- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #75.461
duygu bence bu saatten sonra hiç düşünme bunları soğudum sanki dedin ya düşündükçe daha da kötü olur bence sen hiç düşünme birsey bi kavuşun bak neler olcak burda yazdıklarından pişman bile olursun belki...karamsar olma canım ya
bende artık ona dikkat etcem acaba tuhafmı oldum alıskanlık oluyor 460 gün uzak simdi geliyo ya yabancılasmıyımdır acaba ne bilim yarın bakıcam artık kızlar ablasında net var yazadım ben ordan size2 dak lına
bende artık ona dikkat etcem acaba tuhafmı oldum alıskanlık oluyor 460 gün uzak simdi geliyo ya yabancılasmıyımdır acaba ne bilim yarın bakıcam artık kızlar ablasında net var yazadım ben ordan size2 dak lına
evt canım onun etkisi oluyo ben bunu kendimde çok gözlemledim bide biyolojik olarakda o vakitlere yakın soğuma hissi olur erkeklere karşı bide dediğin gibi ablasıyla görüşmen falan kasmış heralde seni
sengözlerimebaksanabopuyorumnanaktantamam güzelim öle yap
tm canım ben meraklı melehat bekliyorumaklinialirimsmile
bu arada geçmişi okuyamadım melay anlattımı bakim kavuşma anınıaklinialirimsmile
sengözlerimebaksanabopuyorumnanaktan
anlattı anlattı kız bi anlattı hemde aska geldim yarın bende anlatıcam orda
ay kaçınc asayfa acaba geçmişe kısadan gitsembilmiyorumkismile
bence az vaktın varsa hiç urasma tatlım benim zaten karısmıstır bile o coktan yarın bol vaktin oldunda bakarsın boshayallersmile
aman belkide nazlanıyorumdur ya okadar beklemişim sonucta heralde bosluga düşcem bende zırvalıyorum bakmayın sen ona yarın onu canlı kanlı görünce sogukluk kalmaz sanırımkalırsada ozaman düşinim şakkıdı
maşalah duygucum fıstık gbıısın saçlarını sevsınlerrrrrropuyorumnanaktan
canım ikinizde yakışıyosunuz
askerin baya zayıflamış avatarındakine göre
o saclar benim belime gelio kızat kuyrugu gibi oldular saol tatlım o senin güzelliğin
ooo hemde baya zayıflamıstı o kilo almıs haliydi son zamanlardaki ama gene baya zayıflamıs gelsin ben beslerim tosunumu aklinialirimsmile
o sizin güzelliğiniz kızlar dün herkez eklemişti içimde kaldıcok guzell cnm
mutluluklar ben kaçarropuyorumnanaktan
o sizin güzelliğiniz kızlar dün herkez eklemişti içimde kaldı
tmm hadi kib özletme kendini byby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?