Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aaaaa bana depar attın kuzum kaydirigubbakcemile3

bugün mü çarşı izni vardı seninkinin canım benim? olayları tam anlayamadım ben.
konuştunuz inşallah dimi?
öyle oldu canim ya $afak 416 dan 411e dü$tü , ama ben ba$ta 460 dan ba$lami$tim 3 gün ordan kazandim 2 gün de silüs tarihinden :lepi: cok sevindim birden bire 5 gün gidince
evet canim bugün komutanlar car$iya yollami$ , sabah öylesine bi bakiyim kim var kim yok dedim , ki o saatte msn de pek kimse olmuyo bi actim benimki msnde :1shok: gözlerime inanamadim , cünki gittigi yerde carsi izni oldugunu daha hic duymami$tim , hemde olsa bile daha gecen hafta usta birligine teslim oldu? o da $a$irmi$ duruma zaten nasil oldu anlamadim yolladilar beni diyo kaydirigubbakcemile3

bu gece 2 depük daha var süppeerr:lepi:
delikafadulden benim icin 3 depüük , bi arkadasim da sevdigine kavu$uyo yarin

ikinizinkınide düzeltirim canlarım süper vallaa böyle bi kaç gün düşmek acayip mutluluk veriyo:lepi:
:lepi: evet cok süper olduu cidden , sagol canim ellerine saglik opuyorumnanaktan

Kızlar sanırım en önce benim asker geldi .
Bugun gelmiş bizimkisi bütün gün yatmıs ve bana haber vermemiş .. biraz önce konusuyoduk birden ablasina verdi teliii.....
Cok sinirliyim yaa .. :umursamaz:
canim sinirlenme belliki askerin sana sürpriz yapmak istemis , yoksa neden geldigini söylemesin ki dimi ama :1hug:
Gözün aydin canim , ALLAH ba$ka ayrilik vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…