- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.441
gamzem nasılsın kuşum az kaldı seninde şafağın hayırlısıyla.hihoyyyt
resimler çok güzelmiş baktımda.bu arada listede ben yokum sanırım.henüz daha 417 lerdeyimde .neyse 400 ler bi bitse gerisi çabuk gelir dimiturkbayragi
aman ne azı kızım yaa bitmek bilmiyo yaa yerinde sayıyo sanki daraldım dıkkaanndıımmm
kiz o 95i bi atsak benim safak 2 Kalioo .. seninkide cookdannn yaninda olmus oluooo ...95 i çöpe atsak benim şafak 15 kalıyo yaa ne güzel olurduuu beee
bitanemm bende bundan 4 gün önce daha 323lerdeydim.. 23 gün düsdüm izinden .. gelmeyecek diye ondan suan 200lerdeyim allaha sükür...ahhh be gamzecim bak senin gine 4 ayın kaldı bacım
bide beni düşün daha 400 lerdeyim bana sabır dile kardeşim şuanda sitede en geç şafak görecek kişi benim mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
teselli verin bana yaaa:1shok::1shok:
:gitme: BİRTESELLİ VER BİRTESELLİ VER ASKERİNİ BEKLEYEN EBUŞ a
BİRTESELLİ VEEEEEEEEEEEEEEERRRRR:Saruboceq:
kiz o 95i bi atsak benim safak 2 Kalioo .. seninkide cookdannn yaninda olmus oluooo ...
benim hesapim yane kaydirigubbakcemile3 anca bukadar olur... moral bulmak icin elimden geleni yapiom.. valiz toplamaya basladim.. ama canim hic istemio ya
ahhh be gamzecim bak senin gine 4 ayın kaldı bacım
bide beni düşün daha 400 lerdeyim bana sabır dile kardeşim şuanda sitede en geç şafak görecek kişi benim mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
teselli verin bana yaaa:1shok::1shok:
:gitme: BİRTESELLİ VER BİRTESELLİ VER ASKERİNİ BEKLEYEN EBUŞ a
BİRTESELLİ VEEEEEEEEEEEEEEERRRRR:Saruboceq:
al sana teselli beee bak umuda yolculuk geldi daha gitmesine 40 gün var diyo daha başlamamış bile büsbütün 460 günü öylecene duruyo bu arada sana teselli vereyim derken onuda üzüyorum galiba ama oda unutmasın sakın tüm herkesin hiç bozulmamış bi 460 günü vardı bi zamanlar onunkide bozulacak bitecek üzülme canım
dedigin gibi canım hepsi bitecek surda kocamann bi aileyiz bunu da atlatırız hayırlısıyla
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
Şafakk kaçç unuttumm:icecream: 14 olması lazımdııkaydirigubbakcemile3 şakkıdı
ne güsel cnm yaaa görüceksin sevdiğini seninki mardindeydi dimi ne güsel orda çarşı var bnmki şırnakta orad yokkk offf offff...
len çatlak arkadaşım şafağınıdamı unuttun bu askerlik seni kötü vurdu yawwwwwwww
seni üzdümse özürdilerim canım:kedi: ama dediğim gibi bizimde koskoca hiç ellenmemiş bi 460 günümüz vardı şimdi 109 kaldı allahım sanada BU GÜNLERİ GÖSTERSİN KAZASIZ BELASIZ GİTSİN BİANÖNCE VE DÖNSÜN GERİYE
Şafak 85
88/2 D.K. son TESKERECİkaydirigubbakcemile3
Van / Başkale
plakalara son 4 adım:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?