Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ohhh ne güzel canım anam şu erkekelrin arabaları yok mu sinir oluyorum yani he

kız evli değil misin evlenince yazmışsınkaydirigubbakcemile3
ne kadar şanslıısn böle bir kaynanan var kimileri hergün bizde olsun isterler ne güzel canım allah herkese böle jkaynanan nasipt etsin yani

Ahhhh demekki bilmiyorsun.. kac sefer yazdim buraya :)
Ben 1.5 senedir evliyim ama dügünüm olmadi daha olumunekankayizsmile
Askerden sonra Temmuzda olucak allahin izniyle :Saruboceq:

Son düzenleme:
ben açim size konuuu kaydirigubbakcemile3
evlenince kaç çocuk istiyosunuz?isimleri ne olucak
balayına nereye gitmek ısterdınız ?
kaynananızla oturmak istermiydinizz?sengözlerimebaksanab

hımm Allah'ın izniyle o günler gelsinde çoluk çocuk yaparız 1-2 tane herhalde
balayına yurtdışı istemiyorum ben akdeniz yada ege kıyılarında kafamızı dinleyeceğimiz çok lüks olmayan bir otel olabilir.
kaynanam iyi birisi olsada tabiki istemem onunla oturmayı.herkesin yeri yurdu belli olmalı.

bende anlatayım,
biz 2 veya 3 tane istiyoruz Allah nasip ederse..bizimkine kalsa daha çok istiyor ama...isimleri konusunda,kızımız olursa dilanur istiyoruz..
balayına ikimizde sessiz,sakin bi yer istiyoruz..inş gitmek nasip olur..
Allah mecbur etmesin tabi,kaynanayla oturmak çok zor..

ohhh ne güzel canım anam şu erkekelrin arabaları yok mu sinir oluyorum yani he

vallahaa hiç çekememm araba triplerini tenhada çizerimmmm ona göre:roflol::roflol:
benimkisii öyle değill allahtannn bana araba sürmeyi öğretiyoduu aşkım o arabayı ne hale soktum gıkıııı çıkmadııı :roflol::roflol::roflol:isterseeee çıksınnnn yaniii:smiley-cool:

hadi ya:))
ii bari benimkide bayanlar niye araba kulanıyorki felan diyor kullanamıyorlar diyo sinir ediyo beni sen kullanma benim arabamla gideceğimz yere beraber gideriz idyokaydirigubbakcemile3

Ben anlatmassam olmazzz sempatiksalakcinni

2 Çocuk istiyoruz isimlerine karar vermedim ama iki isimli olucağı kesin aklinialirimsmile

Balayı İtalya istiyoruz tabi kısmeteğer İtalya olmazsa Bodrum..

Kaynanaya gelince benimkine bile söylemiştim zamanında aynı yerde oturmak istemiyorum kesinlikle olmamalı diyeee :teytey:

hadi ya:))
ii bari benimkide bayanlar niye araba kulanıyorki felan diyor kullanamıyorlar diyo sinir ediyo beni sen kullanma benim arabamla gideceğimz yere beraber gideriz idyokaydirigubbakcemile3

erkeklerdenn şöyle lafları duyunca cıldırıyorum ya bayan araba kullanamazmış..
benn acayip feministim galiba geçen güünn tatilde genç çocuklar vardı sohbet oldu işte çocukk öyle bi anlatıyokiii benımm aldıgım kadın evınde oturucakk yemeginii yapıcakk cocuklarına bakıcakk sınırlendırırse 2posta dayak aynen böyle dedii..benımm tepemın tası attıııı kötükedihüso

Hahahaha nekadar igrenccc iyyyy.. hic sevmem oyle erkekleri :roflol:
(kim severki) laelaelaelaelae

kadınları resmennn ev robotu olarak göruyorlar ya ihtiyaçlarını karşılayan bi makine gibi..
ince ruhlu erkek bulmak biraz zor artık..
ama bunu boyle yapanda kadınlar erkekleri çok şımartarak yetısrıyolar.. küçük bi erkek çocuguna bile ablasıı hizmet ediyo varmı böyle bişey nedenmiş çünkü o erkekk yapmasıı olmazzklava:

benim ehliyet almamdaki en büyük destekçim nişanlımdı
o çok istiyordu almamı:))vede aldım Allaha şükür bayramdan sonra trafikteyimeyvahedigeldismile

haklısın tatlım ve doğal olarakta "erkekler iş yapmaz kadın işi o" içgüdüsüyle büyüyolar..
ayy bilmemki benimki bana yardım edermi şimdi sözde ediyo ama işe gelince kaçmaz inşallah kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Ama ama ama bilmiyorumkismile
Bende Askimi baya simartiyorum
Ama karsilikli tabiki:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…