Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben çok iyimserim bilemiyorum tatlım ama güçlüyüm ya güçlü olmamız lazım tatlım biticek ya Allah sabrnı verir 75 gün bitti bak gerisi de gelicek :teselli:
inşallah tatlım yaa inşallaahh bilmiyorumkismile
baalımmm noldu yaa ben fransız kaldım??? -tatlicadiarzu- ayrıldınız mı nedir? sanırım mesajlaşırken baskalarına bakıyorum mu demiş ?? anlamadım ki bilmiyorumkismile

bence de şaka yapmıştır neden açık açık söylesin ki kızlara bakıyorum diye saklar sonuçta senide kaybetmek istemez ama bende olsam aynı tepkiyi verirdim senin gibi :umursamaz: üzülme şekerim gelince anlatırsın böyle böyle neden dedin diye falan azcık kız ona iyi sen bakmaya devam et bende bi takılıyım sosyal hayattan uzak kaldım falan de gıcık et onu :umursamaz: çok işe yarıyor empati... kilit noktası valla :1hug:

evt canım konuştuk ve bence şaka besbelli sen konuşmaya devam et görüşecektiniz dimi

mehabbet
evet sonradan mantikli dü$ününce , bende agladigima felan anlam veremedim , $aka yapmi$tir cünki cok yapar öyle beni kizdirmak icin , birden bo$bulunup agladim i$te
evet görü$ecektik msnde , dün i$te mesajla$tik , $imdi msn actim , acmi$ o da ama bana yazmadi bende ona yazmiyorum , yazmicam da , istese kendi yazardi zaten

canım benim şafak bitince benden sonra ki birine devredicem listemizi. yine listeniz olucak yani.yerimseniben

cicim naber? konuştun mu sen askerinle hiç haberim yok benim. anlat bakiim noldu.

mel_ay
evet canim gecen hafta konu$mu$tuk , haftasonu dagitim izni olucakti heyecanli sevincli bi halde bekliyodum , ama hic bekledigim gibi olmadi
mesajlastik dün , bana kizlara bakiyorum dedi gülerek , neden gec cvp verdigini sordugumda , birden kendi kendime kizdim oturdum agladim herseyden vazgectim
önceden de böyle $eyler söylerdi $aka niyetine kizdirirdi beni , ztn gitmeden bi konuda demisti , beni cok samimi gördügü icin her$eyi konu$abiliyo benle , patavatsiz $akalarim dahil demi$ti
$imdi nette kendisi , bende actim ama ikimizde yazmadik , yazmam da beni isteyen kendi yazardi
yarin gezmeye gidicem güzel güzel süslenip resimler cekincem msne koycam yine yazcaktir resmini yolla diye :umursamaz:

benim gözümde her$ey bitti tatlim , vazgectim , pes ettim ..
kendisi cok $akacidir aslinda , gitmeden de oldu böyle $akalari ama hic umursamazdim , cünki ciddi olmadigini biliyordum , sonucta 6 senedir taniyorum , ki bazen dü$ünmeden patavatsiz $akalar da yapmi$tir yani
bu kez neden bilmiyorum bo$ bulundum birden aglamaya ba$ladim , her$eyden vazgectim
belkide böylesi en hayirlisi diye bu kez zoruma gitti , bilmiyorum
$uan kendisi nette , bende msni actm ama ikimizde yazmadik , yazmaya da niyetim yok , isteyen kendi yazsin
dün gülerek kizlara bakiyorum dedi bende gülerek cevap verdim $arji bitiyodu o an da kapatti teli
neden bilmiyorum bu kez böyle oldum, hic takmazdim aslinda böyle sakalari
yani o konu$mayla kalmi$tik gülerek felan konu$tuk en son

şuan görüyo ve
yazmıyomuakannehir

baya bi ilginç bi insanmış senin askerde be canım. msn açık olduğu halde sana bişey yazmıyo çok enteresan valla. sen yaz diycem ama sende yazmamakta kararlı görünüyosun. bekle bakalım belki bişey yazar.
CADIARZU

evet canim $uan görüyor ve yazmiyor , arada gidip geliyor belki birileri geliyodur basina felan
ama isteyen insan yazardi , demekki istemiyor canim , kendi bilir
benim zoruma giden , madem beni istemiyordu neden o kadar ümit verdi aylardir
rabbim hayirlisini versin diyecek baska bisey bulamiyorum ben

yazmicam ben mel_ayim , isteyen insan kendi yazardi
demekki istemiyor , anlarim tamam insanlik hali illa isticek diye birsey yok ama madem öyle beni neden ümitlendiriyor , ki beni de cok iyi tanir 5-6 senedir cözdü sonucta nasil biri oldugumu herzaman demisimdir ona bi insana yalan yere umut verme duygulariyla oynama diye , hayirlisi olsun ne diyeyim

ozaman boşveeer... madem alındın ve üzgünsün ve yazmıyor (!) keyfine bak cicişimmmmmmm !!!! olumunekankayizsmile:içelim:

ozaman boşveeer... madem alındın ve üzgünsün ve yazmıyor (!) keyfine bak cicişimmmmmmm !!!! olumunekankayizsmile:içelim:

bo$verdim zaten canim :1hug:
kendi bilir artik , kapatmi$ zaten $imdi , ama yazarsa ben hala eski benim
yazmazsa da kismet degilmis ne yapalim elbet atlatirim bunu da ALLAHIN izniyle
alinmi$ligim , üzgünlügüm kalmadi $imdi , o dün birden bo$ bulundugumdan olmu$tur
cünki hep olur böyle abartili $akalari felan , kiskanc yapim oldugunu da bildiginden hep yapardi gitmeden önce de , umursamazdim hic güler gecerdim bende , dün birden üzüldüm ama gecti $ükür
Şeniz sagol bitanem

layd cicim valla bu askeri topa tutucam he ne dengesiz işler yapıyo dayaklıkklava:

yap canim eti de senin kemigi de sempatiksalakcinni istedigin iskenceyi uygulayabilirsin benden izin cikti
belkide böylesi hayirlidir canim , ALLAHIm hayirlisini versin diye cok dua ettim
eskiden böyle $akalara hic takmazdim , dün ama birden umursadim , belkide bu yüzden
hayirli degil diye bi isarettir kim bilir

özge gözünaydın tatlım:lepi:

cicim sende boşver akışına bırak Allahım hakkında hayırlı olanı versin sana.
belki ilerleyen günlerde kafasına dank eder.
:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…