- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #69.881
kızlar canlarınızı sıkmayın buyrun hepinize benden eti browni ve mutlu edin kendinizi delikafaduldendelikafadulden
haklisin canim :1hug:çok doğru söylüyor duygu babykem gerçekten sevgili olupda bizim gibi olsaydın daha kötü olurdun hergün her saat göremiyoz ama sen şanslıısnki evlisin her saat yanında canım
yasakkelime Tesekkür ederim almim.. rejimdeyim bilmiyorumkismilekızlar canlarınızı sıkmayın buyrun hepinize benden eti browni ve mutlu edin kendinizi delikafaduldendelikafadulden
SALAK ERLER
İki çavuş iddaya girer hangimizin eri daha salak diye. İlk çavuş erini çağırır ve der ki;
-Oğlum al şu 10 milyonu git bana bir araaba al. Er:
-Baaaşüstüne çavuşum der gider.
ikinci çavuş çağırır erini:
-olum git bak bakayım ben evdemiyim der..
er:
-baaşüstüne çavuşum der çıkar.
bu iki salak er çarşıda karşılaşırlar erlerden biri:
-yahu bende bir çavuş var o kadar salak ki bana para verdi git bana araba al diye lan keriz bugün pazar arabayı nerden bulayım..
diğer er:
-yahu benim ki daha salak yok gidip kenddisi evdemiyiş değilmiymiş diye bakacakmışım be ey lavuk yanında koskaca askeriyenin telefonu var evi arada sorsana...
ay ne salaklar ya gülmekten karnıma ağrılar girdisırnaşık şey
haklisin canim :1hug:
yasakkelime Tesekkür ederim almim.. rejimdeyim bilmiyorumkismile
LAZER
Komutan bölüğe bir bilgisayar aldırır ancak yazıcı almayı unutur. Postasını çağırır ve ona 'git bana bir lazer yazıcı getir' der. postası gider bölüğün içindeki bütün erlere laz olup olmadığını sorar, bir laz bulur ve komutanın yanına getirir. komutan postasına 'bu kim ' diye sorar ve posta komutana 'bir tane laz er getirdim' der.Komutan ise 'iyi ki scan-er istemedik'der ve asker de 'onu da bulabilirim komutanım ' der.
:roflol::roflol:bak buda enkaz askermiş
kiiiiiiiiizlaaaaaar ben geldim yine :lepi:neler kaynatiyosunuz bakalim :1rolleyes:
walla bende hala heyecandan eserden yok bilmiyorum CADIARZUooooo delikafadulden ay nası heyecanlı bir şey yaa :lepi:
süpeerr
vaowwwwwwwwwwwwww anam kız yediniz askerşiği heeeeeeee:teytey:
hoşgeldinnn:teytey:
şu dakikalarda kuzuların sessizliği oynanıyo burdaa
ho$bulduum canim :dance:
arada bi böyle sessizlik cöküyo topige , bi de bakmisin insan yetisemiyo yorumlara delikafadulden
ho$bulduum canim :dance:
arada bi böyle sessizlik cöküyo topige , bi de bakmisin insan yetisemiyo yorumlara delikafadulden
öyle walla:1rolleyes:
biran önce saat 7 olsa da gitsem diye saatin gözüne bakıorum yaa :1shok:
ben geldim kaynatmayakaydirigubbakcemile2
öyle walla:1rolleyes:
biran önce saat 7 olsa da gitsem diye saatin gözüne bakıorum yaa :1shok:
ho$geldin baliim Şeniz bende daha az önce geldim gel hep beraber kaynatirizkaydirigubbakcemile2
canim sen yine ne güzel calisiyosun zaman geciyor , ben tüm gün evdeyim :bbo:
he tatlım kayantalım:içelim:
seninkinden hala ses yok demi ben kısıcam onun sesini ama-tatlicadiarzu-
:içelim: kolalar benden
hayir canim , dedigim gibi 2 gündür nette göremiyorum zaten arkadaslariyla disarda felan zaman geciriyordur sonucta gidicek bi kac güne
o gün bi nette gördüm ben yazmadim , msn acinca ben hic yazmam ona kendisi ilk yazar hep sonra konusmaya baslariz , bu huyum var maalesef
o da yazmayinca konusamadik tabi , artik hangi düsünceyle yazmadi bilmiyorum
belki sohbet etmek istemedi , belkide askerden geldigi icin benden bekledi :1closedeyes:
pufff can sıkıcı bi durum bizim sınıfta da da bi çocuk vardı bi aralar acayip ilgi falan msn giridğim anda selam verir hemen muhabbet ederdi sonra bu bi anda değişti oysa benim ona karşı hiç ilgim yoktu ama yinede böle yapınca sinir olmuştum.şimdi aynı alanda yüksek lisans yapıcaz yani yine hep görücem onu gördükce gülüyorum şimdi kendime bu saf içinmi üzülmüşümdelikafadulden
kola içinde teşekkürler bebemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?