Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok canım albüme resim koyma yok
kaanla benim çekildiğim bikaç resimler vardı onaları silmiş,şifreyi değiştirmiş,ilişki durmunu kaldırmış benim ve onun duvarındaki birbirmize karşı yazdığımız yazılar yok

Hmmm pardon canim..
Ama senle alakali olan seyleri neden silmis peki?
Cok sacma/tuhaf/uzucu bisey..
allah sabir versin sana canim..

bende baktım şimdi ayrıca kaanın sana kalb işaretli yorumu falan duruyo canım ya ne bilim biraz karışık durum herkesin dediği gibi ilk o kızın resmi çıkıyo bende benim askeriminden eklesemmi dicem ama bi işe yararmı

Tatlım sanki herşey planlanmış gibi.. Kaan ayrılmak istiyorda böyle saçma sapan bir plan kurmuş gibi...Malum erkekler kadar korkak yaratıklar görmedim.. Kaçmaktan başka birşey yapmıyorlar..

grimsi fake deyince benimde aklıma gelen bu oldu açıkcası

nese kızlar ben yemek yiyim mide ağrısından ölücem midemi bastırır öğlende yiyemedim morel bozukluğundan

yaa askerinden ekleyıp başına bela alma derimmm gülüm yaaa

yaa askerinden ekleyıp başına bela alma derimmm gülüm yaaa

doğru haklısın eklemem zaten
ayrıca babyke sen dedin ya acaba kaanın yaptığı yerdense bu kız balıkesir yani kesinlikle o iş için olduğu açık ve net
çünkü facede böyle şeyler varmış yani kendini pazarlıyan:kedi:
ve sırf bu işi yapmak için bi yere üye olduysa falan tabi burcununda pek face giremediğini söylüyomuş malum şifreyi değiştirip malum iş peşine düşmüştür.zaten çarşıda ne yaptıkları hak getireklava:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :sm_cool:delikafaduldenhihoyyythihoyyyt

Aşkımla konusuyorum kamera actikkkkkkkkkk ikimizdeee
cok garip oldum cok değişik bi duyguuuuuuuuuuu

hemen paylaşmak istedimmm ,
cok özlemişimmmmmmm cok tatlı olmusssss Allahım yaa :sm_cool::sm_cool::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…