısı başınıza olsun bu günler, çabucaktan yiyin askerliği.
aslına bakarsan ilk zamanlar daha kolay geçmişti benim.
:teselli:

amin canim hepimizden razi olsun opuyorumnanaktan lafi mi olur canim herzaman dinlerim
bunun icin burda degilmiyiz zaten, amiin canim amin insallah cabucak gecer bizim günlerimizde
öyle böyle geciyor canim iste , zaten gurbeti cektigimden boshayallersmile
iyi geceler canim bende kaciyim bari öpüyorum görüsürüz a.s.tekrardan gecmis olsun

turkbayragi Safak 194 turkbayragi
turkbayragi Mehtap 34 turkbayragi :dance: "Istanbul'a Selamlar" :dance:

a.s.Günaydin $afak sayan Güzeller.. a.s.
Bu gün insallah güzel ve cabuk gecer olumunekankayizsmile
Allah korusun askerlerimizi :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…