Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hmm zor canım ya olsun bir yıl sonra tapusu sende olur:lepi:sen göndermezsinzemuszemus

askerim geldiğinde dağıtıma benim vizelerim vardı garibim 7 gün hergün sabahın köründe okuluma geliyodu beni ders çalıştırıyodurgamyoncuiremsu:teselli:

Hoşbulduk hayaaatımmm çok iyiyim aşkımla uzun uzun konuştum gördüm webcam de çok mutluyum sen nasılsın şekerimmmmm Şeniz

oo böyle güzel haberler almak insani mutlu ediyo , gözün aydin canim delikafadulden
bende iyim canim sagol opuyorumnanaktan

askerimi yoruyolar ya alsanaalsanasmile

ama beni çok seviyomuşbayanssulusmilebayanssulusmile
bende seni seviyorum askerimmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şafak 88turkbayragi

bak bak kiyamazmis da askerine , severmis de aklinialirimsmile kiz sen basbaya seviyosun iste bu cocugu daha ne istiyorsun o da seni seviyormus zaten , sükret valla kolay bulunmuyo sevgi

bilmiyorumki tatlım heralde kanımda erkeklik var çapkınmıyım neyimaklinialirimsmileaklinialirimsmile

evet tapu bende 1 yıl sonra nihahahahadelikafadulden ayyy ne güzel işte canım yaa 1 güncük ama yapcak bişey yok tadını çıkaracağız boshayallersmile
oo böyle güzel haberler almak insani mutlu ediyo , gözün aydin canim delikafadulden
bende iyim canim sagol opuyorumnanaktan

valla saol canım yaa çok mutlu oldummmm kaydirigubbakcemile2

♥ ♥84 UMUDAYOLCULUK♥ ♥

♥ ♥86 SAMETSEVGİ ♥ ♥

♥ ♥ 87 GAMİŞ ♥ ♥

♥ ♥ 87 SARILALE0308 ♥ ♥

♥ ♥88 PAPATYAA88 ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥100 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

♥ ♥123 SEHT ♥♥

♥ ♥130 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

♥ ♥177 03062008 ♥ ♥

♥ ♥186 DİDEM_EVO ♥ ♥

♥ ♥188 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥190 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥195 HEJAR12 ♥ ♥

♥ ♥197 FLOWERB ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

♥ ♥202 HAYRANIIM ♥ ♥

♥ ♥204 FIDES ♥ ♥

♥ ♥ 207 ACELYA ♥ ♥

♥ ♥ 226 MELISAM09 ♥ ♥

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

bilmiyorumki tatlım heralde kanımda erkeklik var çapkınmıyım neyimaklinialirimsmileaklinialirimsmile

aklinialirimsmile hadi hadi anlayalim kiz noluyo

selamm kızlar..

hosgeldin tatliiim nasilsin opuyorumnanaktan

sizin mutlu olmaniz yetiyo tatlim:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…