- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #69.281
inşallah tatlım yaa inşallaahh bilmiyorumkismileben çok iyimserim bilemiyorum tatlım ama güçlüyüm yagüçlü olmamız lazım tatlım biticek ya Allah sabrnı verir 75 gün bitti bak gerisi de gelicek :teselli:
baalımmm noldu yaa ben fransız kaldım??? -tatlicadiarzu- ayrıldınız mı nedir? sanırım mesajlaşırken baskalarına bakıyorum mu demiş ?? anlamadım ki bilmiyorumkismile
sagolun kizlar .. duygucum biz eskiden sevgiliydik ama o yolda yine ilerliyoduk.. ta ki bugün o olay oluncaya kadar
hangi akla hizmet böyle davraniyor anlamis degilim , ben heyecanla dönüsünü beklerken ...
o kadar ümitlendirdi etti , sonu böyle oldu ...
aglamaktan baska birsey yapamadim , kafami dagitmaya calisiyorum ama olmuyo ...
büsram biz ayrildik canim bir iki sene önce , simdi tekrar görüsüyorduk bi kac aydir , tekrar barismayi bekliyordum ki böyle oldu ..
siyahincim, bilmiyorum acaba beni kiskandirmak icinmi öyle bi saka yapma ihtiyaci duydu
kendisi normalde gercekten cok sakaci biri cünki , ama ben o an o mesaji okuyunca iste sadece agladim baska bisey düsünemedim
bende sakaya vurarak cevap verdim , sonra kapatiyomus teli sarji bitiyo diye sonra görüsürz dedi ztn ailesi arkadaslari felan gelicekti
selam kızlar3:
TepkiseLmi :jeyyar:
evt canım konuştuk ve bence şaka besbelli sen konuşmaya devam et görüşecektiniz dimi
canım benim şafak bitince benden sonra ki birine devredicem listemizi. yine listeniz olucak yani.yerimseniben
cicim naber? konuştun mu sen askerinle hiç haberim yok benim. anlat bakiim noldu.
inşallah tatlım yaa inşallaahh bilmiyorumkismile
baalımmm noldu yaa ben fransız kaldım??? -tatlicadiarzu- ayrıldınız mı nedir? sanırım mesajlaşırken baskalarına bakıyorum mu demiş ?? anlamadım ki bilmiyorumkismile
bence de şaka yapmıştır neden açık açık söylesin ki kızlara bakıyorum diye saklar sonuçta senide kaybetmek istemez ama bende olsam aynı tepkiyi verirdim senin gibi :umursamaz: üzülme şekerim gelince anlatırsın böyle böyle neden dedin diye falan azcık kız ona iyi sen bakmaya devam et bende bi takılıyım sosyal hayattan uzak kaldım falan de gıcık et onu :umursamaz: çok işe yarıyor empati... kilit noktası valla :1hug:
benim gözümde her$ey bitti tatlim , vazgectim , pes ettim ..
kendisi cok $akacidir aslinda , gitmeden de oldu böyle $akalari ama hic umursamazdim , cünki ciddi olmadigini biliyordum , sonucta 6 senedir taniyorum , ki bazen dü$ünmeden patavatsiz $akalar da yapmi$tir yani
bu kez neden bilmiyorum bo$ bulundum birden aglamaya ba$ladim , her$eyden vazgectim
belkide böylesi en hayirlisi diye bu kez zoruma gitti , bilmiyorum
$uan kendisi nette , bende msni actm ama ikimizde yazmadik , yazmaya da niyetim yok , isteyen kendi yazsin
dün gülerek kizlara bakiyorum dedi bende gülerek cevap verdim $arji bitiyodu o an da kapatti teli
neden bilmiyorum bu kez böyle oldum, hic takmazdim aslinda böyle sakalari
yani o konu$mayla kalmi$tik gülerek felan konu$tuk en son
mel_ay
evet canim gecen hafta konu$mu$tuk , haftasonu dagitim izni olucakti heyecanli sevincli bi halde bekliyodum , ama hic bekledigim gibi olmadi
mesajlastik dün , bana kizlara bakiyorum dedi gülerek , neden gec cvp verdigini sordugumda , birden kendi kendime kizdim oturdum agladim herseyden vazgectim
önceden de böyle $eyler söylerdi $aka niyetine kizdirirdi beni , ztn gitmeden bi konuda demisti , beni cok samimi gördügü icin her$eyi konu$abiliyo benle , patavatsiz $akalarim dahil demi$ti
$imdi nette kendisi , bende actim ama ikimizde yazmadik , yazmam da beni isteyen kendi yazardi
yarin gezmeye gidicem güzel güzel süslenip resimler cekincem msne koycam yine yazcaktir resmini yolla diye :umursamaz:
baya bi ilginç bi insanmış senin askerde be canım. msn açık olduğu halde sana bişey yazmıyo çok enteresan valla. sen yaz diycem ama sende yazmamakta kararlı görünüyosun. bekle bakalım belki bişey yazar.CADIARZU
benim gözümde her$ey bitti tatlim , vazgectim , pes ettim ..
kendisi cok $akacidir aslinda , gitmeden de oldu böyle $akalari ama hic umursamazdim , cünki ciddi olmadigini biliyordum , sonucta 6 senedir taniyorum , ki bazen dü$ünmeden patavatsiz $akalar da yapmi$tir yani
bu kez neden bilmiyorum bo$ bulundum birden aglamaya ba$ladim , her$eyden vazgectim
belkide böylesi en hayirlisi diye bu kez zoruma gitti , bilmiyorum
$uan kendisi nette , bende msni actm ama ikimizde yazmadik , yazmaya da niyetim yok , isteyen kendi yazsin
dün gülerek kizlara bakiyorum dedi bende gülerek cevap verdim $arji bitiyodu o an da kapatti teli
neden bilmiyorum bu kez böyle oldum, hic takmazdim aslinda böyle sakalari
yani o konu$mayla kalmi$tik gülerek felan konu$tuk en son
aşkım şu anda otobüste buraya geliyorr :lepi: ama geç saatte burda olacagı için yarın görebilcem maalesef
ozaman boşveeer... madem alındın ve üzgünsün ve yazmıyor (!) keyfine bak cicişimmmmmmm !!!! olumunekankayizsmile:içelim:
ya kıskanıyorummmmmmmmmmmmsempatiksalakcinni allah tez kavuştursun benim askerimde 90 gün sonra uçakla yanımdaolumunekankayizsmile
layd cicim valla bu askeri topa tutucam he ne dengesiz işler yapıyo dayaklıkklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?