- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.221
ayrıca ben nerdeyimklava:
Günaydınnn kızlarropuyorumnanaktan
Şafak 20 ya bitermiiikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
244 bitermiiiiiiiisenağlama
Kızlarr günaydın,
Ben kavuştum sevdiceğime. Allah sizleri de kavuştursun. :1hug: Bizden çok onlarda ki askerliği bitiirmiş olmanın verdiği mutluluk gerçekten görmeye değer.
Seviyorum aşkımı seviyorum seviyorum seviyorum :asigim:
244 bitermiiiiiiiisenağlama
günaydın kızlar iki gündür gelemiyorum yaslardaydım ama bugün biraz toparladım kendimi ve izne ayrıldım senelik iznimi kullanıyorum:) veeeeee düzceye gidiyorum bütün bu kötü olomsuz negatif herşeyi geride bırakmak istanbuldan uzaklaşmak istiyorum bu kalabalık şehirde boğuluyorum aşkımsız uzaklaşmaya çok ihtiyacım varbu arada van ii dedik ama aşkımdan hiç ii haberler gelmiyo moralim çok bozuk çoookkkk,askeriyeye tehdit telefonları gelmeye başlamış güvenlik arttırılmış her iki nöbetçini arasında özel eğitimli askerlerde nöbet tutuyomuş mevzide üç kişi dururken artık sekiz kişi duruyomuş atış serbest bırakılmış çok kötüyüm yaa komutab beş gün önce gece gelmiş koğuşlarına seve seve kaldırmış bi kaç askeri abdest aldırıp operasyona götürmüş öyle di hitabı varmışki hedi evletlerım hadi oğullarım dite hitap ediyomuş başından okşaya okşaya kaldırmış hepsine bizimkilerde uyanmış onların sesine başlamışlar ağlamaya arkalarından,Allahıö bu nası bişeydir böle yaa buna nası yürek dayanırki çok kötüyüm kızlar aramadımı yüreğim ağzıımda bekliyorum aramasını bu psikolojiyi atlatmam lazım uzaklaşmam lazım burdan,
SENİ SEVMİYORUM İSTANBUL,SEVMİYORUM,SEVMİYORUM,SEVMİYORUM....senağlamasenağlamasenağlama
ŞAKAK=317
BİTEN=132........turkbayragi.....turkbayragi......BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...:çok üzgünüm:
Canım ya senin 243 olması lazım deilmi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?