Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bi dakika sen meriç ceren diye yazdın çıktı mı

valla tatlım sırf merakımdan bende açtım facemi baktım kıza ve ark. listesini sonra geri dondurdum..
Şu kadarını söyleyebilirimki bu face kesinlikle fake..
Eğer erkek arkadaşın bu kız için bunları yapıyosa üzülmek yerine onun haline gülmeye başlasan daha iyi olur :1rolleyes:

ben çok fake hesap gördum .. ve bu facenınde fake oldugunu , resmin de o kız olmadıgını idda ediyorum ... bakalımm ..

ben çok fake hesap gördum .. ve bu facenınde fake oldugunu , resmin de o kız olmadıgını idda ediyorum ... bakalımm ..

eski fake face sahibi biri olarak bunun gerçek olmadığı kesin tatlım
benimde vardı fakem bi tanee.. Hatta ünlü bi çocuğu koymuştum resimlerede kimse uyanmamıştı...
Ama erkeklerin açtığı sahte kız profiller çok belli.. Teşhire sunumları çok acık oluyo.. Anlamak zor değil

aynen benımde fake adresim mevctt=)) fake adreslerın dilinden anlıyoruz artık

kaan o kızın resmine yorum falan yapmış mı ? Sen nası gördun o kızla muhataap oldugunu falan ? Yada muhatap olmus mu kızla ?

yorum felan yapmamış da hesaabında herşeyi kaldırdığından ve kızın balıkesirli çıkışından başka eklenen bir kızda yok

aynen canım dışarı çık biraz hava al istersen canım

Ama canim ya, Muhattap olup olmamasi bence önemli degil

1. Burcunun fotografini silmis
2. Iliski durumu degistirmis
3. baska kiz eklemis
4. o kizin fotografini albumune koymus

Daha ne olsunki?

Bence ara sor canim hepsini tek tek , hem verdigi cevaplara bakarsin , hem ses tonuna sonra da istersen kizin agzini ararsin ondan sonra sakin bi halde düsünüp herseye karar verirsin yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…