Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla özlem süper olur ya canım nasılda istedi tatlı sevmem(şerbetli) baklava geldi dışardan canım nasıl çekti ya

ne güzel kızlar kayınvalidelerinizle konuşuyosunuz:)

canım benim vakti gelince bıkarsın konuşmaya sıkma canını
benimki tüm sülalesiyle tanıştırdı beni.. Askerden gelince ev gezmelerine taşıycak benii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ayneeen ya bende ömrümde 2 3 kere ancak yemişimdir canımm fena bülbül yuvası istiyooo

sende konuşursun canım benim sevdiceğin gelsin hemen tanıştırmak ister zatenn :teselli:

ayy özlem ya canım nasılda istedi

inşalah canım az önce faceden kuzeniyle tanıştım hepsi erkek ya kız olanda açık değil

o benimkilerle izindeyken tanışmış baya koyu muhabbet etmişler facede ekli kaanın listesinde
ablasıyla konuşuyom msnden ,faceden
acaba mail atsam nasılsın diye

canım benim vakti gelince bıkarsın konuşmaya sıkma canını
benimki tüm sülalesiyle tanıştırdı beni.. Askerden gelince ev gezmelerine taşıycak benii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

orası kesin zaten bıkacağımın zaten ben öle fazlada sevmem aslında
ama annesini felan pek beğenmedim kaanın anlatmasına göre

hb burcucum ,bende baya acıktımm valla ,iftara gidicez askımla o zamana kadar zaman öldürüyorum son gunklerımız

aynen ya ohh ne güzel gidin bakalım seninki ne zaman gidiyor tatlım

orası kesin zaten bıkacağımın zaten ben öle fazlada sevmem aslında
ama annesini felan pek beğenmedim kaanın anlatmasına göre

aynen ya ohh ne güzel gidin bakalım seninki ne zaman gidiyor tatlım

valla tatlim kaynana seçme lüksü pek bulunmuyo elde.. Düşünsenize hehe evlilikler kaynana seçmeyle oluyomuş.. Kaynanyı göreyim önce tanıyayım oğlu nasıl olsa halledilir hesabı
Ne biz ne annesi paylaşma taraftarıyız.. Düşünüyorum bazen ileride benim de oğlum olursa diye.. Kesinlikle iyi bir gelin olmam gerek

kesinlikle ama napim ısınamadım açıkcası kayın valide adayımı
bakalım o beni beğencek mi merak ediyom:)

Benimkinin söylediklerini saysam valla sığmaz sayfayaa.. En son icadı sincapım olmuştu.. sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

çok şekerr nerden geliyo kız bunlar akıllarınaa kaydirigubbakcemile3

benimkinin son icatları başına bal koy herşeyy..
bal yumağımm..bal kavanozum..bal torbam..bal suratlımm..:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…