- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #75.281
ewed cnm eylulde
yenisin galiba sen canımboshayallersmile
askerin gitti mi eyvahedigeldismile
yarılaamaya son 9
mehtaba 30:asigim:
yok cnm agustos 20de gıdıyordu bayram dolayısıyla eylul 13 e alındı.a tertıp olursa eylul 13 b tertıp olursa 15 ekımmafoldumben:asigim:
susum maşallah şafağına
aşkına kavuşmanada az kalmış
iyi değerlendirin biz 1 gün bile ayrı kalmadık
kaç gün kullanacak izini
yok cnm agustos 20de gıdıyordu bayram dolayısıyla eylul 13 e alındı.a tertıp olursa eylul 13 b tertıp olursa 15 ekımmafoldumben:asigim:
susum maşallah şafağına
aşkına kavuşmanada az kalmış
iyi değerlendirin biz 1 gün bile ayrı kalmadık
kaç gün kullanacak izini
anladım canım
hayırlısı olsun
yanındayken bol bol vakit geçir
şimdi iyi değerlendirin zamanınızı
eğer sormak istediğin birşey olursa biz burdayız sorabilirsin
aklinialirimsmile
Ayy bende düşünüyordum sadece ben mi bunları yaşıyorum diye. Bizim şafak sadece 1! Dün komple ağdaya gittim her yanım fos fos kabardı. Kıpkırmızı küçük benekler var. Onun üstüne migrenim başladı, o da yetmezmiş gibi iftardan sonra bi mide ağrısı hemde sancıyla karışık. Dedim sevdiğime kavuşamadan ölüyorum herhalde=D
Bütün gece kıvrandım durdum yatakta, sonra baktım telefon çalıyor. Tabii arayan belliboshayallersmile Açtım konuşmaya başladık. Bi baktım aa hiçbirşey kalmamışş:asigim:
hejarım opuyorumnanaktan22 gün burda olucak bütün iznini kullanıyo
saolasın cnm benım.vala stresten öldum artık cok merak edıyorum hangı şehır oldunu hağla belli olmadı olcak dıyorlar gdııyoruz bugunu yarına atıyorlar deli ettıler her gun şubedeyız.
valla askerlik lafı ortada dolanmaya başlar başlamaz askere alınması en iyisi. biz 6 ay bekledik sonra birde b tertip oldu -tatlicadiarzu-
duygucum sende çok şahane bir kavuşma yaşarsın inşallah
hadi hayırlısı bakalım
siz gidin sıra bize gelsinaklinialirimsmile
canımmm
bizde bütün izni kullandık ama değdi vallaopuyorumnanaktan
biz bu konuda çok şanslıydık
şubeye başvurduğu an silüsünü aldı
yeri belli oldu
2 gün içinde gitti
Allah yardımcınız olsunbayanssulusmile
zaten seninde az kalmıs tatlım 6 ay kalmıs hemencecik gecek 9 ayı atlamıssınız onuda atlatırsınız evelellahturkbayragiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?