- 2 Mayıs 2010
- 1.815
- 1
- 116
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.761
ooooooooo 200 lerden kurtulmusun dadlum masallahhihoyyyt
çok teşekkür ederim canım...senin şafak 2 sanırım maaşallah sağ sağlim kucakla askerini =)
aman cnm sakın ona yansıtma üzgün olduğunu o daha hassastır iyicene morali bozulmasın çocukcağızın...askeriyeyede 1 ankesör konulurmu ya ne düşüncesizler...o kadar asker nasıl iletişim kurcak ailesiyle sevdikleriyle...
çoook haklısın cnm benimki biraz nankörlük oldu sanırım kusura bakmayın canım sadece özlem işte....
canım durum bunu gösteriyor
başka nedeni olamaz şifre değiştirme nedenini sorduğumda bile bana canım sıkıldı değiştirdim diyor inanmadım tabi çocuk mu kandıryor kesin hayatında biri varmafoldumben
Bugün o ağlayınca bende dayanamadım ağladım canım erkeklerin ağlaması çok zoruma gidiyo kadınlar daha kolay ağlıyabildiği için..aman cnm sakın ona yansıtma üzgün olduğunu o daha hassastır iyicene morali bozulmasın çocukcağızın...askeriyeyede 1 ankesör konulurmu ya ne düşüncesizler...o kadar asker nasıl iletişim kurcak ailesiyle sevdikleriyle...
[/B]
o öyle söylüyorsa sana diyeceğim tek şey şudur arkadaşım fazla üstüne düşme bırak onu kendi haline nasılsa dank edecek....ne kadar üstüne düşersen o kadar çok sapıtır
Gönlümdeki küçük, bir aşk oyunumu
Böyle gitmez, bilmiyorum ben sonumu
Dudaklarımda, aşk
Kalbimde, bir sızı
Her günüm ,gözyaşı
Her anım, ah acı
Bekliyorum ,gelirmisin söyle
Ağlıyorum ,bile bile yanıyorum
Yine ,bana kalır
Senden ,çektiğim acı
Neden ,beni bulur
Bitmek, bilmeyen sancı
mafoldumben:gitme:
ben haketmiyorum bunları nerden ggirdin hayatıma offffff
kız olurmu nankörlükmüş ben utanasın diye demedim teselli bulasın yüzün gülsün diye dedim herkezinki yazı kader bak benleyen sabrının sonucunu alıyor azda olsa senin gibi bizde cekiyoruz özlemi anlıyorum senide skma o tatlı canını atlatıcaz burda inşaman cnm sakın ona yansıtma üzgün olduğunu o daha hassastır iyicene morali bozulmasın çocukcağızın...askeriyeyede 1 ankesör konulurmu ya ne düşüncesizler...o kadar asker nasıl iletişim kurcak ailesiyle sevdikleriyle...
çoook haklısın cnm benimki biraz nankörlük oldu sanırım kusura bakmayın canım sadece özlem işte....
canım durum bunu gösteriyor
başka nedeni olamaz şifre değiştirme nedenini sorduğumda bile bana canım sıkıldı değiştirdim diyor inanmadım tabi çocuk mu kandıryor kesin hayatında biri varmafoldumben
yok tatlım aslında 3 gün sonra ordan cıkıyor ama biz 1 gün sonra bulusucaz ya ondan 4 gün dedim yoksa 3 gün sonra teskerimizi alıcaz inşevet şükür ki..
sizin 4 gün mü kaldı kız? oh yaa bitirdiniz valla hihoyyyt
Burcu yapma böyle sen daha iyilerini hakediyorsun değmiyor gözyaşlarına:teselli:
kız olurmu nankörlükmüş ben utanasın diye demedim teselli bulasın yüzün gülsün diye dedim herkezinki yazı kader bak benleyen sabrının sonucunu alıyor azda olsa senin gibi bizde cekiyoruz özlemi anlıyorum senide skma o tatlı canını atlatıcaz burda inş
klava: klava: klava: bunu düşünüyorsan gelmesini bekleme hemen bırak tatlım aldatmaya hiç mi hiç tahammül etme
yok tatlım aslında 3 gün sonra ordan cıkıyor ama biz 1 gün sonra bulusucaz ya ondan 4 gün dedim yoksa 3 gün sonra teskerimizi alıcaz inş
turkbayragiturkbayragi
didiemim yapamıyorum elimde değil
öyle bir bağlanmıştımki ona ne hayaller kuruyordum send ebiliyorsun yazıyordum buraya hep
didiemim yapamıyorum elimde değil
öyle bir bağlanmıştımki ona ne hayaller kuruyordum send ebiliyorsun yazıyordum buraya hep
yok canım tam olarak belli bişey olmadığından bugüün arıcaktı bakalım bekliyoruummmm
amin canım inşallah
darısı başına:Saruboceq:
canım benim hepimiznki aynı hasret,özlem aynı durumdaydız biz uzun sen kısa çok şanslıısn valla
Bugün o ağlayınca bende dayanamadım ağladım canım erkeklerin ağlaması çok zoruma gidiyo kadınlar daha kolay ağlıyabildiği için..
evet hemde nasıl düşncesizler yakında izine gelicem diyo gelsinde kafasını dağıtsın biraz..
senin askerin rahat mı cep tel kullanıyor mu canım?
canım 1 aylık konuştuğum insnaı bekliyoeum
öle içim yanıyorkiimafoldumben
kız olurmu nankörlükmüş ben utanasın diye demedim teselli bulasın yüzün gülsün diye dedim herkezinki yazı kader bak benleyen sabrının sonucunu alıyor azda olsa senin gibi bizde cekiyoruz özlemi anlıyorum senide skma o tatlı canını atlatıcaz burda inş
klava: klava: klava: bunu düşünüyorsan gelmesini bekleme hemen bırak tatlım aldatmaya hiç mi hiç tahammül etme
yok tatlım aslında 3 gün sonra ordan cıkıyor ama biz 1 gün sonra bulusucaz ya ondan 4 gün dedim yoksa 3 gün sonra teskerimizi alıcaz inş
turkbayragiturkbayragi
selam herkeslere benim aşkımda asker...hepinizi allah askerlerinize kavuştursun....hayırlı tezkereler hepinize..
Anowww tutI?
Sarisin bomba tuti? Seninkidemi Askere gitii?
Arkadaslarrrrrr ben geldim :)
Askimin süprizini bitirdimmm.. Dogum günü suprizi..:lepi:
1.5 hafta ugrastim anowwwwkafamçokkarıştı
tuti'cim sağol tatlım Allah hepimize sabırlar versin:Saruboceq:
Askerinin rahat olmasına sevindim inşallah askerliği boyunca rahat eder..
Babyke hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?