Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım benim hepimiznki aynı hasret,özlem aynı durumdaydız biz uzun sen kısa çok şanslıısn valla

o öyle söylüyorsa sana diyeceğim tek şey şudur arkadaşım fazla üstüne düşme bırak onu kendi haline nasılsa dank edecek....ne kadar üstüne düşersen o kadar çok sapıtır

Bugün o ağlayınca bende dayanamadım ağladım canım erkeklerin ağlaması çok zoruma gidiyo kadınlar daha kolay ağlıyabildiği için..
evet hemde nasıl düşncesizler yakında izine gelicem diyo gelsinde kafasını dağıtsın biraz..
senin askerin rahat mı cep tel kullanıyor mu canım?

Son düzenleme:
Gönlümdeki küçük, bir aşk oyunumu
Böyle gitmez, bilmiyorum ben sonumu
Dudaklarımda, aşk
Kalbimde, bir sızı

Her günüm ,gözyaşı
Her anım, ah acı
Bekliyorum ,gelirmisin söyle
Ağlıyorum ,bile bile yanıyorum

Yine ,bana kalır
Senden ,çektiğim acı
Neden ,beni bulur
Bitmek, bilmeyen sancı

mafoldumben:gitme:

ben haketmiyorum bunları nerden ggirdin hayatıma offffff

Burcu yapma böyle sen daha iyilerini hakediyorsun değmiyor gözyaşlarına:teselli:

kız olurmu nankörlükmüş ben utanasın diye demedim teselli bulasın yüzün gülsün diye dedim herkezinki yazı kader bak benleyen sabrının sonucunu alıyor azda olsa senin gibi bizde cekiyoruz özlemi anlıyorum senide skma o tatlı canını atlatıcaz burda inş
klava:klava:klava: bunu düşünüyorsan gelmesini bekleme hemen bırak tatlım aldatmaya hiç mi hiç tahammül etme
evet şükür ki..

sizin 4 gün mü kaldı kız? oh yaa bitirdiniz valla hihoyyyt
yok tatlım aslında 3 gün sonra ordan cıkıyor ama biz 1 gün sonra bulusucaz ya ondan 4 gün dedim yoksa 3 gün sonra teskerimizi alıcaz inş
turkbayragiturkbayragi

yok canım tam olarak belli bişey olmadığından bugüün arıcaktı bakalım bekliyoruummmm

burcu'cum 1 aylık ilişkinden sonra askere gitti dimi erkek arkadaşın.ilk zamanlar nasıldı askerde?
sonradan mı böyle oldu.

sen burda kendini paralarken acaba oda senin için üzülüyor mu? beni bekliyor sıkılıyor diyormu?

didiemim yapamıyorum elimde değil
öyle bir bağlanmıştımki ona ne hayaller kuruyordum send ebiliyorsun yazıyordum buraya hep

biliyorum tatlım ama hayal kurmak bedava olsada fazla kapılmamak en iyisi bak bizim 2 yıl olcak birlikteliğimiz ben bile çok hayal kurmamaya çalışıyorum çünkü her an herşey olabilir bitebilir Allah korusun ama hayat bu çok bağlanmamak lazım ve en önemliside erkeğe kaybetme korkusunu vermek:teselli:

amin canım inşallah
darısı başına
:Saruboceq:

amin canım saolasın...

canım benim hepimiznki aynı hasret,özlem aynı durumdaydız biz uzun sen kısa çok şanslıısn valla

canım ya askerlik işte hepsi aynı şeyi yapıyorlar sabah oldu kalk iştima eğitim aşam oldu yat allah yardımcıları olsun...

gelsin cnm kafasını dagıtsın onada iyi gelir hem hasret giderirsiniz...seni çok iyi anlıyorum.bende ilk zamanlar çok ağlıyordum daha doyamadan askere yolladım birde biz ayrı şehirlerde ilişkimizi yürütüyoruz =( yok tatlım benimki daha yeni henüz cep tel kullanmıyor ama kısa dönem oldukları için askeriyedekiler komutanlar falan kısa dönem yapan askerleri fazla sıkmıyorlarmış geçen gün bana aşkım uzun dönem askerlik yapan askerlere çok acımasız davranıyorlar dedi içim acıyor dedi...benimki rahatmış canım...

canım 1 aylık konuştuğum insnaı bekliyoeum
öle içim yanıyorkiimafoldumben

ah be cnm ya 1 ay görüştüğün bir erkeği bekliyorsun demek cesaretine bravo demek istiyorum inşallah beklediğine değer canım baktınki çok üzüyor seni inan bekleme sen üzülürsün sonra...

biliyorum canım saolasın inşallah atlatıcaz canım hep beraber allah sağlık sıhhat versin...

Anowww tutI?
Sarisin bomba tuti? Seninkidemi Askere gitii?

Arkadaslarrrrrr ben geldim :)
Askimin süprizini bitirdimmm.. Dogum günü suprizi..:lepi:
1.5 hafta ugrastim anowwwwkafamçokkarıştı

sormaaaaaaaaaaaa babyke'cim askere yolladım aşkımı...seninkidemi asker allah kavuştursun canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…