- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.601
kız kaçırcan sonra kaynanayı
valla özlem süper olur ya canım nasılda istedi tatlı sevmem(şerbetli) baklava geldi dışardan canım nasıl çekti ya
ne güzel kızlar kayınvalidelerinizle konuşuyosunuz:)
ayneeen ya bende ömrümde 2 3 kere ancak yemişimdir canımm fena bülbül yuvası istiyooo
sende konuşursun canım benim sevdiceğin gelsin hemen tanıştırmak ister zatenn :teselli:
h.g çağlacım ben iyiyim açlık haricinde sen nasılsın
hoşgeldin kuzummmKimse selamımı da almıyor:gitme:
hehee güzel güzell kabullenmiş seni kaydirigubbakcemile2yok kızz şaka yapıyorumm ne biliim telefonda beni sevdiğini hissettimm bana diyoki ne iğne oyaları yaptım sana oğluma demiyo mesela sana diyoo:asigim:
selam arkadaşlar
hoşgeldin kuzummm
hb incimmmmm
hehee güzel güzell kabullenmiş seni kaydirigubbakcemile2
selam tatlım hoşgeldin
hepimize Allah sabır versin
canım benim vakti gelince bıkarsın konuşmaya sıkma canını
benimki tüm sülalesiyle tanıştırdı beni.. Askerden gelince ev gezmelerine taşıycak benii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hb burcucum ,bende baya acıktımm valla ,iftara gidicez askımla o zamana kadar zaman öldürüyorum son gunklerımız
orası kesin zaten bıkacağımın zaten ben öle fazlada sevmem aslında
ama annesini felan pek beğenmedim kaanın anlatmasına göre
aynen ya ohh ne güzel gidin bakalım seninki ne zaman gidiyor tatlım
orası kesin zaten bıkacağımın zaten ben öle fazlada sevmem aslında
ama annesini felan pek beğenmedim kaanın anlatmasına göre
aynen ya ohh ne güzel gidin bakalım seninki ne zaman gidiyor tatlım
eylül 12 canım ya:gitme: ah bi belli olsa hangi şehır oldugu poffff
ayy canım az kalmış yanında olmasının tadı çıkar şimdiden düşünme bunları canım benim
biz burdayoz hep beraber yicez şafakları üzme canını
valla tatlim kaynana seçme lüksü pek bulunmuyo elde.. Düşünsenize hehe evlilikler kaynana seçmeyle oluyomuş.. Kaynanyı göreyim önce tanıyayım oğlu nasıl olsa halledilir hesabı
Ne biz ne annesi paylaşma taraftarıyız.. Düşünüyorum bazen ileride benim de oğlum olursa diye.. Kesinlikle iyi bir gelin olmam gerek
kızlarrr murathanın bana daha ilk günden beri söyledği en romantik laf ne biliyomusunuzzz??
Pokemonummmnaniknanik
Benimkinin söylediklerini saysam valla sığmaz sayfayaa.. En son icadı sincapım olmuştu.. sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
selam kızlaarr
aşkımla bizim şafağımızzzturkbayragiturkbayragi70turkbayragiturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?