Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

duyguşdelikafadulden
mehtabın süperrr delikafadulden
460 derken yarıladık be nerdeyseee delikafadulden
geçiyormu ne günler :lepi: :lepi:
geçiyor galiba nulişim ya delikafadulden
birlikte yarılayıp birlikte teskere alıcaz kız zemuszemus
Tabii yaa heycanlanmaz mi insannn kaydirigubbakcemile2
deli gibi hemde ne yapacağımı şaşırıyorum inan :1rolleyes:
var mı size izin yakınlarda

hımm ozamn ilaçlardan kaynaklanıyordurr mirmirmirmir
geçiyor galiba nulişim ya delikafadulden
birlikte yarılayıp birlikte teskere alıcaz kız zemuszemus

deli gibi hemde ne yapacağımı şaşırıyorum inan :1rolleyes:
var mı size izin yakınlarda

galibaaa delikafadulden geçiyor delikafadulden
evet senle beraber yarılayıp beraber yicez depük sositosositosositososito sositososito :lepi:

ne güzelll sositososito hihoyyytsositosositohihoyyyt
bayramda ben göremicem :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
olsun tatlım seninki de gelir izne yakında yarıladık sayılır
üzülme :1hug:
galibaaa delikafadulden geçiyor delikafadulden
evet senle beraber yarılayıp beraber yicez depük sositosositosositososito sositososito :lepi:
evet inşallah ya o günleride görelim şafak aydınlanmaya başlıyor sanki di mi

Yok malesefff :gitme: Zaten yine sefere çiktilar konusamiyoz bilee
hadi ya benimkide çıkacak yakın bir zamanda

sorma yengeçim ya heyecan tavan yapmış durumda
çok şükür 3 aydan sonra görebilicem çok özledim çookk

bu kadar erken izin kullanma taraftarı değildik aslında ama aöf sınavları var izinde 5 günden az vermiyorlarmış bayramla birleştiriyoruz bu yüzden.Bayramın 2. yada 3.günü dönecek nasipse. Bizde kurban bayramına kayınvalidemlerle gidip evci çıkarmayı düşünüyoruz.

selam kızlar nasılsınız?
hoşgeldin canım nasılsın
anladım olsun 5 gün birşey olmaz kullanırsınız yine
olmadı sen gidersin geçer bir şekilde

aslında canım sıkkın kızlar bugün. nişanlım çok fazla öksürüyor. revirdekiler alt devre diye bakmıyorlarmış. dün adam insafa gelmiş dinlemiş arkasını boğazına felan bakmış.faranjit olmuşsun, doktora görünmen lazım demiş. fakat doktora göndermiyorlar bilmiyorumkismile duşlarda sıcak su yokmuş, bide askeriye boğaza karşı olduğundan çok rüzgar alıyormuş.bol bol çay nescafe iç diyorum öksürüğü yumşasın diye.
niye böyle bakmıyorlar askerlere aklım almıyor.

hoşgeldin canım nasılsın

anladım olsun 5 gün birşey olmaz kullanırsınız yine
olmadı sen gidersin geçer bir şekilde

hoşbuldum duygumm iyi gibiyim sen nasılsın .. benim de bir sorum var sizleree..

bilenlerden cevap bekliyorum dünden beri moralim çok bozuk. dün gece nişanlım aradı; onun olduğu yerde tüm izinlerini aralık ayına kadar kullandırıyolarmışmafoldumben yani aralığa kadar 23 gün iznin kullamak zorundaymış o zaman 10 ay göremicem aşkımı terhis olana kadar.. olur mu böyle bişey ya?? daha yeni gitti 10 gün sonra aöf sınavı için gelcek o zaman 10 gün iznini kullansa mecburen, aralıkta da 13 gün tamam bitti gitti.. offfmafoldumben

merhaba siyahincim, iyilik sen nasılsın? askerin neler yapıyor yazıcılıkta.
ben de peki iyi değilim canım moralim bozuk biraz izin olayları yüzünden.. askerim sadece yazıcılık yapsa iyi valla pc başında çizip yazıp duruyo ama nöbet de tutuyo şimdilik..

canım sorma benimkinin olduğu yerde revir bile yokmuş.. gerçekten hastalığına inanılanları alıp doktora götürüyolarmış.. geçmiş olsun canım iinşallah bişeyi kalmaz:Saruboceq:

off bazı yerlerde devrecilik cok fena oluyor gerçekten ya
kendine bakması lazım komutanları filan da mı ilgilenmiyorlar ya oluur mu öyle şey
haydaaa o nedemek ya senin ki ohal bölgelerinden birinde miydi
hiç izin kullanmasın madem 1 ay erken gelir
yeni gitti çünkü daha hayret yani ya

Canim Askeriyeye gööre degisiyo izinler. Bizimkide yarim yarim kullanamiyo mesla
kullandimmi hepsini birden kullanmak zorunda.

ağrıda canım yaa öyle kötü bi yerde de değil gayet mahallenin ortasında yani anlamadımki... izin kullanmak zorundaymış bir de off nasıl iş anlamadım yaa..
he bir de; mesela diyelimki bütün izinlerini kullandırdılar aralığa kadar; seneye nişanlımın aöf sınavları olcak onlara yollmıcaklar mı peki???

Canim Askeriyeye gööre degisiyo izinler. Bizimkide yarim yarim kullanamiyo mesla
kullandimmi hepsini birden kullanmak zorunda.

ne saçma yaa sinir oluyorum size ne isteyen istediği zaman kullansın offmafoldumben

off canım çok iyi anlıyorumm çok kötü bişey bizimde oyle eylulde gelıcek dıye beklerken,ekımden once kımseyi yollamıcaklarmış.yolladıkları zamanda bütün izni birden kullandırıyolar..keşke 10 günlüğüne bari gelseydii:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…