- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #70.781
biliyorum canim , benim arkadasimin sevgilisne de 11 gün kaldi her telefon konusmasinda kavga ediyolar , 15 ay o baski altinda normal olsa gerek bu tür degisimlerCADIARZU
in$allah komutani vicdana gelir de uzatmaz canim , ha olaki uzatti vardir elbette bunda da bi hayir :Saruboceq: bol bol dua edelim balim üstesinden geliriz insallah
duygucum bence yarın çıkıcakk
benim derdim 10 gün falan değil ben gectim ondan bizim askerliğimiz zaten 10 gün uzadı uzamasaydı yarın sabah cıkıyordu ordan askerim ama uzadıgı halde bda uzatırlarsa o kötü olur işte bi ay daha beklemek cok zor olur ikimiz için hadi ben kendimden gectim bu sefer vedat ı ben hic toparlayamam gercekten su 10 gün ceza aldını duyunca ne kadar sinirli oldunu görmeliydiniz bana vedatın bagardını hiç duymamıstım bırakın kötü söz etmeyi vedat bana bagırıpta sonra pişman olup cok kötü durumda agladını bilirim bunları biliyorum ve askerliği uzarsa zaten psikolojisi cok bozuk bu sefer ben bile toparlayamam ondan korkuyorum
ALLAH korusun canim in$allah böyle olmaz , rabbimizden ümit kesilmez en hayirlisi neyse o olsun :Saruboceq: bu gece bol bol dua edelim
sarilale belkide haklidir kim bilir , insallah öyle olur :Saruboceq:
duygucum canım allah yardımcınız olsun tatlım iyi düşün iyi olsun herşeyde bi hayır vardır .
üzülme sen herşey olacağına varır:teselli:
saol tatlım benim dua edelimde aynı gün askerlerimiz cıksın senağlamasenağlama
inş ya yarın beni arıcakmıs ozaman hersey kesin belli olucak umarım hersey hayırlısıyla olur ne diim ben Allah kimseye böle bisey yasatmasın gercekten cok zor
üzülme tatlım inş yarın hersey iyi olur
inş canım allah büyüktür:Saruboceq:
amin canim insallah sanada yasatmaz hayirlisi neyse o olsun bende bol bol dua edicem :Saruboceq: insallah dualarimiz kabul olur
inş kızlar ya cok saolun yanımda oldunuz icin
görüşürz kızlar ben kaçıyorum , üzülmemeye çalış duygu lütfen kendine dikkat et
inş ya yarın beni arıcakmıs ozaman hersey kesin belli olucak umarım hersey hayırlısıyla olur ne diim ben Allah kimseye böle bisey yasatmasın gercekten cok zor
turkbayragi $AFAK 187 & MEHTAP 27 turkbayragi
Günaydin kizlarrrr opuyorumnanaktana.s.
Nasilsiniz bakalim CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?