Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bacım sende bende olmasak bu tatilde topic kapalıyız yazıcak:roflol:
kız ben askerimi aldım halde sizinkiler daha bitirmemişken bıraktınızmı topiği kızlar askım iş bulduk yarın sabah izmire dönüyor cok mutluyum
eee bende varım ama kızlar

ayyy dadlum da burdaymıssssssssssopuyorumnanaktan

kız ben askerimi aldım halde sizinkiler daha bitirmemişken bıraktınızmı topiği kızlar askım iş bulduk yarın sabah izmire dönüyor cok mutluyum

ayyy dadlum da burdaymıssssssssssopuyorumnanaktan

duygu çok sevindim bende izmir'de çalışıyorum.hergün gidip geliyorum manisa-izmir
hayırlısı olsun, meslek nedir canım?

duygu çok sevindim bende izmir'de çalışıyorum.hergün gidip geliyorum manisa-izmir
hayırlısı olsun, meslek nedir canım?
hadi yaa tatlım senin için zor olmuyormu kazandın para yola gidiyordur simdilik ufak bişey garsonluk yapıcak ben hemen işe basla dedim kücükte olsa bos durma daha sonra ii bi iş bulursan oraya gecersin hiç bi sekilde bos durmasını istemiyorum
oh hadi hayırlı uğurlu olsunnn :1hug:

saol dadlum benim bide okula yazılsaydı boshayallersmile

ne okula tatlım

ya vedat ilk okul mezunu acıktan biraz zor ikna ettim ama liseyi okucak ben basında durup ona kafasını vura vura ders calıstırırım artık klava::asigim:sırnaşık şey

TABİ CANIM VUR KAFASINA KAFASINAalkisalkisalkis:roflol:
BAŞARIR İNŞ BENDE AÇIK LİSEDE OKUDUM

zormuydu kız acıktan mezun olmak vedat cok okuyamaya bayılan bi insan değil cünkü benim için okucakta pasam :asigim:

valla zorlukları var tabi örgün gibi değilsin biraz azim lazım bence
ben zaten ortaokulda da çalışkandım lisede de düzenli çalışıp sorunsuz bitirdim
üniye geldiğimde zorlanmıştım çünkü hep testlere alışıyosun
ama ben bunu kendimden biliyorum insanın içinde varsa yapamayacağı birşey yoktur:lepi:
şimdi yüksek lisans yapıyorum

vayy süpermiş bunu vedat a sölemeliyim :lepi:

yok cnm ben yol parası vermiyorum.Şirket benzin masrafını karşılıyor.4 personeliz gidip gelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…