Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ilahi canım ya bizim şafakta 3 olsun bari demişsin kaydirigubbakcemile3
sürekli mesajlaşınca dediğin gibi insan sıkılıyor yazcak bişey bulamıyor.nişanlım benide bi sabah arıyor güne onun sesiyle başlıyorum. sonra bide akşam arıyor 1-1,5 saat konuşuyoruz.böyle daha güzel oluyor bencede opuyorumnanaktan
aa senin sevdiğinle aynı memleketteniz demekki.manisa merkezde mi canım?

sen şafak saymakdan bıkmadın be:roflol:
ay özlem daha çok bağlıyo insanı bence
böle küçüçük şafaklara can kurban:teytey:

yok kız doyarmıyım hec onsuz gecirdim her an safaktır benim için boshayallersmile

heee ben son gün deliriyordum hele onu alcam gün abovvvvvvvvvvvv:1shok: gelde görücem seni ben can kurbanmıı dersin küfürmü edersin sinirinden belli olmaz delikafaduldennaniknanik

deli kız:1hug:

ya kızlar bişey soracam askerlere bayramda evci izni verirlermi
veriyorlarmıs diye duymusutum ben tatlım

yok merkez değil o manisa alasehirli ben bilmedim için oraları alasehir merkeze yakınmıdır uzakmıdır bilemem evet ya askerdeyken diyemiyodum msj cekme diye bi kere demiştim oy kırılmıtı garibim yarım gün msj cekmemişti okadar dayanmıs ancak bende sıkıldım ne o öle bütün gün nere gidersen git msj msj msj sesini duymak daha ii arada sabah arıyor askım napcan bugün diyorum günü kararlastırıyorz sonra haber veriyo gidip geldi yerleri sonrada aksam zaten 1 saat değil baya konusuyoruz geceleri :asigim:aklinialirimsmileöbür türlü bayıyo insanı :umursamaz:

ben çıkarmayı düşünüyorumda eşimi umarım sıkıntı olmaz yaa çünkü daha cuma günü yemin ettiler ve 3 gün evci çıkardım bayramda ne yaparlar bilmiyorum

total acemilik genelde 75 gün oluyo canım, 80 değil.. ben ortalama olarak 1,5 ay demiştim ama bazıları acemi birliğinde eğitimci seçilip 35 günde de acemilik yapabiliyor.. sizin yeriniz hele bi belli olsun ona göre konuşuruz tekraryerimseniben

ya şafaqı askıya aLdım ŞimdiLik:) izine 68 qünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) ah hayatımın anLamı bi qeLsende Sıkı sıkı sarıLsamm sana.. yaptıqın en anLamsız şeyLer biLe anLamLı qeLio artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…