Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydııınnnn Babyke+, pissy, siyah_inci+, yengec123 opuyorumnanaktan

nabersiniz kızlaaar çoktandır gelemedim işler çok yoğun yetişemiyoum...

geçmiş baya dolu okuyamadım da, bişey diyen oldu mu bana bilmiyorum göremedim, olduysa kusura bakmasın gözümden kaçtıysa... tekrar sorabilir kaydirigubbakcemile3

selam cnm evet sen yoksun kaç gündür.aman iyi olda yeterki iş güç olsun

Günaydin canim..
Iyilik senden naber.. bende özlemistim haa seniii hihoyyyt

bakamadım canım ya atlayarak geçtim sayfaları çok birikmiiişş.. ne demeiştin kusura bakma, söyle canım burdayım şimdi =)

neredesin sen ya baya zamandr konuşmaıyoruz bir türlü seinle canım

babykem ne heyecan vardır sende şimdi

20 eylüle gel artıkbilmiyorumkismile

beni unutmuşsun begümmmmm:bbo:

unutmadıım aşkolsuun:)

selam cnm evet sen yoksun kaç gündür.aman iyi olda yeterki iş güç olsun

çok iş var yaa, iyim çok şükür, midem ağrıyo bulanıyo diye ctesidoktora gittim, cuma günü endoscopi yapılcak bakalım..

Günaydin canim..
Iyilik senden naber.. bende özlemistim haa seniii hihoyyyt

yaa ben de özledim valla canım.. naber nasılsın?

neredesin sen ya baya zamandr konuşmaıyoruz bir türlü seinle canım

babykem ne heyecan vardır sende şimdi

20 eylüle gel artıkbilmiyorumkismile

geldil geldim hadi konuşalıııım

flowerb, canım geçmiş olsun stres felan yapıyorsan ondan olabilir.aman dikkat et kendine.

tatlikis, hımm bizim için değil demekki sağol bilgilendirmen için :teselli:

QUOTE=Babyke;14692200]Insallah canim hepimiz icin güzel bir gün olur ve cabuk gecer :Saruboceq:
Nasilsin?[/QUOTE]

yeni geldim canım benim iyiiyim çok şükür bende şimdiden susamaya başladım..sende iyisin inşallah tatlım?kaydirigubbakcemile5
bide gece şiş göbekle yatınca sahurdan sonra kabuslar gördüm yine askerim yanımdaydı o saatte bile aşkkuşum yaa:asigim:

yeni geldim canım benim iyiiyim çok şükür bende şimdiden susamaya başladım..sende iyisin inşallah tatlım?kaydirigubbakcemile5
bide gece şiş göbekle yatınca sahurdan sonra kabuslar gördüm yine askerim yanımdaydı o saatte bile aşkkuşum yaa:asigim:

Ahh canim benim.. kötü oluyo demi yemekten sonra uyudugun zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…