Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyiyim esracım sen nasılsın

leydim takma canım bu kadar kafana ya valla üzülüyorum seni böyle gördükçe:teselli:

canim sagol üzülme benim icin bugün sükür biraz daha iyiyim :1hug:
ama o kadar tuhaflastiki anlatamam gitmeden böyle degildi , bide doguya gidecek carsi izni olmayacak büyük bi ihtimalle , cok tuhaf oldu
6 senelik sevdigimi taniyamaz oldum ya :1no2:

tatlım gerçekten yaa çok dert ediyosun içine yazık sanada olmuyosa zorlamamayı denesen üzülme artrık yanimafoldumben

haklisin kendimi üzüyorum , hatta deli oluyorum bu duruma
ama iste insan bi cirpida da vazgecemiyo , eger ki olumlu seyler olmazsa zaten bosvermem gerekicek mafoldumben
gecen gün biraz lafladik , arkadaslariyla bol bol vakit gecirdigini söyledi , üf bende orda degilim ki birgün de benle ilgilense , zamanini msn basinda gecirmesini de bekleyemm ondan zaten
tekrar görüsmeye basladigimizda yeniden berbaer olmak istiyodu felan ben istemedim , tekrar aklima girdi simdi de böyle yapinca zoruma gidiyo

ayyy ne güzel ya bizim mesai 6 da bitiyor ve daha çok var ama içim böle bir tuhaf kızlar ya kendimi bir garip hissediytorum ramazan aylarında hep böyle oluyorum

bizim de 17:30 da şu bir iki günü atlattık mı kolay geçicek
birde karnım ağrımaya aşladı ya
orucum bozulur diye ödüm kopuyo ilk günü sağlam tutabilsem barim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…