- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #68.301
lady cici ve gözdeee merabalar bu arada sizeee:))
iyiyiz canı9m sen nasılsınn...neden şafak saymıosun canım bitti mi askerlik?Kızlar merhabalar nasılsınız? uzun zamandır nete giremiyorum. Zaten bundan sonra da şafak saymıyorum hepinize şimdiden hayırlı teskereler...
Kızlar merhabalar nasılsınız? uzun zamandır nete giremiyorum. Zaten bundan sonra da şafak saymıyorum hepinize şimdiden hayırlı teskereler...
önemli değil canım
canim kusura bakma yeni gördüm cikmistim yazdiginda , ama bazen ciki$ yapmiyo kalmi$ öyle a.s.
Off.. kızlar usta birliğimiz Şırnak çıktı delirmek üzereyim inanmak istemiyorum..
Kızlar merhabalar nasılsınız? uzun zamandır nete giremiyorum. Zaten bundan sonra da şafak saymıyorum hepinize şimdiden hayırlı teskereler...
önemli değil canım
Off.. kızlar usta birliğimiz Şırnak çıktı delirmek üzereyim inanmak istemiyorum..
Ay canimSirnagin neresi peki?
Hayirlisi ya.. Allah onu korur canim.. uzulmeee.. bol bol dua ediyoruz zaten hepimiz
a.s.
sakin ol canim , hayirlisi buymus demekki :1hug: artik dogu bati belli olmuyo askerin nerede daha rahat olacagi
bol bol dua et ALLAHIm yardimciniz olsun :Saruboceq:
canım öyle deme hayırlısı olsun Allah hepsini korusun :Saruboceq:
acemiliğiniz neresiydi?
Şırnak merkez canım ya.. Çok fenayım..
az önce öğrendim baya bi ağladım onuda üzzdüm ama dayanamıyorum ya..
aglama canim onu da üzme , senin güclü olman lazim askerine destek olman icin :1hug:
burda hep beraber dua ediyoruz canim , ALLAHIn izniyle bunlarinda üstesinden geliriz
ben güclü olamıyorumki canım hiç bi zaman hep o beni güldürmeye çalıştı az önce bile.. keşke öğrenmeseydim ya..
doğunun adı var canım gerçekten hiç belli olmuyor kimin nerede rahat edeceği..benim askerim türkiyenin göbeğinde ankarada askerlik yapıo ama hiç rahat değil izine bile yollamıolar..hala bi telefon kullanamıoo...belkide doğuda olupta masa başında askerlik yapan biri ondan daha rahat askerlik yapıodur..hem cidden artık doğu batı diye bişey kalmadı..doğuda dağa çıkıo şerefsizler batıda bomba patlatıoo değişen hiç bişey yok..ordu da bire terörist saldırısı oluo,tokatta sivasta...tabi yine de daha sabırlı olman lazım orası kesin ne desek boşş adı var dedim ya..Allah sabır versin canım..kazasız belasız teskere almayı nasip etsin tatlım:Saruboceq:Off.. kızlar usta birliğimiz Şırnak çıktı delirmek üzereyim inanmak istemiyorum..
ben güclü olamıyorumki canım hiç bi zaman hep o beni güldürmeye çalıştı az önce bile.. keşke öğrenmeseydim ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?