Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya ben 13 gün önce mektup yolladım eşime ama hala ona ulaşmamış sinir oldum yaa neden olmuş olabilirki bir bilgisi olan varmı?
canım askeriyenin sistemi biraz farklı oluoo mektup ile giido ama askeriyede bekletiolar biraz.apsyle göndermediysen normaldir ben apsyle gönderdiğim haşde 14 gün beklediğini bilirim

Dudaklarımı yakıyor hasretinin buruk tadı... Ama o hasret ne de güzel acıtıyor biliyor musun... Ne de güzel sızlatıyor ince ince. SENİN YARİN; SABIR EĞLİYORA BÖYLESİ BİR ÖZLEME, BİL Kİ CANINDAN ÇOK SEVİYOR SENİ.BİL Kİ VAKTİNİ, SAATİNİ BEKLİYOR VUSLATLARIN EN GÜZELİNİN...

canım askeriyenin sistemi biraz farklı oluoo mektup ile giido ama askeriyede bekletiolar biraz.apsyle göndermediysen normaldir ben apsyle gönderdiğim haşde 14 gün beklediğini bilirim

hadi yaa ilk mektubumdu umarım koybolmaz.birliğe sormuş ama oraya bile gitmemiş bakalım yarın postaneye gidecem teyit ettirecem ve 2.mektubu yolluyacam inşallah..

hadi yaa ilk mektubumdu umarım koybolmaz.birliğe sormuş ama oraya bile gitmemiş bakalım yarın postaneye gidecem teyit ettirecem ve 2.mektubu yolluyacam inşallah..
apsyle yollamanı tavsiye ederim canım zaten eline bir barkod veriolar ordan da ulaşıp ulşamadığını mektubunun nerde olduğunu netten görebiliosunolumunekankayizsmile

Kızlaarr hepinizn ve askerlerinizin bu gururlu 30 ağustos zaferı kutlu olsun...turkbayragi
teşekkürler canım bayramımız kutlu olsunturkbayragiturkbayragi

ay kıyamam mektuplarınıza
canım benimki yollayalı 1 ay oldu daha elime gelmedii..ilk mektubuydu birdeee..askerlik bitio hatıramız olsun diye yazmışttııdelikafadulden

teşekkürler canım bayramımız kutlu olsunturkbayragiturkbayragi

canım benimki yollayalı 1 ay oldu daha elime gelmedii..ilk mektubuydu birdeee..askerlik bitio hatıramız olsun diye yazmışttııdelikafadulden

saol esincimmturkbayragi bu arada şafağınada maşşalha cnm sende yiyip bitirmişin bi gzelll

saol esincimmturkbayragi bu arada şafağınada maşşalha cnm sende yiyip bitirmişin bi gzelll
teşekkür ederim tatlım nasıl yedim bende bilmiorum valla darısı başınızaaa
benimki hiç istemedi mektup tabi yazdım ama yollatmadı
benimkide yollama okuolar fln die mırın kırın etti.bende özellikle mektuba büyük harflerle şunu yazdım NOT:Mektubumuzu okuyup özel hayatımıza müdahale eden vatandaşş!!!bu bir aşk mektubudur,burdan sana ekmek çıkmaz!!git başka şeler oku yazdım:teytey:

valla iyi yazmışsın canım umarım okunmuyodur ama byük ihtimalle okunuyor gözden geçirilir yani

amin cnmmm. cok ıyı yasmısın vala helal olsun kız:):)ne dıye okurlar anlamam hayretbişeyyyyyyyyy!kötükedihüso

valla iyi yazmışsın canım umarım okunmuyodur ama byük ihtimalle okunuyor gözden geçirilir yani
ben normalde anneme bile mektup yazarım mektup yazmak çok hoşuma giderr..askere mektup yazılmadan olur mu canım?kaydirigubbakcemile5sevgilim kızmıştı birazcık ama o da çok gülmüştü nerden geldi aklına diyor...zaten zarfları açık veriliormuşş satır satır okumazlar heralde ama bi göz geçirirler heraldeee

amin cnmmm. cok ıyı yasmısın vala helal olsun kız:):)ne dıye okurlar anlamam hayretbişeyyyyyyyyy!kötükedihüso
biz sevgilimle sürekli görüşebildik askerdeyken..işte bir defter tutmuştuk.mesela ilk ben başlamıştım yazmayaa,buluşcağımız güne kadar yazıodum sonra buluştuğumuzda özkana veriodum,bu sefer o yazıodu fln böle döndürüoduk defteri,,takii komutan yakalayana kadarkomutan yakalamış bu ne fln demiş,tabi defter de bir hayli kabarıktı,sonra almış üşenmemiş hepsini tek tek okumuş dalga geçiomuş sevgilimle

defter güzelmiş canım yazık ya neyiyle dalga geçiyosa artık okumazsa olmaz :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…