Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sakin ol duygucum ya , cocuk tamam ceza yemis 10 gün fazladan kalcak , ama disko dolu diye onun bi sucu yok ki , bu yüzden de bi ay fazladan yaptirmazlar kanimca
baska bi ceza yöntemi düsünülür elbet , aman yer yok deyip fazla ceza verecek degillerdir ya , düzelir daha hersey dur canim

:gitme::gitmef çok sinir bozucu gerçekten ..dur bakalım bi işin aslı bi belli olsun..terhis kağıdı yazılamamış mı..yazıldıysa hiçbirşey yapamazlarr..

duygucuğum sağlığı myerinde olsun da diğeri gelir geçer geç olsun güüç olmsın tabik iüzücü sinir bi durum ama o adar sabrettiniz eğer sen askerinin yanında olmazsan daha kötü oda şimid sinirlidir ama sen onu yatıştır böyle yapma canım ,allah büyüktür

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey:....21/08/2010....MEL_AY=09 AYDIN SELAM

:teytey:....21/08/2010....EBUŞ81=09 AYDIN SELAM

:teytey:....24/08/2010....DUYGU.91=09 AYDIN SELAM

:teytey:....22/08/2010...._MUCİZEM_=10 BALIKESİR SELAM

:teytey:....24/08/2010....ESRAUMİTİİİM=12 BİNGÖL SELAM

:teytey:...15/09/2010....BETUS_G=34 İSTANBUL SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=49 MUŞ SELAM

:teytey:....10/10/2010....TATLIKIS=58 SİVAS SELAM

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=74 BARTIN SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

vedat cok kötü konustu yarın hersey belli olucak dedi belki ceza almadan yarın cıkarım bellimi olur dedi ama uzayabilirde dedi kızlar ben onu göremeden üniv ye gitmek istemiyorum en iyi sizler anlarsınız beni ya okadar ay cefasını herseyini cek tam yaklascakken ümitle bekle bekle askerğini uzasın üstüne hağis yesin üstüne böle seyler olsun artık kaldıramıorum ya gercekten
:gitme::gitmef çok sinir bozucu gerçekten ..dur bakalım bi işin aslı bi belli olsun..terhis kağıdı yazılamamış mı..yazıldıysa hiçbirşey yapamazlarr..

bilmiyorum sormadım hic bisey cok kötüydü bende sakaya vurdum ama içim kan ağlıyodu teli kapattıktan sonra hele orucu actıktan sonra kendimin dorun düzgün naptımı bile hatırlamıyorum

Duygum dur bakalım ya hemen böyle olumsuz düşünme vakitlice gelicek inşallah. sinir oluyorum öyle komutanlaraklava:

zaten ben yatıstırdım yoksa o bukadar sakişn olmazdı ben dedim hep yanındayım bunu biliyorum dio zaten ama yani sinirlerim laçkalaştı artık manyak gibi oldum kac aydan beri ben gülmüyorum gülemiyorum ot gibi yasıorum mutlu değilim hemde hiç içime ata ata yedimm bitirdim kendimi kimseye belli etmemeye calısıyorum ama annemden baska kimse anlamıo beni

duyguum bitanem sakin ol simdii , böyle yaparak kendini daha cok üzüyosun
ALLAHtan ümit kesilmez hep beraber dua edelim bu hayirli ramazan ayinda
in$allah her$ey hayirlisiyla sonuclanir :Saruboceq:
her ne olursa olsun sakin olmalisin , zor bi durum tabi ama ALLAHin izniyle bunu da atlatrsin tatlim

ya benim tek isteğim gelmesi oda sag sağlim vedat orda durdukca cocuk kafayı yicek hale geldi onu öle gördükce ben cok kötü oluyorum burda elim kolum baglı cok kilo verdi vedat yüzü gülmüo hiç benle konusmadı durumlarda ailesine cok agresiflesti cok kavgacı biri oldu zap edilmiyor artık kızlar cok korkuyorum komutanı bide taktı buna askerlini uzattı şimdide ice uzatmaya calısıyor o istese vedat yarın sabah cıkar ordan kızlar ya

canım sakın sana sürpriz yapıyo olmasınnyerimseniben

canım sakın sana sürpriz yapıyo olmasınnyerimseniben

bende ilk öle sandıım heyecanlandım oley die bgırdım bak sonra bu ciddiye bindirdi gerckten dedim doru söle sen gel buraya gerajdayım dersen sana yemin olsun gelmem bi hafta yüzümü göremezsin dedim ya valla dedi yarın cıkma ihtimalimde var ama cezayı uzatabilirlerde ki uzıcak bence yani dedi sok oldum sesi cok kötüydü senağlamasenağlama

biliyorum canim , benim arkadasimin sevgilisne de 11 gün kaldi her telefon konusmasinda kavga ediyolar , 15 ay o baski altinda normal olsa gerek bu tür degisimlerCADIARZU
in$allah komutani vicdana gelir de uzatmaz canim , ha olaki uzatti vardir elbette bunda da bi hayir :Saruboceq: bol bol dua edelim balim üstesinden geliriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…