- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #75.441
he valla ebusum yarın sabah Allah bozmasın sorun cıkmasa 10 bucukta yanında olucam
yok yok kacırmadında yarın kacırmassın inş :d
ne yapıosunuz dadlum nasılsın
yarın saat 10 bucukta askımın kollarında olucam inş :asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
heyecanlı desem değilimde ne bilim tepük gecemde daha heyecanlıyım bugün onu camda gördüm falan ne bilim ya kızlar anlatamıoyurm heyecanlıyım ama değilim gibi tuhaflastım sevinemiyorum caglacım ne oldu bana
sen bulusmadınmı kız anlatsana alla allahadi bakalım hayırlısı cnmdelikafadulden
yok geldim canım evimdeyim net olmayan yerdeydim ondan böle oldu
ne var ne yok topicde bende liste için girdim
neden bıtanem ya,allah allah.ama belkı normaldır dur bakalım bı yarın karşılaşın heycandan belkıde kalbın yerınden fırlıycak..tatlım opuyorumnanaktan
ye oldu dugusuumm sana :2:
Duygum normaldir canım onu gerçekten gördüğün anda eminim geçicek o tuhaf hisler
valla kızlar söle diyim yengemlerde kaldım ben gece cıkca gün falan heyecandan uyuyamadım dört döndüm dogan günesi izledim zart zurt sabah bu beni aradı askım cıktım bitti falan die işte msn giricem gel ben yengemlerden kahvaltı daha yapmadan cıktım yoldaym böle tuhaf hissettim kendimi cocuktan bi anda sogudum sanki ya yolda yavas yavas yürüdüm eve geldim netin basına oturdum sonra ona baktım ilk güldüm heyecanlandım sonra gene tık yok yüzümden düsen bin parca anlatamam aradı işte kısa kısa konusmalar falan filan oda dedi ne oluyo bi sorunmu var bende dedim gelince konusuruz doru sorunlarımız var ama hiç bi zaman ben böle olmazdım ona karsı anlamadım neden böleyim
uzun zamandır nette görmemişmiydinbilmiyorumkismile
yoo biz onla her hafta sonu askerdeyken carsıda görürdüm ama 2 3 haftada olmustur göremedim konusamadım ama bu cezalı oldunda 10 gün ayrı kaldık sonra gördüm ama bence alakası yok görüşmemekle zamanında biz konusmadan cok ayrı kaldık işte ne bilim belki bi anda bosluga düşmüşümdür ama hiç bi mutluluk hissetmiyorum suan onla konusmak bile iistmiyorum :uhm:
evet olcam bi kac güneonla alakalımı acaba :SCANIM ÖZEL OLUCAK AMA REGLİNE YAKINMI GÜNÜN YADA REGLİMİSİNbilmiyorumkismile cidden bu vakitlerde biraz bayanlar öle hissedebiliyo
Merhaba kızlar.duygum aklını aklını alırım senin:) 460gün yolunu beklediğin sevdiğine kavuşuyorsun.burada kaç kişinin hayaliyle yaşadığı bi anı yaşayacaksın.topla kendini sıkı sıkı sarıl sevdicegine bakiim
valla kızlar söle diyim yengemlerde kaldım ben gece cıkca gün falan heyecandan uyuyamadım dört döndüm dogan günesi izledim zart zurt sabah bu beni aradı askım cıktım bitti falan die işte msn giricem gel ben yengemlerden kahvaltı daha yapmadan cıktım yoldaym böle tuhaf hissettim kendimi cocuktan bi anda sogudum sanki ya yolda yavas yavas yürüdüm eve geldim netin basına oturdum sonra ona baktım ilk güldüm heyecanlandım sonra gene tık yok yüzümden düsen bin parca anlatamam aradı işte kısa kısa konusmalar falan filan oda dedi ne oluyo bi sorunmu var bende dedim gelince konusuruz doru sorunlarımız var ama hiç bi zaman ben böle olmazdım ona karsı anlamadım neden böleyim
Askerim bugün kaza atlattın sen ama ben ölüp ölüp dirildim
sensiz yaşayamam hala anlamadınmı nolur dikkat et kendine böcüğüm
bugün nerdemiyiz?..
ŞAFAK 73 ŞIRNAK SELAMLAR
:dance::dance::dance:
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
canım geçmiş olsun askerine hepsi allaha emanet inşallah
dur bakalım canım bı gelsın yanındayken neler hıssetını gözlemle.
evet olcam bi kac güneonla alakalımı acaba :S
al al ya bunların bende farkındayım okadar gün bekledik sabrettik acısıyla tatlısıyla falan filan ama nasıl diim ya belkide yasaman lazım ben gene onu seviyorum aması var işte ya içimde heyecan yok sadece ablasıyla görüşcem acaba bumu su elbise derdi var :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?