Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlar morelim çok bozuk sevgilimi yeni bi yere gönderdiler az önce aradı moreli çok bozuk ağlıyomafoldumben
telefon kullanıyodu önceden orda hiç çekmiyormuş sadece 1 ankesörlü varmış ve uzakmış bulunduğu yere ve cızır cızır sesler geliyodu bozuk telefon çok morelım bozuldu burası hiç rahat değil çok sıkıcı 1 tane telefon var diyo çok moreli bozuk off napcaz biz ya mafoldumben

ay canım yaaa uyuz oluyorum böyle sonradan yer değişikliğine adam yerleşmiş yerine daha ne yerini değiştiriyorsunki...sıkma canını herşeyde bir hayır vardır canım yaaa...

bilmiyorumkismile şehir mi değiştirdi canım yoksa aynı şehirde mi? onun moralinin bozuk olması seni de mahveder biliyorum ben de öyle oluyorum Allah yardım eder canım bi şekilde üzmeyin kendinizi tekrar değişmez mi ki?

ay canım yaaa uyuz oluyorum böyle sonradan yer değişikliğine adam yerleşmiş yerine daha ne yerini değiştiriyorsunki...sıkma canını herşeyde bir hayır vardır canım yaaa...
ahh canım ya bi de doğuda benimki tam rahatını bulmuştu yerini değiştirdiler iletişimimiz azalıcak şimdi 1 ankesörlü varmış ağlıyo birde çok sıkılmış daha 6 ay var gelmesine psikolojisi bozulursa kahrolurummafoldumben
selam didemim h.g

hoşbuldum canımm off burcumm morelim çok bozuk:gitme:
sen nasılsın?

aynı şehir fakat dağ başında bi yere gitti yattıkları yer berbatmış çok sıkıcıymış ilk defa askerde sıkıldığını ve bu yüzden ağladığını duydum çok güçlüydü ama demekki nasıl bir yer ki onu çok sıkmış en çok sıkıldığı konuda iletişim kopukluğu olacağı 1 tane ankesörlü kime yeter bide ccızır cızır sesler gelıyo bozuk dogru dürüst dediklerini anlamadım o ağladı bende tutamadım kendimi kıyamıyorum dağın başında öyle çaresiz oluşuna elimden birşey gelmiyo kahroluyorummafoldumben
ee askerlik bitiyo tatlım ee bizimde ilşkimiz bitiyor

didemim çok üzüldüm ya hayırlısı ne ise o olsun vardır bundada bir hayır

inşallah vardır bi hayır burcum ömrümden ömür götürdü bu askerlik nasıl bişeymiş ya:sinifsinif:

ah canım ya içim gitti gerçekten umarım bu işte de bir hayır vardır:Saruboceq: çok zor askerlik çoookkmafoldumben

oyy canım ya kıyamam sana belli bir müddet ordadır belki yine yeer değişikliği yaparlar belkide böylesi daha iyi olacak bilemeyizki canım sıkmayın canınızı kalmış 6 ay
bende fena değil didemim
benimde morelim bozuk vala

ne demek askerlik bitiyor ilişkiniz bitiyor bilmiyorumkismile

valla bu zamana kadar şifreni değiştirmeyen ,suratıma kapatmayan insan bir anda değişiverdi tatlım kesinlikle bizim ilşkimiz böyle

askerlik bitiyor ilşkimiz bitiyor canım bak görürsünüz bu böyle olucak gelsin askerden bitti diye yazıcam

kız dur aaaaaaaaaaa adam akıllı konusmadan ice kafanda biseyleri netlestirmeden böle bisey yapma sakın ama hak ediyor diyorsan konustuktan sonra kararın değişmiyorsa küp şekerim ben senin arkandayım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ah canım ya içim gitti gerçekten umarım bu işte de bir hayır vardır:Saruboceq: çok zor askerlik çoookkmafoldumben
İnşallah bi hayır vardır siyahincimm evet çok zor çokk:gitme:

Bilmiyorum burcum kasımda belki değişebilirmiş şimdilik alışsa oraya başka bişey istemiyorum..
Okudum canım olanları bu konunun arkasını bırakma benimde tuhafıma gitti yaptığı..

canım durum bunu gösteriyor
başka nedeni olamaz şifre değiştirme nedenini sorduğumda bile bana canım sıkıldı değiştirdim diyor inanmadım tabi çocuk mu kandıryor kesin hayatında biri varmafoldumben

aman cnm sakın ona yansıtma üzgün olduğunu o daha hassastır iyicene morali bozulmasın çocukcağızın...askeriyeyede 1 ankesör konulurmu ya ne düşüncesizler...o kadar asker nasıl iletişim kurcak ailesiyle sevdikleriyle...

kısa dönem askerlik yapcak yani sen bu safaga asıyosan suratını bizim gibi 460 dan sayanlar napsınlar asma bakim suratını aaaaaaaa opuyorumnanaktan

çoook haklısın cnm benimki biraz nankörlük oldu sanırım kusura bakmayın canım sadece özlem işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…