Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yaa sorma tam benlik zaten normalde de pimpirikliyimdir ben aklinialirimsmile
doktora kulak vereyim vermesine ama elimde değil canım yaa ben ki kafaya takmıyorum olmak zorundan olan bişey, eninde sonunda gidecekti, askerlik olmazsa olmaz bişey diye mantıklı bakan biriyim bu konuya, özlem çok tavan yaparsa arada vuruyo ağlama krizi onun dışında 2dkk sesini duysam, iyim dese yetiyo.. ben bu kdr etkilenip nası hasta oldum diye şaşırıyorum... ama işim de stresli benim.. bi de dediğim gibi kafaya çok takarım herşeyi maalesef:bbo:

aaa maaşallah şansınız hep böyle olsun canım iyi moral olur çarşı+internet keyfi hem sana hem askere a.s

ama ne yaparsan kendine yaparsin canim , in$allah en kisa sürede düzelirsin :Saruboceq:
aynen canim bende o durumdayim , sonucta mecburi bi$ey bu , gün icerisinde rahat oluyorum moralim iyi ho$ , geceleri uyku tutmuyo ama ne kadar cok özledigimi anliyorum arada dedigin gibi aglama krizleri oluyo ama olsun artik o kadar da asker bekliyoruz
i$inde cok stresliyse bundan da kaynaklaniyodur tabiki , ah o takintilari bilmezmiyim boshayallersmile bende öyleyim cok fena takarim birde karamsar dü$ünceler alir ba$ini gider bazen

Sagol canim amin in$allah hep böyle olur :Saruboceq: zaten doguda oldugundan pek sIkmazlar diye dü$ünüyorum rahat gecicek askerligi galiba :1rolleyes: rabbim hepsine kolaylik versin , evet canim ya aynen öyle oldu kar$imda olduguna inanamadim bi an cok $a$irdik , ALLAH o komutandan razi olsun

birisi acıkmııııışşşş
açlıktan ziyade susadım yaa... akannehir
cokacimcoook az kaldi tabi iftariniza , ALLAH kabul etsin
bizim daha 4 saat var neredeyse kaydirigubbakcemile3 sizler doyup geliyosunuz biz hala burda olcaz

2 sat var iftara.. 1 saat sonra işten çıkıorum eve gidince biraz kesitirym en iyisi mirmirmirmir

ben kaçıyorum kızlaaarrr.. paldır küldür oldu ama yrn konusuruz her zamanki gibi sabah 08:00 itibariyel burdayım opuyorumnanaktan
iyi akşamlar, hayırlı iftarlar öpüyorum hepinizi...

ben kaçıyorum kızlaaarrr.. paldır küldür oldu ama yrn konusuruz her zamanki gibi sabah 08:00 itibariyel burdayım opuyorumnanaktan
iyi akşamlar, hayırlı iftarlar öpüyorum hepinizi...

Sagol canim sana da hayirli iftarlar ALLAH kabul etsin opuyorumnanaktan
görü$ürüz in$allah , iyi ak$amlar

evet canım haklısın n0ormalde hep sahur yaparım da dün canım sıkkındı uyumak istedşm hemen ondan öle oldu

hayirdir canim , neye canin sIkkIndi bilmiyorumkismile

canım annem ve babamla tartıştık öle saçma sapan şelerden dolayıkafamçokkarıştı
hmm bazen ailelerden cikarabiliyoruz sinirimizi , bana da gecen oldu anneme patladim , yani agzima geldi gitti dicektim askerde sevdigim var onun siniri üstüme gelme diye, ama maalesef sözleri yutup kaliyorum yok bi$eyim diye boshayallersmile
in$allah düzelmi$tir canim ailenle aran

layd'im hoşgeldin şafakdaşım zemuszemus
sarilalem seni ekledim msne bu arada haberin olsun.
ho$bulduk pissy'm opuyorumnanaktan nasilsin 405 gün sonraki depük gecemin ortagi kaydirigubbakcemile3

iyiyim cnm çok şükür, yorgunluk var biraz. sen nasılsın okuduğum kadarıyla iyisin maşallah ay evet yaa 405 gün sonra 5 Ekim 2011 gecesi burada dansözler göbek atacak kaydirigubbakcemile3
tabi izin kullanmazlarsa daha erken aklinialirimsmile

ALLAHa $ükür iyiyim canim bende , tombi$imin hayaliyle avutuyorum kendimi :asigim:
in$allah canim in$allah kaydirigubbakcemile3 ayni gece depük yicez ne güzel
benim askerim gitmeden izin kullanmam diyodu ama doguya dü$ünce i$ler degi$ti hic belli olmaz yani in$allah ikiside kullanmaz da daha erken gelirlerkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…