- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.461
Vatan borcu namus borcu gülüm sayılı gündür çabuk geçer derler ağlama sil göz yaşlarını anamada iyi bak ha benim yokluğumu sakın sakın ola aratma bak kalkıyor otobüsüm söyle bekleyecekmisin beni bekler misin? Bekler misin? (şiir)
Uykularım kaçtı
Sabahın beşindeyim
İştimaya Kalktı
Çoktan benim askerim
Kimisi Aslı'ya Kerem
Kiminin gözlerinde nem
Kimisi göçtü alemden (allah korusunnn)
Şafak kaçtı askerim
Ekmeğim aşım helalim
Sen nöbette dururken
Ben seni beklerim
Hasretin Zor Güzelim (Yollarını Gözlerim)
Sabahsız geceler kan kustum.Kimi gün iyi haberini,kimi gün kötü haberini duydum.Gözlerimde kibrit çöpü avuçlarımda cam kırıkları yoluna canım adadım başım koydum.Hiç korkma korkulu rüyalardan uyanma uzaktayım diye aklına buralarda koyma yiğidim.Söz verdim bekleyeceğim!! (şiir)
Mektubunu aldım
Cevabını gönderdim
Tez gelir eline
Merak etme askerim
Kimisi Aslı'ya Kerem
Kiminin gözlerinde nem
Kimisi göçtü alemden (allah korusun)
Şafak kaçtı askerim
Ekmeğim aşım helalim
Sen nöbette dururken
Ben seni beklerim
Yollarını gözlerim(hasretin zor güzelim)
cok guzel bi parca ben simdiden dinliyorum .. cok anlamlı sozlerı var .. umarım sizde begenirsiniz ..
:asigim: :asigim: :asigim:
Serdem Coşkun söylüyor güzel bir parça canım ama sen şimdiden moda girmişin vallakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
biz zaten bunlarla yatıp kalkıyoruz gülümm
hemde nasıl ya hiç sorma =)
ben gidicem sen gelcen topiğe şafak saymayaAhhh ahhhh 300lerle başlamıştım burda saymaya ne günlerdiii bee Inş sizin içinde zaman su gibi akıp gider naısl geçtiğini anlamazsınız
ben gidicem sen gelcen topiğe şafak saymayaahhh ahhhh 300lerle başlamıştım burda saymaya ne günlerdiii bee İnş sizin içinde zaman su gibi akıp gider naısl geçtiğini anlamazsınız
inş canım bayragi devralcam senden .. bu arada cok guzel gozlerın var ama yeşil yeşil bakma öyle ya askımı hatırlatıyosun bana (hiç unutmuyorum ama olsun) :smiley-cool:
ee her şafak bitmeye mahkum kural bu birileri gider yerine birileri gelir kasımdada ben olmıycam kimler gelecek acaba yerime biletlerimizi 4 gözle bekliyorummm walla
Evett kız gamzenin dediği gibi sen benim biletim oluyosun sanırım kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim tatlım o bakan gözlerin güzelliğiyerimseniben ne güzel işte aşkını hatılatıyorum fenamıııopuyorumnanaktan neyse du saklayım gözlerimi şakkıdı
aaa bak bunu yeni duydum bilet mi oldum ben şimdi :roflol:
Hiç fena olur mu canım aksine cok ii oluyo :sm_cool:
Bncede sakla nazar neyim değmesin o güzel gözlere
hiç fena olur mu canım aksine cok ii oluyo :sm_cool:
bncede sakla nazar neyim değmesin o güzel gözlere
hiç fena olur mu canım aksine cok ii oluyo :sm_cool:
bncede sakla nazar neyim değmesin o güzel gözlere
ADIN NE GIZZ SENİNN UMUDAYOLCULUK YAZMASI ÇOK UZUN YAAA ADIN NEE BACIMMM..RESİMDEKİ SENMİSİN ÇOK GÜZELSİN MAŞŞLAH YAŞIN KÜÇÜK BENDEN BÜYÜK İHTİMAL VEDE ARAMIZDAKİ EN KÜÇÜK ASKER BEKLEYENSİN BÜYÜK İHTİMAL ÖSS SONUCUNU BEKLİYORSUNYA ÖYLE TAHMİN ETTİM....HEPİMÜZZZ ABLANIZZZ SENÜÜNN :roflol:
Belli anam izmirli olduğun maşşlah analar neler doğuruyoo ...
Ama genede 18 yaşındaysan aramızda en güccükk sensinn ben bilem 20 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?