Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldin tatlım burası çok sıcak yaaakafamçokkarıştı
bi yandanda şafak sıkıştırıyoo:sinifsinif:

yeterki sicak olsun ya :) bende battaniyeyle oturuyorum soguktan
:Saruboceq: ALLAHA $ükür bitmi$ askerlik ki sIkI$tiriyor , gecer son bi kac gün de , darisi bizlerin ba$ina kaydirigubbakcemile2

selam canim hosgeldin opuyorumnanaktan
bende doyasiya bi yaz gecirmeyi özledim , günesiyle sicak havasiyla

hoşbuldum güzelim olumunekankayizsmile

yazın bitmesini belki nişanlımın gelmesi yaklaşıcak diye istio olabilirim boshayallersmile

bütün hayallerim gelmesi üzerine kurulu olduğu için boshayallersmile

selam kızlar

cicim varmı bi gelişme kızsempatiksalakcinni

yazim silindi canim ya kusura bakma o yüzden geciktimbilmiyorumkismile:
hosgeldin baliiiim opuyorumnanaktan
yok canim tüm gün evde degildim , $imdi de kendisi yok internette , pazar günlerini genelde akrabalarla geciriyorlar
belki daha sonra gec vakit acar msni , bilmiyorum
bo$ver hem $imdi , sen naptin nasilsin bakalim :1hug:

hoşbuldum güzelim olumunekankayizsmile

yazın bitmesini belki nişanlımın gelmesi yaklaşıcak diye istio olabilirim boshayallersmile

bütün hayallerim gelmesi üzerine kurulu olduğu için boshayallersmile

ah canim ya , ALLAHim sag saglim & cabucak kavu$turur in$allah tüm tezkereci güzellerimizi :teselli:

ben iyiyim tatlım askerimle mesajlaşıyorumsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2

Kırkağaçtan kurtulduk askım artık ankarada ailesiyle hafta içi 1 gün de benimle geçirecek bugün baya bi msn de konuştuk onu çok özlemişimmm!!!!!!!! :asigim:

ay kuzum bir gün yetermi ya:dilcikar:

yetmiyor tatlım ama ailesi orda babası da mırın kırın ediyor Allah'tan büyükbabası trabzona çağırdı onu da yanıma gelecek kalacak bu bile yetiyor çok özledim napayım 1 yıl sonra sürekli benimle olacak :umursamaz:turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…