Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

saol canım aradığında konuşucam tabi eğer böle birşey yoksa bile ama varki hepsi bunu gösteriyoo
amin canım

of canım ya ne denir bilmiyorum artık
emin misin peki kararlı mısın burcucum ya

saolu nn kızlar eminim böyle birşey vardır canım benim unutmuştur onları silmeyi

Selam kizlar , herkese hayirli bi gün diliyorum :Saruboceq: $uan i$lerimi halletmem gerekiyo , sonrasinda damlarim topige in$allah

Burcu'cum son yazdigini gördüm de , canim hakkinda hayirlisi neyse o olur in$allah , ama tekrar bi Kaan'la konu$ istersen , her$eyi sor bir bir , aciklamasini dinle sonra sakin kafayla karar verirsin ,ALLAH yardimcin olsun güzelim in$allah en dogru karari verirsin :Saruboceq:

evet canım yılda bir kez
hatta benimki sırf bu yüzden 2. iznini ocakta kullanacak
yıl atması lazım yoksa kendi izninden yemiş olur

hımm dün akşam nişanlım dedi de hiç duymamıştım böyle birşeyi o yüzden sorayım dedim birde sizlere. aöf sınavları için gelicek ya nasipse bi daha yılbaşından sonra kullanabilecek demekki. zaten şu dağıtım iznindeki yol iznini niye düşmüyorlar onu anlamış değilim. acemilikten memlekete gelmesi sonra memleketten ustaya geçmesi için niye yol iznini normal izinden düşüyorlar?kötükedihüso

burcum canım çok üzüldüm ya face de gördüm şimdi sen de ilişkisi yok yazmışsın hakkında hayırlısı olsun canım belkide böylesi daha iyidir çok üzülüyordun sen

burcum canım çok üzüldüm ya face de gördüm şimdi sen de ilişkisi yok yazmışsın hakkında hayırlısı olsun canım belkide böylesi daha iyidir çok üzülüyordun sen

çok saol napalım canım hayırlısı buymuş demekki ama hala şoktayım sinirden gülme krizine girdim
az önce düzenledim yok diye

evet canım anı şeyleri yaşadık bizde acemiden gelince de kendi izninden düştü maalesef neyse 14 gün kaldı :lepi:
hazmediyorum varya
şeytan diyo kıza facden mesaj at konuş kaanın sevgilisi gibi değilde normal sıradan gibi ağzını ara
ne dersiniz kızlar
seviyeni düşürme burcucum basitleşme o kadar ağırlığın olsun
ne halleri varsa görsünler

burcu olanları okudum ve çok üzüldüm bence sen hemen kaanı ara onun aramasını beklemeden ve bunu ona sakince sor bakalım ne diyecek cevapları tatmin etmezse o kıza mesaj at kaan seni eklemiş kimsin diye sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…