- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #69.541
yetmiyor tatlım ama ailesi orda babası da mırın kırın ediyor Allah'tan büyükbabası trabzona çağırdı onu da yanıma gelecek kalacak bu bile yetiyor çok özledim napayım 1 yıl sonra sürekli benimle olacak :umursamaz:turkbayragi
Hoşbulduk hayaaatımmm çok iyiyim aşkımla uzun uzun konuştum gördüm webcam de çok mutluyum sen nasılsın şekerimmmmm Şeniz
askerimi yoruyolar ya alsanaalsanasmile
ama beni çok seviyomuşbayanssulusmilebayanssulusmile
bende seni seviyorum askerimmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şafak 88turkbayragi
oo böyle güzel haberler almak insani mutlu ediyo , gözün aydin canim delikafadulden
bende iyim canim sagol opuyorumnanaktan
bak bak kiyamazmis da askerine , severmis de aklinialirimsmile kiz sen basbaya seviyosun iste bu cocugu daha ne istiyorsun o da seni seviyormus zaten , sükret valla kolay bulunmuyo sevgi
selamm kızlar..
evet tapu bende 1 yıl sonra nihahahahadelikafadulden ayyy ne güzel işte canım yaa 1 güncük ama yapcak bişey yok tadını çıkaracağız boshayallersmilehmm zor canım ya olsun bir yıl sonra tapusu sende olur:lepi:sen göndermezsinzemuszemus
askerim geldiğinde dağıtıma benim vizelerim vardı garibim 7 gün hergün sabahın köründe okuluma geliyodu beni ders çalıştırıyodurgamyoncuiremsu:teselli:
oo böyle güzel haberler almak insani mutlu ediyo , gözün aydin canim delikafadulden
bende iyim canim sagol opuyorumnanaktan
slm susu avatarındaki kadıköy vapurumusempatiksalakcinni benzettim de
evet canım kadıköy eminönüsempatiksalakcinni
bilmiyorumki tatlım heralde kanımda erkeklik var çapkınmıyım neyimaklinialirimsmileaklinialirimsmile
selamm kızlar..
evet tapu bende 1 yıl sonra nihahahahadelikafadulden ayyy ne güzel işte canım yaa 1 güncük ama yapcak bişey yok tadını çıkaracağız boshayallersmile
valla saol canım yaa çok mutlu oldummmm kaydirigubbakcemile2
tanıdım tanıdım benim vapurum çünkü:lepi:
aklinialirimsmile hadi hadi anlayalim kiz noluyo
hosgeldin tatliiim nasilsin opuyorumnanaktan
sizin mutlu olmaniz yetiyo tatlim:sm_cool:
yakınlardamı oturuyosun yoksaaaamm:jeyyar:
oy oy yirim seniiiii olumunekankayizsmile
yi kiz yii aklinialirimsmile ben karsilik veririm merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?