- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #72.141
Günaydın tatlı devrem iyilik senden naber bakiimopuyorumnanaktan
nasıl askerinle aran
günaydın devrem naıslsın
pissy aklına takılan bişeyler varsa sorabilirsin elimden geldiğince bilgilendiririm seni
kız özlem nbr
canım onlar kısa dönem için geçerli tatlım
ee neler yapıyrsun beegümcüm geçmiş olsun bu arada canım
flowerb, canım geçmiş olsun stres felan yapıyorsan ondan olabilir.aman dikkat et kendine.
tatlikis, hımm bizim için değil demekki sağol bilgilendirmen için :teselli:
iyiyim canım bende ne olsun çalışıyorum işte
çok şükür iyiyiz cuma günü aradmıştı konuştuk bende aradım akşama doğru bi baktım 10 da tekrardan aramış beni cumartesi aradı açamadım babmdan dolayı bugün öğle yeöeğinde arıcam çok şükür eskisi gibi değiliz valla sanki daha çok kenetlendik birbirimize ya:asigim:
sağol canım benim opuyorumnanaktan
çarşı iznine ne zaman çıkıyorlar diye merak ediyorum açıkçası.
dün yazıcı birisi nişanlıma fotoğrafın varmı demiş olsaydı sana çarşı izni yazardım demiş.
sağlık karnesindeki vericek sanırım haftaya çıkmak için.
çünkü acemlikten dosyalarının gelmelerini bekliyorlarmış dimi?
ha bide ben kek börek yapsam alırlarmı içeri sence? yoksa inşanlıma ulaşana kadar hepsi biter mi kaydirigubbakcemile3
çok sevindim tatlım vallahihoyyyt
aynen öyle oluyo ayrıyken daha bi kenetleniyo insan sevdiğine. daha bi kıymet anlıyo.:asigim:
şahsen bana öyle oldu.
kızlarr bugün Doğan'da DOĞAN GÜNEŞ diyoruz biz, hihoyyytAllah nasip ederse bulunduğu karakoldan çıkıcaklar bugün ktm de 3-4 günlük bekleme olucak. aşkım geliyoooo:dance:
kızlarr bugün Doğan'da DOĞAN GÜNEŞ diyoruz biz, hihoyyytAllah nasip ederse bulunduğu karakoldan çıkıcaklar bugün ktm de 3-4 günlük bekleme olucak. aşkım geliyoooo:dance:
ustaya geçtikten 2 hafta sonra felan diye biliyorum canım
allah allah İLK DEFA DUYDUM BÖYLE BİR ŞEYİ
alırlar canım bitmez merak etme ama biraz oraya alışmasını bekle tatlım ondan sonra yolla gelibolu ufak br yerdir ama herşede bulunur orda pazar günleri ben dışarı çıkamazdım çarşı asker kaynıyo olurdu yani:)kaydirigubbakcemile3
ayy bizim de böle olucaak.. ktm'dewn gelicek canım benim... delikafadulden
gözünaydın canııım, geçmiş bitmiş olsun alkisalkisalkis
KIZ BUGÜNMÜ ÇIKIYOR NİŞANLIN:dance:
günaydın devrem naıslsın
pissy aklına takılan bişeyler varsa sorabilirsin elimden geldiğince bilgilendiririm seni
kız özlem nbr
a.s.günaydın kızlar
ŞAFAK 81 turkbayragi DÜZCEYE SELAMMM
DEPÜK LİSTESİNDE ADIMIDA GÖRÜM YA ASKERİM BİTTİ BİTTİ GELİYOSUNopuyorumnanaktan
sağol canım darısı başına olsun inşallah çok heyecanlıyım yaaa:teytey:
bugün son günü orda tatlım en geç yarın sabah erkenden çıkıcaklar onuda saymıyorum zaten. bugün son nöbetlerini tutuyo ayyy çok mutluyum.:dance:
plakalarin hayirli olsun baliim Şeniz hergün bi $ehire selam yollayarak cabuk gecer
seninkide mi kara böcük kaydirigubbakcemile3 benimkide
artık yazabilirim sanırım nerde olduğunune mutlu canım benim Allah'ım sapsalim kollarına sarmayı nasip etsin sevdiceğini :1hug:
seninki nerdeydi canım?
ayy canım ya ne heyecan dimi??sağsalim gelsin inşallah..
darısı başımıza olumunekankayizsmile
:Saruboceq:
günaydın kızzz maşallah Allah kavuştursun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?