Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

DAHA ÇOK VAR AMA BİRGÜN BİTECEKopuyorumnanaktan
O GÜNE KADAR :gitme:SENİ HASRETLE BEKLİYORUM

:asigim: SENİ ÇOK SEVİYORUM ERCANIM :asigim:

ALLAH A EMANET OL :Saruboceq:

POPOSUNA TEPÜĞÜ YıYCEK OLANLAR
KARANLIKDAN AYDINLIĞA
GEL TESKERE DıYENLER =))

:hooray::teytey:

♥ ♥ Şırnak 20 =)Yeşil(= ♥ ♥turkbayragi

♥ ♥ Adana 110 ızmirlim_93 ♥ ♥

♥ ♥ Tunceli 116 Gamzeqazel ♥ ♥

♥ ♥ 130 mervishh ♥ ♥

♥ ♥ 214 Özlemofof ♥ ♥

♥ ♥ Şırnak 244 moon_610 ♥ ♥

♥ ♥ Tekirdağ 254 Mysticqirl ♥ ♥

♥ ♥ Van 318 muhurlukaderim ♥ ♥

♥ ♥ Elazığ 321 nerqis ♥ ♥

♥ ♥ Mardin 321 Balparem ♥ ♥

♥ ♥ 322 delfin ♥ ♥

♥ ♥ 324 ıLdeMm ♥ ♥

♥ ♥ Giresun 325 emoş ♥ ♥

♥ ♥ april 408 ♥ ♥

♥ ♥ Bilecik 422 ebuş81 ♥ ♥

turkbayragiBıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK
BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK
BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK...

Son düzenleme:
--------------- ♥ ♥ Biten Şafak 206 ♥ ♥hihoyyyt ---------------

--------------- ♥ ♥ Kalan Şafak 254 ♥ ♥laelaelaelaelae ---------------

------------- ♥ ♥ Teskere 19.03.2010 ♥ ♥ :asigim:turkbayragi-------------

BEBEĞİM SENİ ÇOK SEVİYORUM:asigim:
KÜÇÜK ASKERİM
HERŞEYİM:asigim:
NEFESİM:asigim:
VAZGEÇİLMEZİM
:asigim:​

ayrıca ben nerdeyim klava:

sen benim topiğe pek takılmıyon ya ondan unutuluyon canım yaa ayda bi anca giriyon nerdeyse sıksık mesaj göremeyince bizde aklımızda tutamıyoruz haliyle.bak girdin yazdın hemen aldım listeye yoksa hiç seni ayırmayız.yazmamazlık etmeyiz daha sık beklerim topiğime kızyorum ona göre klava:

Kızlarr günaydın,

Ben kavuştum sevdiceğime. Allah sizleri de kavuştursun. :1hug: Bizden çok onlarda ki askerliği bitiirmiş olmanın verdiği mutluluk gerçekten görmeye değer.

Seviyorum aşkımı seviyorum seviyorum seviyorum :asigim:

Sen tepüğü yedin ben listede 1 sıraya yükseldim sonundakaydirigubbakcemile3 Canımm çok sevindim Allah birdaha ayrılık göstermesin sevdiğinle bir ömür mutlu olun inşallhhhopuyorumnanaktan

günaydın kızlar iki gündür gelemiyorum yaslardaydım ama bugün biraz toparladım kendimi ve izne ayrıldım senelik iznimi kullanıyorum:) veeeeee düzceye gidiyorum bütün bu kötü olomsuz negatif herşeyi geride bırakmak istanbuldan uzaklaşmak istiyorum bu kalabalık şehirde boğuluyorum aşkımsız uzaklaşmaya çok ihtiyacım varbu arada van ii dedik ama aşkımdan hiç ii haberler gelmiyo moralim çok bozuk çoookkkk,askeriyeye tehdit telefonları gelmeye başlamış güvenlik arttırılmış her iki nöbetçini arasında özel eğitimli askerlerde nöbet tutuyomuş mevzide üç kişi dururken artık sekiz kişi duruyomuş atış serbest bırakılmış çok kötüyüm yaa komutab beş gün önce gece gelmiş koğuşlarına seve seve kaldırmış bi kaç askeri abdest aldırıp operasyona götürmüş öyle di hitabı varmışki hedi evletlerım hadi oğullarım dite hitap ediyomuş başından okşaya okşaya kaldırmış hepsine bizimkilerde uyanmış onların sesine başlamışlar ağlamaya arkalarından,Allahıö bu nası bişeydir böle yaa buna nası yürek dayanırki çok kötüyüm kızlar aramadımı yüreğim ağzıımda bekliyorum aramasını bu psikolojiyi atlatmam lazım uzaklaşmam lazım burdan,
SENı SEVMıYORUM ıSTANBUL,SEVMıYORUM,SEVMıYORUM,SEVMıYORUM....senağlamasenağlamasenağlama
ŞAKAK=317
BıTEN=132........turkbayragi.....turkbayragi......BıR GÜN GELECEK BıR GÜN KALACAK...:çok üzgünüm:

cnm bnm ya üzme kendini çok zor bişi ama elimizden bişey gelmio malesef sadece dua edicez başka çaremiz yok.allah bütün askerlerimizi korusun hiç bir ananın,sevgilinin yüreği yanmasın artık.:Saruboceq:
hepsi allaha emanet olsun....turkbayragi:Saruboceq:

Bende buqünün listesini yapıcam şaşırdım bi an =) sen 243 ben 253 =))))))
Resimlerınıze baktım az önce diikkat etmemişim hiç çok beyendim canım allah sizi birbirinize bağışlasın =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…