- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.801
çağla benim okuldan zuhal diy ebi arkadaşım var ona acayip benziyosun
yoksa omusun:roflol::roflol::roflol:
demek ben yokken deşifre ediliyo he resimler ben size sorarım:dilcikar::1hug:
ay ay kimler varmıs burda bakalım nasılsınız kızlar
kız geldin mi depüklenmeyedelikafaduldenay ay kimler varmıs burda bakalım nasılsınız kızlar
Kızlar tütüüü naşallah sizleree
susum melayım hepiniz çok güzelsinizzhihoyyyt
öyle oldu canim ya $afak 416 dan 411e dü$tü , ama ben ba$ta 460 dan ba$lami$tim 3 gün ordan kazandim 2 gün de silüs tarihinden :lepi: cok sevindim birden bire 5 gün gidinceaaaaa bana depar attın kuzum kaydirigubbakcemile3
bugün mü çarşı izni vardı seninkinin canım benim? olayları tam anlayamadım ben.
konuştunuz inşallah dimi?
delikafadulden benim icin 3 depüük , bi arkadasim da sevdigine kavu$uyo yarinbu gece 2 depük daha var süppeerr:lepi:
:lepi: evet cok süper olduu cidden , sagol canim ellerine saglik opuyorumnanaktanikinizinkınide düzeltirim canlarım süper vallaa böyle bi kaç gün düşmek acayip mutluluk veriyo:lepi:
canim sinirlenme belliki askerin sana sürpriz yapmak istemis , yoksa neden geldigini söylemesin ki dimi ama :1hug:Kızlar sanırım en önce benim asker geldi .
Bugun gelmiş bizimkisi bütün gün yatmıs ve bana haber vermemiş .. biraz önce konusuyoduk birden ablasina verdi teliii.....
Cok sinirliyim yaa .. :umursamaz:
evet benim gecem kalbim pır pğır atıo bütün gün yüzüm hep güleçti yaaa saf saf millete güle gele baktım :asigim:Duygucuum bu gece senin gecenn :))buyrunnnnnnnnn
kız geldin mi depüklenmeyedelikafadulden
son yarım saattttdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ya deme öle be ice heyecanlanıyorum delikafadulden
dicem diceeeeemm:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?