- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #70.421
evet çok şükür olumlu şimdilik :Saruboceq:
10 kilo vermiş o yüzden habire bişeyler yedirmeye çalışıyorum her lokmasından banada veriyor, eskidende üstüme çok düşerdi ama şimdi daha bi ilgili alakalı olmuş.Arabasına gözü gibi bakardı uzun yolda ayaklarımı uzattırmazdı.hafta sonu kuşadasına gittik kendisi uzattırdı ayaklarımı :roflol:
kız evli değil misin evlenince yazmışsınkaydirigubbakcemile3
ne kadar şanslıısn böle bir kaynanan var kimileri hergün bizde olsun isterler ne güzel canım allah herkese böle jkaynanan nasipt etsin yani
ben açim size konuuu kaydirigubbakcemile3
evlenince kaç çocuk istiyosunuz?isimleri ne olucak
balayına nereye gitmek ısterdınız ?
kaynananızla oturmak istermiydinizz?sengözlerimebaksanab
ohhh ne güzel canım anam şu erkekelrin arabaları yok mu sinir oluyorum yani he
Ahhhh demekki bilmiyorsun.. kac sefer anlattim buraya :)
Ben 1.5 senedir evliyim ama dügünüm olmadi daha olumunekankayizsmile
Askerden sonra Temmuzda olucak allahin izniyle :Saruboceq:
anammmmmm
doğru kız umutmuşum ben onu:)ayy böyleside kötü ya
vallahaa hiç çekememm araba triplerini tenhada çizerimmmm ona göre:roflol::roflol:
benimkisii öyle değill allahtannn bana araba sürmeyi öğretiyoduu aşkım o arabayı ne hale soktum gıkıııı çıkmadııı :roflol::roflol::roflol:isterseeee çıksınnnn yaniii:smiley-cool:
Hepiniz süper cevapladiniz..
Insallah butun istedikleriniz/diledikleriniz kabul olur.
hadi ya:))
ii bari benimkide bayanlar niye araba kulanıyorki felan diyor kullanamıyorlar diyo sinir ediyo beni sen kullanma benim arabamla gideceğimz yere beraber gideriz idyokaydirigubbakcemile3
erkeklerdenn şöyle lafları duyunca cıldırıyorum ya bayan araba kullanamazmış..
benn acayip feministim galiba geçen güünn tatilde genç çocuklar vardı sohbet oldu işte çocukk öyle bi anlatıyokiii benımm aldıgım kadın evınde oturucakk yemeginii yapıcakk cocuklarına bakıcakk sınırlendırırse 2posta dayak aynen böyle dedii..benımm tepemın tası attıııı kötükedihüso
kadınları resmennn ev robotu olarak göruyorlar ya ihtiyaçlarını karşılayan bi makine gibi..
ince ruhlu erkek bulmak biraz zor artık..
ama bunu boyle yapanda kadınlar erkekleri çok şımartarak yetısrıyolar.. küçük bi erkek çocuguna bile ablasıı hizmet ediyo varmı böyle bişey nedenmiş çünkü o erkekk yapmasıı olmazzklava:
Ama ama ama bilmiyorumkismilekadınları resmennn ev robotu olarak göruyorlar ya ihtiyaçlarını karşılayan bi makine gibi..
ince ruhlu erkek bulmak biraz zor artık..
ama bunu boyle yapanda kadınlar erkekleri çok şımartarak yetısrıyolar.. küçük bi erkek çocuguna bile ablasıı hizmet ediyo varmı böyle bişey nedenmiş çünkü o erkekk yapmasıı olmazzklava:
kızlar baksanıza nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?