Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

durduğun kabahat o vakit bence sen konuşmaya başla hoşgeldin falan sonra onun da içinde varsa açılırolumunekankayizsmile

durduğun kabahat o vakit bence sen konuşmaya başla hoşgeldin falan sonra onun da içinde varsa açılırolumunekankayizsmile

evet dogru söylüyorsun kabahatim büyük hatta , ama iste bende yediremiyorum kendimi o da beni msn de görüyo kendi yazsin diye inat ediyorum kendi kendime :çok üzgünüm: ALLAHim sen hayirlisini ver , aklim durdu sanki ya bi kac gün kaldi surda olan olmazsa elimden kayip gidicek

hayırlısı olsun oda seni seviyosa kim ayırabilir ki rabbimden başka

kızlar çok teşekkür eederim güzel fikirleriniz için..
şimdi önce güzel bi resim yapıcam ..içine şafağımızı yazıcam..isimlerimizlede süslücemm.
kokulu mektuplar falan:asigim: güzel çikolatalar falanda koyucam..
bide forma alıp işi bitiricem kesin bayılıcak aşkımm..
saolun canlarr:)

başka ulaşım imkanı yokmu yaaaaaabilmiyorumkismile

mesaj atabilirim aslinda , ama cevap alamazsam veya olumsuz cevap alirsam diye icimde reddedilme korkusu var , belki disarda arkadaslariyla diye cevap vermicektir ki bu beni üzer
msn actiginda yazmak en iyisi galiba yalniz oluyo ve cevap verir
aman canim ya seninde basini sisirdim kusura bakma a.s.

ne güzel canim ya :asigim: hadi kolay gelsin sana , bencede cok hosuna gidecektir böyle bi hediye
bu arada bende diyarbakira yollicam askerimi ustaya turkbayragi

canım ya bence seviyosan bişeyler yapmalısın çünkü o konuda bende çok çektim.insansızlıktan herkesle muhabbete giriyolar benimki eski sevgilisyle bile konuşmuştu beni çok kırmıştı ilk zamanlar bi bunalıma giriyolar kesin yani..

ne demek şişirmekklava: sen bizi dinlerken şişiyomusunki he.. asla biz hep burdayız.

hem demek sende teli var mesaj atmıyosun kız sen dayaklıksın he hemen şimdi onu arıyosun sakın itiraz istemiyorum bi hoşgeldin nasıl geçti falan normal konuş yaa cıldırazağuuummm-tatlicadiarzu-

ne güzel canim ya :asigim: hadi kolay gelsin sana , bencede cok hosuna gidecektir böyle bi hediye
bu arada bende diyarbakira yollicam askerimi ustaya turkbayragi

saol tatlımm.benimki hamzalıda çarşı falan yok orda tabi:gitme:ama telefon konusunda rahat olur.sıkmıyolar yani sende ilgili davran olurmu?asker diyip biraz çekmemiz gerekiyo triplerini napalımm

oh ne güzel bak al sana süprizzzz olmuşsempatiksalakcinni

bende bugün askerime diyodum bana süpriz niye yapmıyosun diye seni çok seviyorum diyo başka bişi demiyo aklinialirimsmile

katılıyorum kesinlikle ara tatlımm çooook mutlu olunopuyorumnanaktan

evet canim yapmam lazim biseyler ama neler yapicami bilmiyorum bilmiyorumkismile
inanirim yani hem carsi izni olmicak hem askerlik zaten yetiyo illa disaridan biriyle görüsecek ve etrafinda kiz da cok yani arkadas olarak zamanla kizlar ilgilendikce destek oldukca samimi olurlar :çok üzgünüm:

sagol canim ya :1hug:sizler de olmasaniz icim icimi yer zaten kimle paylasicam derdimi

saol tatlımm.benimki hamzalıda çarşı falan yok orda tabi:gitme:ama telefon konusunda rahat olur.sıkmıyolar yani sende ilgili davran olurmu?asker diyip biraz çekmemiz gerekiyo triplerini napalımm

katılıyorum kesinlikle ara tatlımm çooook mutlu olunopuyorumnanaktan

güzellerim ben zaten ilk geldigi gün mesaj atmistim acemilik bitti gözün aydn felan diye bir iki mesaj daha yazdik sonrasinda sarji bitti kapatmisti telefonu , msn acinca da ben ona yazmadim ilk ondan bekledim o da bana yazmadi konusmadik iste
canim ben daha bilmiyorum tam olarak neresi oldugunu , ögrenince paylasirim seninle olumunekankayizsmile

tm cnm haberlerinizi bekliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…