- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.761
melayımla gündüz konuşmuştuk bu gecede onun hakkı duyguşun depük listesini yapmak ona düşerbuyrunnnnnnnnn
pazarda neti olmayan bi yerd eolucam ama pazartesinden sonra inş full devam
hepinize iyi eğlenceler kaydirigubbakcemile2
evet canım ben benzettimmkaydirigubbakcemile3demekki doğru benzetmişimilk benzeten değilmişim. azcık kilo aldın mı aynısının tıpkısı olursun gibime geliyor bayanssulusmile
Teşekkürler canım, bizide nişanlım ile birbirimize benzetiyorlar bazen boshayallersmile offf çok özledim.
demekki doğru benzetmişimilk benzeten değilmişim. azcık kilo aldın mı aynısının tıpkısı olursun gibime geliyor bayanssulusmile
Teşekkürler canım, bizide nişanlım ile birbirimize benzetiyorlar bazen boshayallersmile offf çok özledim.
ahh canımmm benimm delirr delirrrdelikafaduldendelikafadulden
son 24 saat diyoruz o zaman meloşummm :lepi:
zaten en önemlisi insanın askeriyle arasının iyi olması kötü olursa zaman geçmek bilmiyor allah bozmasın canımm..
iyi yapmışsın bende pazartesi atıcam kendimi dışarı sürtücem sürtebildiğim kadarkaydirigubbakcemile3 napıyım bayadır çıkmıyorum dışarı en son izmire gittim ondan beri doğru düzgün gezmem yok..
100leer yavas gecıyo gercekten aman yicez bi şekilde bacım yaa kaçarı yoookkdelikafadulden
gez tabi canım benim ay ben hayatta evde duramam vallaa,,benimkide artık sesini çıkaramıo bilio çok sevdiğimii 11 den önce girmiorum eve dışarı çıkıncaa bide önce çok kıızıoduu şimdi bişey demioo
eee foto koymuyoruz muuu
evet canım ben benzettimmkaydirigubbakcemile3
yaramı deşmee pissym daha kiloluydum zayıfladım ya diş sorunlarından dolayı bilmiyorumkismile
kilo almak ıstıyorum şimdi olmuyo vallaa:2:
melayyy kız ben senıı görmedım bılıyonmu bayadır burdayız bıdekaydirigubbakcemile3
miracle'da benzetmişti kaydirigubbakcemile3 kuzum sizde maşallah manken gibisiniz ikinizde Allah nazarlardan korusun sizi
diş sorunumu bilmiyorumkismile benimde diş problemlerim var ve hala tedaviye başlamadım acayip tırsıyorum eyvahedigeldismile sende ne problemler var ?
megim benimmm sarıı çiçeğiiiiimmmmmm:asigim:
kapanış bozukluğu falan varmış canım:2:
kızlar facete bugün bir yazı okudum hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim
Kızınıza Öğretin!
Kızlarınızı iyi yetiştirin.Kendi kendilerine yetmeyi öğretin.
Namuslu olmanın yür...ekten geçtiğini öğretin. Evden çıkar çıkmaz ilk köşede eteğinin boyunu kısaltmasına gerek olmadığını öğretin.
İstediğini giymeyi öğretin. İnsanın ahlakının sadece kendi beyninde olduğunu öğretin.
Kıskanılmanın sevilmeyle aynı olmadığını öğretin. Kıskanılmanın güzel, saygısızlığın kötü olduğunu öğretin.
Beni çok kıskanır, dışarı çıkarmaz, şunu bunu giydirmez diyen adamla gurur duymamayı bunun aslında kendine hakaret olduğunu öğretin.
Arayıp neredesin ; kiminlesin vs. diyen adama seni tanımadan önce nasıl davranacağımı bilmiyor muydum haddini bil demeyi öğretin.
Eşlerini aldatan erkeklerin yanındaki ikinci kadın olmamayı öğretin.
Oğullarınızı iyi yetiştirin.Karşı cinse saygı duymayı öğretin.
Gece yarısı evine dönen kadının "aranmadığını" öğretin.
Bir kadının omzuna arkadaş olarak da sarılabileceğini öğretin.
Dokunmaktan korkmamasını öğretin.Sevmenin değer verme olduğunu öğretin.
Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin.
Bulunmaz Hint kumaşı olmadıklarını; olsalar bile burun silinen mendillerinde kumaştan yapıldığını; hiç kimseyi küçük görmemeyi öğretin.
Ama bunları önce kendi içinizdeki çocuğa öğretin
miracle'da benzetmişti kaydirigubbakcemile3 kuzum sizde maşallah manken gibisiniz ikinizde Allah nazarlardan korusun sizi
teşekkür ederim tatlımm
diş sorunumu bilmiyorumkismile benimde diş problemlerim var ve hala tedaviye başlamadım acayip tırsıyorum eyvahedigeldismile sende ne problemler var ?
bende de bi sürü diş problemi var ama kilo kaybedemiorum nedensee accık gitse hiç fena olmaz haniihihoyyytkapanış bozukluğu falan varmış canım:2:
geçmiş olsun cnm, tedavi oluyorsun değilmi?
meg ne dehşet bakmışsın öyle güzel hatun :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?