Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anladım tatlım cok iyi ozman.sözlum normalde agustos 20 de gıdıyordu ramazandan dolayı ertelendı.o yuzden belkı 20sin de öğrenebılırız.çok heycanlııyım.:gitme:

canım uzun dönemmi gidecek sözlün? Şimdiden hayırlısı olsun Allah kavuştursun.Başlaması zor olan kısmı inşallah hayırlısıyla hepimiz atlacağız bu günleri.Allah yola baktırsın yeterki

bizde 6 ay bekledik he gitti ha gidecek diye mayıs celbi gitti ama b grubu çıktı o yüzden Temmuz'da yolcu ettik.Şimdide usta birliğinde 2.günü bugün boshayallersmile

Uzun dönem cnm.. AMİN. Sizide allah kavuştursun.cok zor olucak,ama ay da 1 kez olsun görmeye giderim,bu şekılde kendımı bıraz daha avutabılıyorum.nereye cıktı acemi ve usta cnm??

biliyorum canım ama çok sinirliyim gerçektenn..telefonu acarsam kötü şeyler dıyebılırım o yuzden sakınleşmem lazımm:gitme:
neden sinirlendin bu kadar noldu cankuş yaaa? sende yeni uğurlamadınmı sevdiceğini ilk günler çok zor oluyor. sinirlerini yatıştır bi kahve yap kendine canım resimlerinize bak güzel anlarınızı düşünnn,orda sana ne kadar ihtiyacı olduğunu, istemeden seni üzebileceğini düşün. Aç telefonunu gönlünü alır ne yaptıysa. gene senin kararın tabi canım ama ben çok üzülüyorum onlara tek başlarına mücadele ediyorlar. onun yerine koy kendinii. arar ulaşamazsa nasıl üzülür. çaresiz bide elinden bişeyde gelmiyor mafoldumben

Uzun dönem cnm.. AMİN. Sizide allah kavuştursun.cok zor olucak,ama ay da 1 kez olsun görmeye giderim,bu şekılde kendımı bıraz daha avutabılıyorum.nereye cıktı acemi ve usta cnm??

cnm hayırlısı olsunda yeterki önemli olanda bu.
Bizim acemilik Sivas usta birlik Çanakkale Gelibolu oldu.İnşallah sağsalim bitirip gelicek...
bende dağıtım izninden sonra yeni gönderdiğim için aslında üzgün ve sıkkınım ama gitsin ki biran önce günler geçsin diyorum.Şafak azalsın :Saruboceq:

nişanlımın yerini ilk internetten ben öğrendim ama öğrenene kadar ne ter döktüm ne elim ayağım birbine karıştı anlatamam.

yeni ugurlamadım canım benım safak 247 :2:
tutturdu bana sen değiştin demeeye neyim degıstıyse anlamıyorum..
kendısının farkında degıl benımle sanki asker arkadasıyla konusuyomuş gibi konusuyor..kabalaştı iyice sinir oluyorum:gitme:

olsun artık tak ettii..anlasın bazı şeylerii.
sırf asker diye bu kadar nazlayamam benımde sabrım kalmadı..kendını hep haklı göruyo hep ben sucluyumm sankii.:2:

sen bi hayli sinirlenmişsin canım, en doğrusunu sen biliyorsun tabiki.Ama kendini bi rahatlatmaya çalış ondan sonra daha sağlıklı düşünebilirsin.

turkbayragiBir Gün Daha Bitti Ömrümdenturkbayragi

Birgün Daha Bitti Şafagımızdan

Birgün Daha Bitti SenSiz...
......
Veeeee ?

Birqün Daha Yaklaştım Sana ¦

Birgün Daha Yaklaştım Gelecegime ¦

Birgün Daha Bitti ¦ Sensiz Ama Umutlu :1rolleyes:¦

turkbayragi$AFAK.....>247turkbayragi

Cok zorlanmıştırsın canım tbende öyle olurum kesin ,ama gayet güzel yerler.acaba suan ben o senın girdiğin adresten öğrenebılırmıyım cnm 1 ay var ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…