Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlar merhabalar nasılsınız? uzun zamandır nete giremiyorum. Zaten bundan sonra da şafak saymıyorum hepinize şimdiden hayırlı teskereler...

Merhaba canim ho$geldin , daha önce hic kar$ila$madik galiba senle opuyorumnanaktan
hayirdir bundan sonra neden $afak saymiyosun , kötü bi$ey olmadi ya in$allah bilmiyorumkismile

Ay canim Sirnagin neresi peki?
Hayirlisi ya.. Allah onu korur canim.. uzulmeee.. bol bol dua ediyoruz zaten hepimiz

Şırnak merkez canım ya.. Çok fenayım..

a.s.

sakin ol canim , hayirlisi buymus demekki :1hug: artik dogu bati belli olmuyo askerin nerede daha rahat olacagi
bol bol dua et ALLAHIm yardimciniz olsun :Saruboceq:

az önce öğrendim baya bi ağladım onuda üzzdüm ama dayanamıyorum ya..

ben güclü olamıyorumki canım hiç bi zaman hep o beni güldürmeye çalıştı az önce bile.. keşke öğrenmeseydim ya..

yapma canim böyle , elbet vardir bunda da bi hayir
herzaman söylüyorum benim batmandaki asker arkadasim , izmirdeki asker arkadasimdan daha rahat
Rabbim dualarla korur askerlerimizi :Saruboceq:

özgecim, Alkah hayırlısı yazılar yazmış olsun yeterki. doğu batı farketmiyor. ne zaman ne olacağı artık hiç belli değil. Sen kendi kendinin doktorusun, dirençli ol, Allah'a sığın hepimiz dualarımızla askerlerimizin sağsalim gidip gelmelerini diliyoruz.Bugünlerimizde geçicek... Allah yola baktırsın...

Off.. kızlar usta birliğimiz Şırnak çıktı delirmek üzereyim inanmak istemiyorum..
doğunun adı var canım gerçekten hiç belli olmuyor kimin nerede rahat edeceği..benim askerim türkiyenin göbeğinde ankarada askerlik yapıo ama hiç rahat değil izine bile yollamıolar..hala bi telefon kullanamıoo...belkide doğuda olupta masa başında askerlik yapan biri ondan daha rahat askerlik yapıodur..hem cidden artık doğu batı diye bişey kalmadı..doğuda dağa çıkıo şerefsizler batıda bomba patlatıoo değişen hiç bişey yok..ordu da bire terörist saldırısı oluo,tokatta sivasta...tabi yine de daha sabırlı olman lazım orası kesin ne desek boşş adı var dedim ya..Allah sabır versin canım..kazasız belasız teskere almayı nasip etsin tatlım:Saruboceq:

♥ ♥ 82 MY_EVERYTHING ♥ ♥

Seni bu gece listemden depukluyorum
Görmek istemiyorum artik listemdeeeee..
Plakara gectin. hayirli olsun.. allah kavustursun canim benim..
Al sana depuk

özgecim cnm bak şırnak olunca illa kötü olacak die bi kanun yok çok rahat askerler var doğuda bak bnm aşkım doğu da deil ama inan bir dk oturamıoooo sürekli koşturuo nöbetten gelio devriyeye çıkıo devriyeden gelio bulaşık bulaşık bitiooo yatıo yarım saat geçmeden hadi tekrar nöbet yemen ederim tak etmiş artık o yğzden hiç üzme kendini cnm bnmmm herşey olacağına verır allah tüm askerlerimizi korusun :Saruboceq:

HAE:
ben güclü olamıyorumki canım hiç bi zaman hep o beni güldürmeye çalıştı az önce bile.. keşke öğrenmeseydim ya..

Canim belkide cok rahat olucak.. önemlisi olan rahat olmasi.. ve bol bol dua et canim.. bak izne gelecek seninki yakinda ne guzell.. kendini ona ver.. bunu dusunmee.. insallah cok rahat olur ve iyi yerde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…