- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.781
aaaaaaaaaaa niye kimse yok burda bakem
eee bende varım ama kızlar
kız ben askerimi aldım halde sizinkiler daha bitirmemişken bıraktınızmı topiği kızlar askım iş bulduk yarın sabah izmire dönüyor cok mutluyumbacım sende bende olmasak bu tatilde topic kapalıyız yazıcak:roflol:
eee bende varım ama kızlar
kız ben askerimi aldım halde sizinkiler daha bitirmemişken bıraktınızmı topiği kızlar askım iş bulduk yarın sabah izmire dönüyor cok mutluyum
ayyy dadlum da burdaymıssssssssssopuyorumnanaktan
kız ben askerimi aldım halde sizinkiler daha bitirmemişken bıraktınızmı topiği kızlar askım iş bulduk yarın sabah izmire dönüyor cok mutluyum
ayyy dadlum da burdaymıssssssssssopuyorumnanaktan
hadi yaa tatlım senin için zor olmuyormu kazandın para yola gidiyordur simdilik ufak bişey garsonluk yapıcak ben hemen işe basla dedim kücükte olsa bos durma daha sonra ii bi iş bulursan oraya gecersin hiç bi sekilde bos durmasını istemiyorumduygu çok sevindim bende izmir'de çalışıyorum.hergün gidip geliyorum manisa-izmir
hayırlısı olsun, meslek nedir canım?
oh hadi hayırlı uğurlu olsunnn :1hug:
hadi yaa tatlım senin için zor olmuyormu kazandın para yola gidiyordur simdilik ufak bişey garsonluk yapıcak ben hemen işe basla dedim kücükte olsa bos durma daha sonra ii bi iş bulursan oraya gecersin hiç bi sekilde bos durmasını istemiyorum
saol dadlum benim bide okula yazılsaydı boshayallersmile
ne okula tatlım
ya vedat ilk okul mezunu acıktan biraz zor ikna ettim ama liseyi okucak ben basında durup ona kafasını vura vura ders calıstırırım artıkklava::asigim:sırnaşık şey
TABİ CANIM VUR KAFASINA KAFASINAalkisalkisalkis:roflol:
BAŞARIR İNŞ BENDE AÇIK LİSEDE OKUDUM
zormuydu kız acıktan mezun olmak vedat cok okuyamaya bayılan bi insan değil cünkü benim için okucakta pasam :asigim:
LİSTEYİ erkenden verip kaçıcam galiba askerim onla ilgilenmemi söyledi:mymeka:
valla zorlukları var tabi örgün gibi değilsin biraz azim lazım bence
ben zaten ortaokulda da çalışkandım lisede de düzenli çalışıp sorunsuz bitirdim
üniye geldiğimde zorlanmıştım çünkü hep testlere alışıyosun
ama ben bunu kendimden biliyorum insanın içinde varsa yapamayacağı birşey yoktur:lepi:
şimdi yüksek lisans yapıyorum
olsun kız askerinle ilgilen ne olucak yazık senden ilgi bekliyo işte :asigim:
vayy süpermiş bunu vedat a sölemeliyim:lepi:
burdaki görevimi biliyo şafakları attırıp gel der gibi canım böcüğüm onu çoook özledim:asigim:
hadi yaa tatlım senin için zor olmuyormu kazandın para yola gidiyordur simdilik ufak bişey garsonluk yapıcak ben hemen işe basla dedim kücükte olsa bos durma daha sonra ii bi iş bulursan oraya gecersin hiç bi sekilde bos durmasını istemiyorum
saol dadlum benim bide okula yazılsaydı boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?