Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbuldum canlarım, hemen başlıyorum
dün saat 1 falandı hazırlandım ettim süslendim çıktım evden. bu sırada tabi aşkımla hep mesajlaşıyoduk.
oda ktmden çıkmış hatta 1 sıralarında uçağından falan inmişti bursa otobüsündeydi. malum bizim burda havaalanı varda pek işe yaramıyo
neyse bende terminal otobüsüne bindim bu sırada msj trafiği hala devam ediyo. aşkım diyo sen yetişemiceksin ben beklicem yine seni diyo. tatlı tatlı kızdırıyo falan beni.
aşkıma soruyorum kaçıncı peron diye muavine sormuş bilmiyorum abi demişalsanaalsanasmile
bende gittim söylediği turun terminaldeki bürosuna peronunu öğrendim hoş o peronda değilmiş ya uyuz oldumsempatiksalakcinni
işte otobüsler vızır vızır gelip gidiyo 12 nolu peronun önünde oturdum bekliyorum. söylediği turun otobüslerine bakıyorum. bi tane geldi onda yoktu. arkadan bi tane daha geldi ama tabi benim olduğum yerde durmadı
şöyle etrafıma bakınıyodum aman Allahım ne göreyim aşkım bana doğru geliyo.:sm_cool: hemen kalktım koşar adımlarla doğru yanına. kızlar bi sarıldım dünya falan durdu sanki o an.:asigim:
ne kimseyi gördüm nede bişey düşündüm.:asigim:
hiç böyle olduğumu da bilmem
bide insanlar etrafta biz tam boşluğun olduğu yerde kalmışız.
sonra bi baktım herkes bize bakıyo
çok güzeldi yaa Allah sizlerede nasip etsin hayırlısıyla
gündüz ve gece beraberdik sonra gecede beni eve getirdi.
:a015:

SUSU'm bu arada faceden gördüm askerin esparkta foto çekinmiş ay nasıl özlemişim oraları yaaa benim evim tam esparkın karşısında çok güzel yerde askerlik yapıyo aşkın maşallah

sağol canımmopuyorumnanaktan
bi ben gidemedim göremedim orayı:2:
güzel yerde askerlik yapıyo maş.ama keşke köy gibi biyerde olsaydıkaydirigubbakcemile3

melay maşallah canım darısı başımıza Allah bir daha ayırmasın sizi.. ben de bursadayım gözümün önüne geldi anlattıkların harika bir duygudur eminim.. 460 günü yediniz yahuuu :lepi:

Ay tuylerim diken diken oldu okudugumdaa.. ne guzel yaaa
allah sizi omur boyu boyle mutlu eder insallah..
Benimde mehtap 16.. bende oyle bi an yasicam allahin izniyleee..:lepi:

şöyle etrafıma bakınıyodum aman Allahım ne göreyim aşkım bana doğru geliyo.:sm_cool: hemen kalktım koşar adımlarla doğru yanına. kızlar bi sarıldım dünya falan durdu sanki o an.:asigim:
:a015:

melaaay :gitme: :gitme:
allah ayırmasın birdaha bitanem çok mutlu olun inşallah

Son düzenleme:
yarın bizde böle olcaz :asigim:

melayımmm vallaha gözlerim dolduu yaaa tüylerim dikeldiiikaydirigubbakcemile3
oyy kıyamam susuma ben:1hug:
melay maşallah canım darısı başımıza Allah bir daha ayırmasın sizi.. ben de bursadayım gözümün önüne geldi anlattıkların harika bir duygudur eminim.. 460 günü yediniz yahuuu :lepi:
amin tatlım amin çok güzel bi duygu gerçekten hatta böyle bi duygu daha yok darısı başına:lepi:
Ay tuylerim diken diken oldu okudugumdaa.. ne guzel yaaa
allah sizi omur boyu boyle mutlu eder insallah..
Benimde mehtap 16.. bende oyle bi an yasicam allahin izniyleee..:lepi:

amin canım amin Allahım hepimizi çok mutlu etsin. seninde çok az kalmış babykem benimhihoyyyt

ben geldimm

melayydelikafadulden okurken nasıl duygulandımm:asigim:
tüğlerim diken diken oldu:sm_cool:
darısı başımıza
allah hiçç ayırmasın siziiyerimseniben

Son düzenleme:

ayyy ne güzellllllllll darıısı başımıza okurken birden kendimi hayal ettim birden heyecanalandım valla:)allah birdaha ayrılık yaşatmasın tatlım size

hoşbulduk burcum Allah bozmasın canımm

amin canım saol

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: kavuşan elleriniz bir daha hiç mi hiç ayrılmasın canım...
Allah bizlerrede bu kavuşmayı nasip etsin.

melayımm nası olağanüstü muhteşem bi duygu dimi kankam benimm:asigim:

Allah ayırmasın sevenleri inşallahhh:Saruboceq:

canım benim allah bundan sonra sizin için hayırlısını versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…