- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.181
:teselli:
:) saol canım ii geldi bu...yerimseniben
Ya canım bende öyle bi haldeyimkii yazcak bişi bulamadımm simqeylede olsa bile sarılayım dedimm birinin omzunda ağlamak istiyorum.. Sebeb yokk içim sıkılıyo buqun ..
kızlar günaydın dünden beri moralim çok bozuk tartıştık yine yok yere nişanlımlar sabah aradı devam ettik tartışmaya suratına kapatmak zorunda kaldım telefonu yapmamalıydım belkide ama beni o duruma kadar getirdi beş seneden beri ilk defa yaptım böle bişeyi netede giremedin gelemedim dün o yüzden aklım sizdeydi ama bütün gün bi lokma koymadım dün ağzıma sadece susadıkça su içtim hala dahada ağzıma bişey almadım o kadar kötüyümki karnımın acıkmasını bile hissetmiyorum işe nası gircem bilmiorumher cuma izin kullanıyorum ve konuşuyoruz ama her konuşmada illaki sürtüşüyoruz asker diorum dayan diorum kendime geçer diorum ama del,yoda geçiyo izleri nolcak nası kapancak bu günlerin bilmiyorumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
şaka=319
biten=130
bana bunları neden yapıosun aşkım ben ne yapıyorum seni beklemekten başka sana birazda beni düşün kolaymı sanıyosun yolunu beklemeyi baktığım her yerde senle bi anımız var kafamı kaldırmak istemiyorum yolda yürürken bunlarla boğuşmak kolaymı sanıyosun oooffff aşkım offfff senin askerliğin kendine zor benim askerliğim bana zor....
cnm bnm üzme kendini geçicek bunlar böle şeyleri hepimiz yaşıoruz.evet onlar sadece kendilerinin zor durumda olduklarını sanıolar bizim çok rahat olduğumuzu düşünüolar..ama napalım yeterki sağlıklı olsunlar napalım.:teselli::teselli:
öyle diyorum bende canım ama çok çok çok fazla kırılıyorum bu hallerine hiç ama hiç anlamıyo benim halimi normal konuşması bile ters ters oldu artık isteyerek yapmıyo biliyorum ama kırılmamak üzülmemek elde deil nası silincek bunların izleri bimiyorum....
evet cnm üzülmemek mümkün diil ama mecburen biras anlayışlı olmamız gerekio..
ne bu ya hep fedakarlık bizdennnklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?