- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.641
evet cok $ükür denk geldi opuyorumnanaktan
Gecmi$ olsun canim , ALLAH acil $ifalar versin :Saruboceq: in$allah cabucak gecer
sinir - stres - üzüntü ; tam asker yolu bekleyenlerin üclüsü ya boshayallersmile ama doktorunun dedigine kulak ver , sagligin her$eyden önemli sonucta
iyiyim bende canim ALLAHa cok $ükür , gecen cumartesi nasil olduysa oldu car$i izni vermi$ler :1rolleyes: cok $a$irdik ikimizde orda car$i izni olmaz biliyoduk , birde usta birliginin ikinci haftasinda biraz tuhaf oldu ama güzel oldu :lepi: bakalim bi kereye mahsusmuydu yoksa bu cumartesi de cikicakmi
evet 300lere ba$licam in$allahhala inanamiyorum ama ya :lepi: 400Ler bitiyo resmen hihoyyyt
yaa sorma tam benlik zaten normalde de pimpirikliyimdir ben aklinialirimsmile
doktora kulak vereyim vermesine ama elimde değil canım yaa ben ki kafaya takmıyorum olmak zorundan olan bişey, eninde sonunda gidecekti, askerlik olmazsa olmaz bişey diye mantıklı bakan biriyim bu konuya, özlem çok tavan yaparsa arada vuruyo ağlama krizi onun dışında 2dkk sesini duysam, iyim dese yetiyo.. ben bu kdr etkilenip nası hasta oldum diye şaşırıyorum... ama işim de stresli benim.. bi de dediğim gibi kafaya çok takarım herşeyi maalesef:bbo:
aaa maaşallah şansınız hep böyle olsun canımiyi moral olur çarşı+internet keyfi hem sana hem askere a.s
açlıktan ziyade susadım yaa... akannehirbirisi acıkmııııışşşş
cokacimcoook az kaldi tabi iftariniza , ALLAH kabul etsin
bizim daha 4 saat var neredeyse kaydirigubbakcemile3 sizler doyup geliyosunuz biz hala burda olcaz
acıktım yaaaaaaaa
ben ne yapayım kızlarr sahur yapmadım..iftardan sonra pcde takıldım sonra da uyudmmm..başka da hiiç yemek yemedimm
evet canım haklısın n0ormalde hep sahur yaparım da dün canım sıkkındı uyumak istedşm hemen ondan öle oldutatlım öyle de zor olur dahası sağlıklı olmaz yaa..
Hoş annem bana sahurkedisi diyo kedinin süt yaladığı kadar bişey yiyomuşum bende..
ben kaçıyorum kızlaaarrr.. paldır küldür oldu ama yrn konusuruz her zamanki gibi sabah 08:00 itibariyel burdayım opuyorumnanaktan
iyi akşamlar, hayırlı iftarlar öpüyorum hepinizi...
evet canım haklısın n0ormalde hep sahur yaparım da dün canım sıkkındı uyumak istedşm hemen ondan öle oldu
evet canım haklısın n0ormalde hep sahur yaparım da dün canım sıkkındı uyumak istedşm hemen ondan öle oldu
canım annem ve babamla tartıştık öle saçma sapan şelerden dolayıkafamçokkarıştıSagol canim sana da hayirli iftarlar ALLAH kabul etsin opuyorumnanaktan
görü$ürüz in$allah , iyi ak$amlar
hayirdir canim , neye canin sIkkIndi bilmiyorumkismile
gördüm canım benim de msn de problem var şu an açamıorum yeniden kurucamm konuşuruz o zaman canım:1hug:layd'im hoşgeldin şafakdaşım zemuszemus
sarilalem seni ekledim msne bu arada haberin olsun.
gördüm canım benim de msn de problem var şu an açamıorum yeniden kurucamm konuşuruz o zaman canım:1hug:
hmm bazen ailelerden cikarabiliyoruz sinirimizi , bana da gecen oldu anneme patladim , yani agzima geldi gitti dicektim askerde sevdigim var onun siniri üstüme gelme diye, ama maalesef sözleri yutup kaliyorum yok bi$eyim diye boshayallersmilecanım annem ve babamla tartıştık öle saçma sapan şelerden dolayıkafamçokkarıştı
ho$bulduk pissy'm opuyorumnanaktan nasilsin 405 gün sonraki depük gecemin ortagi kaydirigubbakcemile3layd'im hoşgeldin şafakdaşım zemuszemus
sarilalem seni ekledim msne bu arada haberin olsun.
hmm bazen ailelerden cikarabiliyoruz sinirimizi , bana da gecen oldu anneme patladim , yani agzima geldi gitti dicektim askerde sevdigim var onun siniri üstüme gelme diye, ama maalesef sözleri yutup kaliyorum yok bi$eyim diye boshayallersmile
in$allah düzelmi$tir canim ailenle aran
ho$bulduk pissy'm opuyorumnanaktan nasilsin 405 gün sonraki depük gecemin ortagi kaydirigubbakcemile3
iyiyim cnm çok şükür, yorgunluk var biraz. sen nasılsın okuduğum kadarıyla iyisin maşallahay evet yaa 405 gün sonra 5 Ekim 2011 gecesi burada dansözler göbek atacak kaydirigubbakcemile3 tabi izin kullanmazlarsa daha erken aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?