Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benim derdim 10 gün falan değil ben gectim ondan bizim askerliğimiz zaten 10 gün uzadı uzamasaydı yarın sabah cıkıyordu ordan askerim ama uzadıgı halde bda uzatırlarsa o kötü olur işte bi ay daha beklemek cok zor olur ikimiz için hadi ben kendimden gectim bu sefer vedat ı ben hic toparlayamam gercekten su 10 gün ceza aldını duyunca ne kadar sinirli oldunu görmeliydiniz bana vedatın bagardını hiç duymamıstım bırakın kötü söz etmeyi vedat bana bagırıpta sonra pişman olup cok kötü durumda agladını bilirim bunları biliyorum ve askerliği uzarsa zaten psikolojisi cok bozuk bu sefer ben bile toparlayamam ondan korkuyorum

ALLAH korusun canim in$allah böyle olmaz , rabbimizden ümit kesilmez en hayirlisi neyse o olsun :Saruboceq: bu gece bol bol dua edelim
sarilale belkide haklidir kim bilir , insallah öyle olur :Saruboceq:

ALLAH korusun canim in$allah böyle olmaz , rabbimizden ümit kesilmez en hayirlisi neyse o olsun :Saruboceq: bu gece bol bol dua edelim
sarilale belkide haklidir kim bilir , insallah öyle olur :Saruboceq:

inş ya yarın beni arıcakmıs ozaman hersey kesin belli olucak umarım hersey hayırlısıyla olur ne diim ben Allah kimseye böle bisey yasatmasın gercekten cok zor

inş ya yarın beni arıcakmıs ozaman hersey kesin belli olucak umarım hersey hayırlısıyla olur ne diim ben Allah kimseye böle bisey yasatmasın gercekten cok zor

Duygucum..
Insallah bugun cikar.. cikmazsa uzatmazlar.. bence komutan askerini sinir etmek icin söyledi öyle.. klava:
Bol bol dua et canim..
Insallah güzel haberlerle gelirsin bugün.. :Saruboceq:

♥ ♥ 84 GAMİŞ ♥ ♥

♥ ♥ 84 SARILALE0308 ♥ ♥

♥ ♥85 MEHABBET ♥ ♥

♥ ♥85 PAPATYAA88 ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

♥ ♥97 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥100 OZLEMBBC ♥♥

♥ ♥120 SEHT ♥♥

♥ ♥127 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

♥ ♥174 03062008 ♥ ♥

♥ ♥183 DİDEM_EVO ♥ ♥

♥ ♥185 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥187 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥192 HEJAR12 ♥ ♥

♥ ♥194 FLOWERB ♥ ♥

♥ ♥199 HAYRANIIM ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

♥ ♥212 FIDES ♥ ♥

♥ ♥ 204 ACELYA ♥ ♥

♥ ♥ 223 MELISAM09 ♥ ♥

♥ ♥ 228 HEATH19 ♥ ♥

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

turkbayragi $AFAK 187 & MEHTAP 27 turkbayragi

Günaydin kizlarrrr opuyorumnanaktana.s.
Nasilsiniz bakalim CADIARZU

günaydın canım ya babyke sana bişe sorcam senin miden böyle bulanır gibi mi yanma var mı benimki öyle ya bir tuhafım dünden beri bir türlü adapte olamadım oruca ya:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…