- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #71.781
Ahh bugün baya öyle haberler yazildi buraya..
Carsilar kitlendi diye..
Benim Askim normalde pazar gunu cikardi..
Bu sefer gicik bir komutan vardi cumartesi gunu..
onun icin cumartesiye yazdirdi.. ve tesadufff
pazar gunun herkesin carsisi kitlenmisti
ve askim bugun cikti carsiyaaa..Kalbi temiz vallaha opuyorumnanaktan
Angelimmm Insallah haftaya cikar canimm :Saruboceq:
♥ ♥153 PUFIDIK ♥ ♥
Ekledim canim.. yukarda listede ismin var :)
bencede iyik burayı bulmuşsun benim çok geç oldu baya acı çektim ama şimdi azaldı burada tadını çıkarıyorum şimdi:smiley-cool:
canım benimm beni depükleyen ellerin dert görmessiinnnnopuyorumnanaktan..inanmıorum yaaa merasimi kaçırdım ama plakalar geldimmm beennn oleyyyyturkbayragi♥ ♥81 GAMİŞ ♥ ♥
+
♥ ♥81 SARILALE0308 ♥ ♥
:lepi:
Sizi listemden depükluyorum.. Istemiyorum artik sizi listemde uleynn :lepi:
canım benim çok sağolll senin de ellerin dert görmesin bizi listene aldığın içinnnopuyorumnanaktanDepük listeniz hayırlı olsunopuyorumnanaktan
canım benim çok sağolll senin de ellerin dert görmesin bizi listene aldığın içinnnopuyorumnanaktan
Kızlarr sızınkıler acemi birliğinii gıtmeden ne kadar önce öğrenmişti?? Eylul 13 de gıdıyor,agustos 20 de falan dıyorlar sizce kesın doğrumudur,yanı 20 gün öncesınde öğrenneler oldumuuuopuyorumnanaktan
Kızlarr sızınkıler acemi birliğinii gıtmeden ne kadar önce öğrenmişti?? Eylul 13 de gıdıyor,agustos 20 de falan dıyorlar sizce kesın doğrumudur,yanı 20 gün öncesınde öğrenneler oldumuuuopuyorumnanaktan
evet cnm artık erken öğreniliyor. Benim nişanlım mayıs celbi gitti ama b grubu olduğu için 2 ay öncesinden öğrendik yerini.
Canım sanmıyorum arada 20 gün olacağını. Benim askerim 10 ağustosta öğrendi 12sinde birliğine teslim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?