Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

oh sevindim bal peteğim aman takma fazla yine aklından bi şaka falan geçirmiştir ondan öyle söylemiştir seninde hassas anına gelmiştir o da simdi senin yazmanı bekliyordur eminim sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap şekercanım olumunekankayizsmile

belkide öle cicim boşverrrr

özge gözünaydın tatlım:lepi:

cicim sende boşver akışına bırak Allahım hakkında hayırlı olanı versin sana.
belki ilerleyen günlerde kafasına dank eder.
:teselli:

sagolun kizlar :1hug: evet aki$ina birakicam , yazarsa ben burdayim zaten bayanssulusmile
amin in$allah en hayirlisi olur :Saruboceq:

evet dün ak$am dü$ündüm $akasina söylemi$tir öyle , dedimya zaten hep yapardi
ama senin de dedigin gibi benim hassas anima geldi bu kez
bu ak$am anca girecektir , yine yazmayi dü$ünmüyorum ama balim umursamicam artik zemuszemus egerki kendi yazar sohbete baslarsa da güzel bi sürpriz olur benim icin

anaaaamm tickerıma bakın hele sadece 2 hafta yazıyooooo
aman Allahım deliriciimm
delikafadulden

:1shok: anaaam valla sadece 2 hafta , insanin gözüne ne güzel görünüyor
benimkini kaldirdim ben :umursamaz:

evet canım toparla biraz kendini o da yazar nasılsa ama diyorsan ki ben düzelmek istiyorum ozamna yazacaksın askla gururu mantığı yanyana koyma tutarsız olur valla olumunekankayizsmile

özge gözünaydın tatlım:lepi:

cicim sende boşver akışına bırak Allahım hakkında hayırlı olanı versin sana.
belki ilerleyen günlerde kafasına dank eder.
:teselli:

sarılan var sarılamayn var tatlım:1hug:

şaka şaka sarıl hiç bırakmaaaolumunekankayizsmile

kızlar zaten heyecandan sakarlıgım üstümde bu gün. sabah markete gittim eve geldim binanın kapısını açacağıma kilitlemişim insanlar içerde kaldı ben dışarda sonra biri camdan atladı geldi yaptı kapıyı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdide maşayla omzumu yaktım kaydirigubbakcemile3

evet canım toparla biraz kendini o da yazar nasılsa ama diyorsan ki ben düzelmek istiyorum ozamna yazacaksın askla gururu mantığı yanyana koyma tutarsız olur valla olumunekankayizsmile

gurur meselesi yapiyorum canim acikca söylemem gerekirse var bu huy bende
ilk o yazsin , ilk o istesin ilk adim ondan gelsin felan ..
ama bakalim bugün yazmayi düsünmüyorum tatlim zemuszemus

kapi olayina koptum ya kaydirigubbakcemile3
ama ma$aya dikkat et canim yerimseniben

bende istiyom bende istiyomhihoyyyt
yapayım canım sana da özelden linki atarım sen kopyalarsın

kızz sakin ol accık. geçmiş olsun bu arada.olumunekankayizsmile

gurur meselesi yapiyorum canim acikca söylemem gerekirse var bu huy bende
ilk o yazsin , ilk o istesin ilk adim ondan gelsin felan ..
ama bakalim bugün yazmayi düsünmüyorum tatlim zemuszemus

ama tatlım gurur yaparsan olmaz ki ask özveri istiyor sen de kendinden bişey katacaksın o ilişki ozaman değerli olur sen de çok ince bi gurur yapma elbette gururn olsun ama bu gurur değil yani hıh yazsana aman falan dersin eğer ters davranırsa sende davran benim erkek arkadssmda öyle bazen o bekler ıuyuzdurda azcık boshayallersmile

canım bide elimde sütle filan kaldım öyle tam rezillik yani kaydirigubbakcemile3

valla kendimi bi an senin yerine koydum kaydirigubbakcemile3
kendi halim geldi aklima , türkiyede amcamlarin kapisi biraz fazla agir actigin an üstüne düsecek gibi oluyo , ben tabi böyle bi kezinde havali havali geciyorum apartmanin önünden zemuszemus kapiyi acmamla üzerime tekrar düsmesi bir olmustu cok bozulmustum o an kaydirigubbakcemile3

bilmiyorum canim ben ona yazdikca sonradan pisman oluyorum , hep o ilk yazsin istiyorum , eskiden yoktu bende böyle bi huy kafamçokkarıştı ama simdi ayriyiz ya , ilk ben yazmak istemiyorum , muhabbet etme istegi ondan gelsin diye
artik ne yaparim bilmiyorum , belki o da benden bekliyordur askerden geldim o yazsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…