- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #6.841
ŞAFAK 253
YA KISLAR 200LER ÇABUK GEÇİO DEDİNİZ AMA GEÇMİO Bİ TÜRLÜ YAAAA OFFF OFFFF...mafoldumben
hele son günler hiç geçmiyo canımm aslında bize geçmiyo gibi geliyo ama geçiyo fisfisfis
EVET CNM SON GÜNLER KESİNLİKLE DAHA ZORDUR EMİNİM.AMA DEDİĞİN GİBİ BİZ NE KADAR GEÇMİO DESEKTE ZAMAN Bİ ŞEKİLDE GEÇİO.BİZEDE SON 29 SAYMAYI NASİB ETSİN ALLAHIM...:Saruboceq:turkbayragi
EVET CNM SON GÜNLER KESİNLİKLE DAHA ZORDUR EMİNİM.AMA DEDİĞİN GİBİ BİZ NE KADAR GEÇMİO DESEKTE ZAMAN Bİ ŞEKİLDE GEÇİO.BİZEDE SON 29 SAYMAYI NASİB ETSİN ALLAHIM...:Saruboceq:turkbayragi
kızlar nasılsınız hersey yolunda mı eskı bır uye olarak selam vermek istedım iiiaskerım geldı tabı 1 bucuk ay oldu ama buradan kopamadım allah sabır versın opuyorum...
Ya gamze nerde kaç akşamdır merak ettim : ( Listeyi yine ben düzenleyim bari
amin canım inşallah olacakhooşbuldukk gamzegazel görmedim yazını senide benide Allah sevdiğine kavutursun inşaaaaaaaaaaaaallhhhh ayrıca tüm asker yolu bekleyen aşıklarıopuyorumnanaktan
(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)
1.TUĞBA_NUR1=3 AFYONA SELAM :hooray: :hooray: :hooray:
1.SALİHALİL=3 AFYONA SELAM :hooray: :hooray: :hooray:
2. YEŞİL<= =29 GÜMÜŞHANEYE SELAM:asigim:
3. BAYANSU=39 KIRKLARELİYE SELAMturkbayragi
inşallah düzgün yapabilmişimdiropuyorumnanaktan
BENİM PC BOZULDU YAAA FORMAAT YİYECEK BİRAZDAN AÇAMADIM 2 GÜNDÜR KIZLARYa gemze gelemiyo nete sanırım listeyi ben düzenleim bu akşamlık:uhm:
Şafak 30 turkbayragi
çok iyi etmişin canım yaa allah razı olsun
amin canım inşallah olacak
ÇÇOOOOOOOOKKK GÜZELLLL OLMUŞŞŞ ELİNE SAĞLIK
BENİM PC BOZULDU YAAA FORMAAT YİYECEK BİRAZDAN AÇAMADIM 2 GÜNDÜR KIZLAR
MAŞŞALLAH GÜLÜM 1 AYDAN AZ KALDI ŞİMDİ ALLAHIM DOĞANGÜNEŞ DEDİĞİN GÜNLERİ GÖSTERSİN.YİRİİİMMM BEN SENİİİ YİİRİİİİMMMMcokacimcoookŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?