Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aman ne azı kızım yaa bitmek bilmiyo yaa yerinde sayıyo sanki daraldım dıkkaanndıımmm

aman ne azı kızım yaa bitmek bilmiyo yaa yerinde sayıyo sanki daraldım dıkkaanndıımmm

ahhh be gamzecim bak senin gine 4 ayın kaldı bacım
bide beni düşün daha 400 lerdeyim bana sabır dile kardeşim şuanda sitede en geç şafak görecek kişi benim mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

teselli verin bana yaaa:1shok::1shok:
:gitme: BİRTESELLİ VER BİRTESELLİ VER ASKERİNİ BEKLEYEN EBUŞ a
BİRTESELLİ VEEEEEEEEEEEEEEERRRRR:Saruboceq:

bitanemm bende bundan 4 gün önce daha 323lerdeydim.. 23 gün düsdüm izinden .. gelmeyecek diye ondan suan 200lerdeyim allaha sükür...
hem cabuk gecio merak etme.. 400ler gercekden cok zor.. sanki ayni yerde sayiomussun gibi gelio insana...

bugün kaynimla konusdum msnde (esimin ikizi) safagini söyledim basdi bana küfürü kaydirigubbakcemile3 biz safak saymioz kizim yoksa zaman gecmek bilmio dedi.. bu safagi unutana kadar simdi 1 ayimi alcak dedi kaydirigubbakcemile3

100den sonra sayiomus bizim askerler safagi.. bende biz sizle bir asklerlik yapioz safak sayioz özlemlerle dolu dedim.. hakklisin yengecim dedi alkisalkisalkis

kiz o 95i bi atsak benim safak 2 Kalioo .. seninkide cookdannn yaninda olmus oluooo ...
benim hesapim yane kaydirigubbakcemile3 anca bukadar olur... moral bulmak icin elimden geleni yapiom.. valiz toplamaya basladim.. ama canim hic istemio ya

kız benim izinler zaten düşmüş halde 110 benimki gelmiş olmuyo ki 110 benim şafak 95 çıkart 15 kalıyo askerlik başına vurdu herhal hehehehehe:roflol:

al sana teselli beee bak umuda yolculuk geldi daha gitmesine 40 gün var diyo daha başlamamış bile büsbütün 460 günü öylecene duruyo bu arada sana teselli vereyim derken onuda üzüyorum galiba ama oda unutmasın sakın tüm herkesin hiç bozulmamış bi 460 günü vardı bi zamanlar onunkide bozulacak bitecek üzülme canım

dedigin gibi canım hepsi bitecek surda kocamann bi aileyiz bunu da atlatırız hayırlısıyla

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

dedigin gibi canım hepsi bitecek surda kocamann bi aileyiz bunu da atlatırız hayırlısıyla

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

seni üzdümse özürdilerim canım:kedi: ama dediğim gibi bizimde koskoca hiç ellenmemiş bi 460 günümüz vardı şimdi 109 kaldı allahım sanada BU GÜNLERİ GÖSTERSİN KAZASIZ BELASIZ GİTSİN BİANÖNCE VE DÖNSÜN GERİYE

yok canım benim özre gerek yok ii niyetli oldugunu biliyorum .. saol canım ii dileklerin için .. opuyorumnanaktan

Vatan borcu namus borcu gülüm sayılı gündür çabuk geçer derler ağlama sil göz yaşlarını anamada iyi bak ha benim yokluğumu sakın sakın ola aratma bak kalkıyor otobüsüm söyle bekleyecekmisin beni bekler misin? Bekler misin? (şiir)

Uykularım kaçtı
Sabahın beşindeyim
İştimaya Kalktı
Çoktan benim askerim

Kimisi Aslı'ya Kerem
Kiminin gözlerinde nem
Kimisi göçtü alemden (allah korusunnn)

Şafak kaçtı askerim
Ekmeğim aşım helalim
Sen nöbette dururken
Ben seni beklerim
Hasretin Zor Güzelim (Yollarını Gözlerim)

Sabahsız geceler kan kustum.Kimi gün iyi haberini,kimi gün kötü haberini duydum.Gözlerimde kibrit çöpü avuçlarımda cam kırıkları yoluna canım adadım başım koydum.Hiç korkma korkulu rüyalardan uyanma uzaktayım diye aklına buralarda koyma yiğidim.Söz verdim bekleyeceğim!! (şiir)

Mektubunu aldım
Cevabını gönderdim
Tez gelir eline
Merak etme askerim

Kimisi Aslı'ya Kerem
Kiminin gözlerinde nem
Kimisi göçtü alemden (allah korusun)

Şafak kaçtı askerim
Ekmeğim aşım helalim
Sen nöbette dururken
Ben seni beklerim
Yollarını gözlerim(hasretin zor güzelim)

cok guzel bi parca ben simdiden dinliyorum .. cok anlamlı sozlerı var .. umarım sizde begenirsiniz ..

:asigim: :asigim: :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…