- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.741
selam herkeslere benim aşkımda asker...hepinizi allah askerlerinize kavuştursun....hayırlı tezkereler hepinize..
Allah kavuştursun canım seni de.
Allah kavustursun tatlım safak kac
Kızlar morelim çok bozuk sevgilimi yeni bi yere gönderdiler az önce aradı moreli çok bozuk ağlıyomafoldumben
telefon kullanıyodu önceden orda hiç çekmiyormuş sadece 1 ankesörlü varmış ve uzakmış bulunduğu yere ve cızır cızır sesler geliyodu bozuk telefon çok morelım bozuldu burası hiç rahat değil çok sıkıcı 1 tane telefon var diyo çok moreli bozuk off napcaz biz ya mafoldumben
selam şafak güzelleriibayanssulusmile
Kızlar morelim çok bozuk sevgilimi yeni bi yere gönderdiler az önce aradı moreli çok bozuk ağlıyomafoldumben
telefon kullanıyodu önceden orda hiç çekmiyormuş sadece 1 ankesörlü varmış ve uzakmış bulunduğu yere ve cızır cızır sesler geliyodu bozuk telefon çok morelım bozuldu burası hiç rahat değil çok sıkıcı 1 tane telefon var diyo çok moreli bozuk off napcaz biz ya mafoldumben
alla alla sana bu kadar sert nie daranıyorki hemde sevgilisisin face ne msn girsen ne olcakklava:
ahh canım ya bi de doğuda benimki tam rahatını bulmuştu yerini değiştirdiler iletişimimiz azalıcak şimdi 1 ankesörlü varmış ağlıyo birde çok sıkılmış daha 6 ay var gelmesine psikolojisi bozulursa kahrolurummafoldumbenay canım yaaa uyuz oluyorum böyle sonradan yer değişikliğine adam yerleşmiş yerine daha ne yerini değiştiriyorsunki...sıkma canını herşeyde bir hayır vardır canım yaaa...
selam didemim h.g
ee askerlik bitiyo tatlım ee bizimde ilşkimiz bitiyor
didemim çok üzüldüm ya hayırlısı ne ise o olsun vardır bundada bir hayır
amin canım cümlemizi...
şafağımız 141 canım daha yeni gitti benimki :sinifsinif:
aynı şehir fakat dağ başında bi yere gitti yattıkları yer berbatmış çok sıkıcıymış ilk defa askerde sıkıldığını ve bu yüzden ağladığını duydum çok güçlüydü ama demekki nasıl bir yer ki onu çok sıkmış en çok sıkıldığı konuda iletişim kopukluğu olacağı 1 tane ankesörlü kime yeter bide ccızır cızır sesler gelıyo bozuk dogru dürüst dediklerini anlamadım o ağladı bende tutamadım kendimi kıyamıyorum dağın başında öyle çaresiz oluşuna elimden birşey gelmiyo kahroluyorummafoldumbenbilmiyorumkismile şehir mi değiştirdi canım yoksa aynı şehirde mi? onun moralinin bozuk olması seni de mahveder biliyorum ben de öyle oluyorum Allah yardım eder canım bi şekilde üzmeyin kendinizi tekrar değişmez mi ki?
ee askerlik bitiyo tatlım ee bizimde ilşkimiz bitiyor
didemim çok üzüldüm ya hayırlısı ne ise o olsun vardır bundada bir hayır
aynı şehir fakat dağ başında bi yere gitti yattıkları yer berbatmış çok sıkıcıymış ilk defa askerde sıkıldığını ve bu yüzden ağladığını duydum çok güçlüydü ama demekki nasıl bir yer ki onu çok sıkmış en çok sıkıldığı konuda iletişim kopukluğu olacağı 1 tane ankesörlü kime yeter bide ccızır cızır sesler gelıyo bozuk dogru dürüst dediklerini anlamadım o ağladı bende tutamadım kendimi kıyamıyorum dağın başında öyle çaresiz oluşuna elimden birşey gelmiyo kahroluyorummafoldumben
inşallah vardır bi hayır burcum ömrümden ömür götürdü bu askerlik nasıl bişeymiş ya:sinifsinif:
ahh canım ya bi de doğuda benimki tam rahatını bulmuştu yerini değiştirdiler iletişimimiz azalıcak şimdi 1 ankesörlü varmış ağlıyo birde çok sıkılmış daha 6 ay var gelmesine psikolojisi bozulursa kahrolurummafoldumben
hoşbuldum canımm off burcumm morelim çok bozuk:gitme:
sen nasılsın?
ne demek askerlik bitiyor ilişkiniz bitiyor bilmiyorumkismile
valla bu zamana kadar şifreni değiştirmeyen ,suratıma kapatmayan insan bir anda değişiverdi tatlım kesinlikle bizim ilşkimiz böyle
askerlik bitiyor ilşkimiz bitiyor canım bak görürsünüz bu böyle olucak gelsin askerden bitti diye yazıcam
196
selam selam selam
İnşallah bi hayır vardır siyahincimm evet çok zor çokk:gitme:ah canım ya içim gitti gerçekten umarım bu işte de bir hayır vardır:Saruboceq: çok zor askerlik çoookkmafoldumben
oyy canım ya kıyamam sana belli bir müddet ordadır belki yine yeer değişikliği yaparlar belkide böylesi daha iyi olacak bilemeyizki canım sıkmayın canınızı kalmış 6 ay
bende fena değil didemim
benimde morelim bozuk vala
[/B]
kız dur aaaaaaaaaaa adam akıllı konusmadan ice kafanda biseyleri netlestirmeden böle bisey yapma sakın ama hak ediyor diyorsan konustuktan sonra kararın değişmiyorsa küp şekerim ben senin arkandayım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ahh canım ya bi de doğuda benimki tam rahatını bulmuştu yerini değiştirdiler iletişimimiz azalıcak şimdi 1 ankesörlü varmış ağlıyo birde çok sıkılmış daha 6 ay var gelmesine psikolojisi bozulursa kahrolurummafoldumben
hoşbuldum canımm off burcumm morelim çok bozuk:gitme:
sen nasılsın?
kısa dönem askerlik yapcak yani sen bu safaga asıyosan suratını bizim gibi 460 dan sayanlar napsınlar asma bakim suratını aaaaaaaa opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?