- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #75.641
off canım çok iyi anlıyorumm çok kötü bişey bizimde oyle eylulde gelıcek dıye beklerken,ekımden once kımseyi yollamıcaklarmış.yolladıkları zamanda bütün izni birden kullandırıyolar..keşke 10 günlüğüne bari gelseydii:sinifsinif:
birazdan vesikalık çektirmeye gidiceeemm hiç sevmediğim şeylerden biridirkaydirigubbakcemile3
ıykk nefret ederim bu yüzdende hep iğrenç çıkarım o küçücük karelerde..
onutek programı ile şafağını hesapla sende canım. ben onunla hesapladım dün 4 gün düştüm.
o program doğruymuş.
askerlik boyunca 3 gün mü yol izni veriyorlar sadecelmaz:
nasılsın canımkaydirigubbakcemile5
bağlantımda sorun vardı oyüzden geç yazabildim :kedi: bilmiyorumkismile
meg canım benim opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
Canim Askeriyeye gööre degisiyo izinler. Bizimkide yarim yarim kullanamiyo mesla
kullandimmi hepsini birden kullanmak zorunda.
ayy evet insan kendini kasıyo birazcıkk çok gıcık bi durumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
siyahincim, seneye aöf sınavları için sınav yerini ağrı'ya aldırmayacak mı?
biz öyle yapacağız. 4-5 eylül bütünlemeler için usta birliği yeri belli olmadığından sınav yerini değiştirmemiştik.ama şimdi belli olduğu için önümüzde ki dönem bulunduğu yerde girecek.Yani bi tuhaflık olmazsa tabi. aklım almıyor artık bu tsk işlerini :1ninca:
canım benimki bilerek aldırmıyo sınav yerini, memleketine gelmek için. şimdi aralığa kadar bütün izinlerini kullanırsa ki öyle görnüyo mecburiyetten, seneye sınav için gelebilir en azından.. tsk eğitim söz konusu olunca gıcıklık yapmıyomuş yolluyomuş sanırım.. ama izni yokken nasıl olcak bilmiyorum bilmiyorumkismile
tatlım o iş birazda komutanın insafiyetine kalıyor.. İzin vermezse çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?