Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

N€RGİS;7704197 .!.:
sınav bitti artık hergün görüşücez olleyyy
sensiz safak saymak güzel değil bacım yaaaa opuyorumnanaktan

ohhh anın keyfini yasayın kıssss :lepi:

Saoll canım benimmm acıı tatlı yaşıyoruzz bakalım bişilerr =) Başka bi baharda qibiyizz bu kadar ilqiyi en sonnnnn ilk çıktığımız sene görmüşdümm yanii 4sene öncee =))

Amann amann nazarr değmesinnnn ....

aman canım maşallah
ne güzel canım acı tatlı yasamayın hep tatlı yasayın inşallah

merviş noldu yinee gıı:sinifsinif:

Bendee bilmiyorumm qereklı qereksız haklı haksız kendımı kötü hissediyorum..
Sankı hayatımdan cıksaa bı zaman sonra daha mutlu olucamm ....

Karmakarışığımm..........

Halaa ses yokk nerde bılmıyorummm aramıyo msj cekmıyo.......

Son düzenleme:
Nerdesin dedimm.... Alısverıs merkezınde bılardo oynuyomuşş....

ışde bu yuzden ondan vazgecmek ıstıyorumm...Ben bu haldeyken sebebıde o ıkenn bu kadar rahat olması normal ???????

sen yemin töreninde yanmışsın bende onu ziyarete gittiğimde aynı duruma düşmüştüm :bbo:çok bi fark yok aslındakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neyse yeşilim en azından hafta sonu birlikteydik hasret giderdik birazopuyorumnanaktan
onu bu sabah yolculadık saat 10 da... kısmetse 17 gün sonra dağıtım iznine gelicek
ve tekrardan kavuşucazdelikafaduldendelikafadulden
sizinde 27 gün kalmış kardeşim hayırlısı darısı başımıza inşallh öpüyorum kocaman:1hug:

(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)

1.TUĞBA_NUR1=1 ADANAYA SELAM
:hooray: :hooray: :hooray:

1.SALİHALİL=1 ADANAYA SELAM
:hooray: :hooray: :hooray:

2. YEŞİL<= =27 GAZİANTEPE SELAM

3. BAYANSU=37 KASTAMONUYA SELAM

cok sevindim canım mehtap kızınız az kalmış desene bizimde şafak oğlumuz azaldı işte 27kaydirigubbakcemile3 amin canımmmmm darısı tüm bekleyenlerin başına sağ salim kavşalım sevdiklerimize:Saruboceq:

Nerdesin dedimm.... Alısverıs merkezınde bılardo oynuyomuşş....

İşde bu yuzden ondan vazgecmek ıstıyorumm...Ben bu haldeyken sebebıde o ıkenn bu kadar rahat olması normal ???????

nişanlım dağıtım iznindeyden 7 günün sadece 1 günü arkadaşlarıyla geçirmişti ve ben o gün ona çok kzımıştım kafayı yemiştim evde:bbo: istiyodumki o 7 günün her saati dakikası sadece benimle geçsin . Çünkü onu 11 ay boyunca görmücektim : ( Herneyse daha sonra ona yansıttım tabi bunu oda üzüldüü sonra yaptığımın anlamsız olduğununu anladım aslında benim kızdığım onu tekrar uzaklara yollucak olmam ve uzun bir süre göremiycek olmamdımafoldumben Şimdiki aklım olsa o zaman o kızgınlıığı yaşamazdım onuda kırmazdıma.s
Mervecim seninkide böle bişi bence onu tekrar göndereceksin bunu kabul edemiyosun ve her saniyesi seninle olsun istiyosun çok normal ama nolur bunun yüzünden birbirinizi üzmeyin ve kırmayın yerimseniben

Tatdan cok acısı çıkıyo qalibaaa bu akşamm çok kötüyümmm...
Ve ondan destekk görmüyorumm....

canım ne oldu ya....
çok üzüldüm walla kız bi sorunmu var ..canım üzme kendini hani anlatıcaktık birbirimize
kavuşma anlarımızı bak unutmuşsun sen hemen..
ben yemin törenine bile gidemedim mafoldumbenmafoldumbenbak üzülme sen herşey geceryerimsenibenyerimseniben canını sıkma mervecim olurmu ben yanındayım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…