Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kız öldürrsün insanııı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hadi bitmiş artık senindee.. Darısı bize artık...

Amin canım aminn!
Ama bak valla öyle oysa 2 apartman ötede annesi oturuyor gidin ona sorunn! Yook olmaz illa Büşra utansın biraz, kızarsın. Hani ellerinde büyüdüm ya illa uğraşıcaklarr=))

tatlikis, erkek arkadaşın ile konuştun mu bilmiyorum ama bence bu yaşadıkların sana bir ders olarak kalsın.hepimizin hayatında bir takım gelgitler oluyor.yaşadıklarımızdan ders çıkarıp hatalarımızı anlamazsak asıl sorun orada. seni erkek arkadaşın 1 ay gibi kısa bir sürede nasıl bu kadar bağlayabildi anlayamadım. bundan sonra daha temkinli daha emin bir şekilde ilişki kurar ve devam edersin.
ileride tanışacağın kişiye soracağın ilk soru askerliğini yapıp yapmadığı olabilir :1hug:

canım bu yazına çok güldüm valla hoşuma gitti:roflol:

kesinlikle 1 ayda nasıls evebildim anlamadım
yok konuşmadım ama aramayı düşünmüyorum canım çok iyi bir ders uzun bir süre kimseyi istemiyorum zaten
ne hayallerim vardı yamafoldumben
zaten üzerimden atamam

uamrım sizler bir an önce kavuşursunuz kızlar

Üzme kendini canım o da gün gelir yaşar hakettiğinii!

ya tatlım konuşmadan onla buna nasıl karar verebiliyosunbilmiyorumkismile

canım işyerindeyken facese girdim zaten birkaç gün öncede anlatmıştım şüpheleniyorum diye
profil bilgilerine bakmak imkansızdı bişekilde açıldı ve benim duvarıma yazdıklarını silmiş kendi duvarında bir yazı yazmıştı bende altına 4 ay sonra hep beraber olucaz ayrılmıcaz dediydim onları silmiş ilişki durmunu kaldırmış şifresini değiştirmiş
kaanla beneim resimlerim vardı sadece ikimiz görüyorduk onları silmiş
ve balıkesirden bir kızı eklemiş
aldatıyo canım daha buna ne denir o yüzden silmeni istiyorum duygum sende
h.g bu arada

oh oh çerrezler kolalar hazırlansın o vakit kızlarrr

ohh ohh hazırlansın bakalımmm
zemuszemus

burcum inanamıyorum tatlım yaa ne diyeceğimi bilemedim boşver üzülme ama
yinede bi konuş sor derim neyin nesi noluyo diye.
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.
:teselli:

Vardır herşeyde bir hayır tatlım... Hayırsızın sana getireceği hayırdan ne fayda... :teselli:

tatlikis canım üzülme lütfen daha ne olduğunu bilmiyosun tamam bu yaptıklarının açıklaması ne olur o da muamma çünkü normal değil bu yaptıkları çok sinir bozucu ama erken davranıyosun bence canım fotoğrafını kaldırmamış,kendi fotolarında senin yorumların sda duruyo. şimdi kaan arayıp hepsinin bi açıklamasını yapsa seni çok sevdiğini söylese beni bırakma dese ne yapıcaksın?

tabiki herşeyin hayırlısı olsun tatlım ama sen kendini üzmemeye çalış lütfen. eğer gerçekten seni aldatıyorsa yukarda Allah var senin neler çektiğini ne kadar büyük bir fedakarlıkla beklediğini Allah biliyor elbet o da bulur cezasını ama sen üzülme canım benim :teselli:

yukardaki yazını görmemiştim canım hayırlsıı olsun ne diyelim bunlar normal değil gerçekten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…