- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.681
canım benimmm inşallah bu son ayrılığınızzz olurr..dün akşam bende gelemedim tepük partisineee ama merak ettim hep sizleri...bundan sonra hep mutlu olun inşallahhha.s.bu gece 2 depük daha var süppeerr:lepi:
amin canıımm çok teşekkürler inş. canım sizde göreceksiniz sabır sadece güneş sizin içinde doğacak :1hug:
susum bnm şafak atarsa 269 ona göre yazarsın tmm mı cnmm aşkım hesaplatmış 3 gün düştüüü opuyorumnanaktan
susu_m benim $afagim 5 gün dü$tü , ben 457den ba$lamami$tim birde silüs tarihini ögrenince dü$tü:lepi: saat 12 den sonra 410turkbayragi 400'lerin bitmesine cok az kaldii
canım benimmm inşallah bu son ayrılığınızzz olurr..dün akşam bende gelemedim tepük partisineee ama merak ettim hep sizleri...bundan sonra hep mutlu olun inşallahhha.s.
bu arada kızzlaarrr iyi akşamlarrr nasılsınızz bakalımm?
aaa öleee mi canım esas partiyi bgn yapalıım o zamann bende görriiimmmdelikafadulden..inşallah bizimkilerde gelir canımm..ama böle kavuşanları görüncee çok güzel moral oluooo çok mutlu oluorum bennnopuyorumnanaktan
canım beniiim çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
yarın görücem ya aşkımı daha o yüzden doğan güneşim devam ediyo
darısı başına olsun inşallah esincim:Saruboceq:
Kızlar sanırım en önce benim asker geldi .
Bugun gelmiş bizimkisi bütün gün yatmıs ve bana haber vermemiş .. biraz önce konusuyoduk birden ablasina verdi teliii.....
Cok sinirliyim yaa .. :umursamaz:
Kızlar sanırım en önce benim asker geldi .
Bugun gelmiş bizimkisi bütün gün yatmıs ve bana haber vermemiş .. biraz önce konusuyoduk birden ablasina verdi teliii.....
Cok sinirliyim yaa .. :umursamaz:
Sinir ya beyinsizz aklınca sürpriz yapicak ama AKLINCA işte kaydirigubbakcemileBelki süpriz yapmak istemiştir tatlım.. bence çok fazla üstünde durma bugün boshayallersmile
senin için yepyeni bi hayat başlıoo.. Artık sevgilin hep yanınndaa
ne güzel yaaa opuyorumnanaktan
Uyur o kafasız kus beyinli , ben dün babamla işe gidicem demiştim o yüzden aksam söylerim dedi heralde bilmiyorum ... cok sinirliyim.klava: klava: nasıl içine sinip sana haber vermeden uyuyabilmiş canım aklım almadı bilmiyorumkismile
Sinir ya beyinsizz aklınca sürpriz yapicak ama AKLINCA işte kaydirigubbakcemile
Uyur o kafasız kus beyinli , ben dün babamla işe gidicem demiştim o yüzden aksam söylerim dedi heralde bilmiyorum ... cok sinirliyim.
selammm canlar
aaa öleee mi canım esas partiyi bgn yapalıım o zamann bende görriiimmmdelikafadulden..inşallah bizimkilerde gelir canımm..ama böle kavuşanları görüncee çok güzel moral oluooo çok mutlu oluorum bennnopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?