Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

turkbayragiBir Gün Daha Bitti Ömrümdenturkbayragi

Birgün Daha Bitti Şafagımızdan

Birgün Daha Bitti SenSiz...
......
Veeeee ?

Birqün Daha Yaklaştım Sana ¦

Birgün Daha Yaklaştım Gelecegime ¦

Birgün Daha Bitti ¦ Sensiz Ama Umutlu :1rolleyes:¦

turkbayragi$AFAK.....>241turkbayragi

harıkaaaaaaaazemuszemus hemen facede paylaşıorum tatlım izninle..alkisalkisalkis

valla acayip yorgunum datlum tüm gün temizlik yaptım iftara misafir bekliyoduk.onun için belim ağrıdı valla acayip bünye alışık değil napsınn:roflol:
dikkat et kendine canımm bel önemli..
bende evin her işine koşuyorum alışayım diye çalışırken bişey yapmıyodum ev işlerine alışmak lazım malum evlenme zamanı yaklaşıyokaydirigubbakcemile3

Bende özledimm canım yaa görüşemiyoruzz :/
İyiym sen nasılsın tatlımm ? olumunekankayizsmile

evet görüşemiyoruz canım ben akşamları pek giremiyorum..
Bende iyiyim canım askerimin canı sıkkındı 2 gündür ona üzgündüm biraz:sinifsinif:
Yeri değişti aşkımın yeni yerinde cep tel hiç çekmiyo tel ankesörlü 1 tane var iletişim sorunumuz var anlıyacağın ona çok üzüldük alışmaya çalışıyoruz:çok üzgünüm:

hoşbuldummm fıstıkkopuyorumnanaktan
iyiyim canım bir an önce 100lerden kurtulmak istiyorum ona odaklanmış durumdayımkaydirigubbakcemile3 şafak 174 daha var sempatiksalakcinni
sen nasılsın bebeimm nasıl gidiyooo
canım bende nasıl olayımm her şey çok güzel gidio hayatımda askerimle aram iyi daha ne olsun..ben de arkadaşımda kaldım iki gündür gezdik tozuk stres attık güzeldiiolumunekankayizsmile..canım senin de baya azalmışş benim en zorr 100ler geçmişti canım inşallah senin su gibi geçerrropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…