- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.061
ohh ohh hazırlansın bakalımmmzemuszemus
burcum inanamıyorum tatlım yaa ne diyeceğimi bilemedim boşver üzülme ama
yinede bi konuş sor derim neyin nesi noluyo diye.
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.:teselli:
of canım ya ne denir bilmiyorum artıkcanım işyerindeyken facese girdim zaten birkaç gün öncede anlatmıştım şüpheleniyorum diye
profil bilgilerine bakmak imkansızdı bişekilde açıldı ve benim duvarıma yazdıklarını silmiş kendi duvarında bir yazı yazmıştı bende altına 4 ay sonra hep beraber olucaz ayrılmıcaz dediydim onları silmiş ilişki durmunu kaldırmış şifresini değiştirmiş
kaanla beneim resimlerim vardı sadece ikimiz görüyorduk onları silmiş
ve balıkesirden bir kızı eklemiş
aldatıyo canım daha buna ne denir o yüzden silmeni istiyorum duygum sende
h.g bu arada
tatlikis canım üzülme lütfen daha ne olduğunu bilmiyosun tamam bu yaptıklarının açıklaması ne olur o da muamma çünkü normal değil bu yaptıkları çok sinir bozucu ama erken davranıyosun bence canım fotoğrafını kaldırmamış,kendi fotolarında senin yorumların sda duruyo. şimdi kaan arayıp hepsinin bi açıklamasını yapsa seni çok sevdiğini söylese beni bırakma dese ne yapıcaksın?
tabiki herşeyin hayırlısı olsun tatlım ama sen kendini üzmemeye çalış lütfen. eğer gerçekten seni aldatıyorsa yukarda Allah var senin neler çektiğini ne kadar büyük bir fedakarlıkla beklediğini Allah biliyor elbet o da bulur cezasını ama sen üzülme canım benim :teselli:
yukardaki yazını görmemiştim canım hayırlsıı olsun ne diyelim bunlar normal değil gerçekten
hoşbuldum kaydirigubbakcemile2
kız melaayy yerinde durabiliyo musun delikafadulden
hoşbuldum kedicikim naber nasılsın :1hug:
iyilik çok şükür duygu'cum. sen nasılsın? birşey sorucam; askerlerimiz yılda bir kez mi yol izni kullanabiliyor?
evet canım yılda bir kez
hatta benimki sırf bu yüzden 2. iznini ocakta kullanacak
yıl atması lazım yoksa kendi izninden yemiş olur
of canım ya ne denir bilmiyorum artık
emin misin peki kararlı mısın burcucum ya
burcum canım çok üzüldüm ya face de gördüm şimdi sen de ilişkisi yok yazmışsın hakkında hayırlısı olsun canım belkide böylesi daha iyidir çok üzülüyordun sen
evet canım anı şeyleri yaşadık bizde acemiden gelince de kendi izninden düştü maalesef neyse 14 gün kaldı :lepi:hımm dün akşam nişanlım dedi de hiç duymamıştım böyle birşeyi o yüzden sorayım dedim birde sizlere. aöf sınavları için gelicek ya nasipse bi daha yılbaşından sonra kullanabilecek demekki. zaten şu dağıtım iznindeki yol iznini niye düşmüyorlar onu anlamış değilim. acemilikten memlekete gelmesi sonra memleketten ustaya geçmesi için niye yol iznini normal izinden düşüyorlar?kötükedihüso
seviyeni düşürme burcucum basitleşme o kadar ağırlığın olsunhazmediyorum varya
şeytan diyo kıza facden mesaj at konuş kaanın sevgilisi gibi değilde normal sıradan gibi ağzını ara
ne dersiniz kızlar
hazmediyorum varya
şeytan diyo kıza facden mesaj at konuş kaanın sevgilisi gibi değilde normal sıradan gibi ağzını ara
ne dersiniz kızlar
Seviyorum seni canommmmmmmmmmmmmmm hihoyyytbabyy.mm:lepi::asigim:
hazmediyorum varya
ne dersiniz kızlar
Kızla konuş direkkkk ...! faceten mail at, yada bi planım varrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?