Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

susum bnm şafak atarsa 269 ona göre yazarsın tmm mı cnmm aşkım hesaplatmış 3 gün düştüüü opuyorumnanaktan

susu_m benim $afagim 5 gün dü$tü , ben 457den ba$lamami$tim birde silüs tarihini ögrenince dü$tü:lepi: saat 12 den sonra 410turkbayragi 400'lerin bitmesine cok az kaldii

ikinizinkınide düzeltirim canlarım süper vallaa böyle bi kaç gün düşmek acayip mutluluk veriyo:lepi:

canım beniiim çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
yarın görücem ya aşkımı daha o yüzden doğan güneşim devam ediyo
darısı başına olsun inşallah esincim
:Saruboceq:

Kızlar sanırım en önce benim asker geldi .
Bugun gelmiş bizimkisi bütün gün yatmıs ve bana haber vermemiş .. biraz önce konusuyoduk birden ablasina verdi teliii.....
Cok sinirliyim yaa .. :umursamaz:

canım beniiim çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
yarın görücem ya aşkımı daha o yüzden doğan güneşim devam ediyo
darısı başına olsun inşallah esincim
:Saruboceq:
aaa öleee mi canım esas partiyi bgn yapalıım o zamann bende görriiimmmdelikafadulden..inşallah bizimkilerde gelir canımm..ama böle kavuşanları görüncee çok güzel moral oluooo çok mutlu oluorum bennnopuyorumnanaktan

Bugun gelmiş bizimkisi bütün gün yatmıs ve bana haber vermemiş .. biraz önce konusuyoduk birden ablasina verdi teliii.....

Belki süpriz yapmak istemiştir tatlım.. bence çok fazla üstünde durma bugün boshayallersmile
senin için yepyeni bi hayat başlıoo.. Artık sevgilin hep yanınndaa
ne güzel yaaa opuyorumnanaktan

klava:klava: nasıl içine sinip sana haber vermeden uyuyabilmiş canım aklım almadı bilmiyorumkismile

Belki süpriz yapmak istemiştir tatlım.. bence çok fazla üstünde durma bugün boshayallersmile
senin için yepyeni bi hayat başlıoo.. Artık sevgilin hep yanınndaa
ne güzel yaaa opuyorumnanaktan
Sinir ya beyinsizz aklınca sürpriz yapicak ama AKLINCA işte kaydirigubbakcemile
klava:klava: nasıl içine sinip sana haber vermeden uyuyabilmiş canım aklım almadı bilmiyorumkismile
Uyur o kafasız kus beyinli , ben dün babamla işe gidicem demiştim o yüzden aksam söylerim dedi heralde bilmiyorum ... cok sinirliyim.

Sinir ya beyinsizz aklınca sürpriz yapicak ama AKLINCA işte kaydirigubbakcemile

Uyur o kafasız kus beyinli , ben dün babamla işe gidicem demiştim o yüzden aksam söylerim dedi heralde bilmiyorum ... cok sinirliyim.

bu sebeple haber vermemiş olabilir tabi. sen sordun mu peki niye haber vermiyorsun diye, cevabı ne oldu cnm?
ayrıca nasıl erken gelebilmiş?

gelicekler tabi tatlımopuyorumnanaktan
her şafak bitmeye mahkum valla başka yolu yooook
:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…