- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.581
haklısın belkide.ama hem evli olup hem de evin da kalmamak göçe hayatı yaşamak zor oluyor.ayrılık işte özlem işte ne bir gün eksik ne bir gün fazla...
kızlar ben şahsen şafağı ay olarak saydım yani 12 nisanda gitti 12 mayıs 12 haziran 12 temmuz...gibi saydım plakalara gelince su gibi geçti
öyle tabi..ama evli olmak yada olmamak bişi değiştirmio bence..seviosan yanında istiosun ille de..aynı evde yaşamak yada yaşamamak bi ifade etmio çünkü aynı aşkı yaşıosun..bu yeter de artar bile..Allah hepimizi kavuştursun sağ salim inşallah..
tabiki özlem aynı özlem beklenen aynı duygularla bekleniyor buna sözüm yok canım benim.hepimiz aynı amaç için burdayız sevdiğimize kavuşmak onların yokluğunda destekçi olamak birbirimize tek bilek olmak..sadece benim sözüm ben biraz annemlerdeyim biraz kayınvalidemlerde yani biyere alışıyosun tam alıştım derken hop diğer yer.zor oluyor yani insanın göçebe yaşaması sözüm ona.yoksa ne kısa döneme ne uzun döneme hepsi bizim askerlerimiz hepsinin bir bekleneni var.HAYIRLI TESKERELER..
öyle tabi canım destekle biter bu günler burda hep birlikteyiz sıkma canını geçer gider o günler bitio gidio üzülme olumunekankayizsmile[/QUOT
canımsın bitecek elbet bitmeye mahkum baksana bir günü daha bitirdik gece yarısını geçmiş artık şafak 137 diyebilirimzemuszemus
benimki de aynıydı canım fisfisfis
canım bende hafta olarak sayıyım dıyorum senceee:Sbilmiyorumkismilekızlar ben şahsen şafağı ay olarak saydım yani 12 nisanda gitti 12 mayıs 12 haziran 12 temmuz...gibi saydım plakalara gelince su gibi geçti
ohhhh ne guzel 10 gun valla hıc bısey dayan canım benım..ahh canım benim ne güzel ben daha henüz bir ay bile olmadıki.ama gün saymak inan daha zor oluyor ben artık kocişimin yanına gideceğim günleri sayıyorum.yeni geldim ama şafak 10 10 gün sonra senleyim bebeğimmm
waowwwwww:)maşşalh kızdelikafaduldenkafaya çok takmamak lazım açıkcası
şafak bursa 16
slm çağla şu avatardaki seni kendime benzettim
melek yüzlüm uyuyordur şimdi bebekler gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?