- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.761
hoş bulduk caglam nasıl gidiyor bakalım
o manisada tatlım cok rahat olamıyorz gene günün cogu konusamıyoruz zaten konus konus bi yere kadar sıkılıyor insan bütün gün tel elinde simdi bişey yaptık askım dedim msjlasmak istemiyorum artık ben tmm askerdeyken ii hostu ama simdi ne bilim cocuk gibi bütün gün tel elinde tak tak tak sıkıldım artık ne konuscaksak normal konusalım dedim oda tmm dedi bu yüzden pek sık konusmuyoruz ama konusuncada bi saati geciyormanisadan gelsinde bulusalım özledim keratamı 3 gün falan sonra gelicek sanırım bizim safak ta 3 olsun bari turkbayragi
sen şafak saymakdan bıkmadın be:roflol:
ay özlem daha çok bağlıyo insanı bence
böle küçüçük şafaklara can kurban:teytey:
yok kız doyarmıyım hec onsuz gecirdim her an safaktır benim için boshayallersmile
heee ben son gün deliriyordum hele onu alcam gün abovvvvvvvvvvvv:1shok: gelde görücem seni ben can kurbanmıı dersin küfürmü edersin sinirinden belli olmaz delikafaduldennaniknanik
sen şafak saymakdan bıkmadın be:roflol:
ay özlem daha çok bağlıyo insanı bence
böle küçüçük şafaklara can kurban:teytey:
olur inş merak etmeyin bol bol dua edin.
veriyorlarmıs diye duymusutum ben tatlımya kızlar bişey soracam askerlere bayramda evci izni verirlermi
ilahi canım ya bizim şafakta 3 olsun bari demişsin kaydirigubbakcemile3
sürekli mesajlaşınca dediğin gibi insan sıkılıyor yazcak bişey bulamıyor.nişanlım benide bi sabah arıyor güne onun sesiyle başlıyorum. sonra bide akşam arıyor 1-1,5 saat konuşuyoruz.böyle daha güzel oluyor bencede opuyorumnanaktan
aa senin sevdiğinle aynı memleketteniz demekki.manisa merkezde mi canım?
hoş geldin opuyorumnanaktan
ohhhh ama ne kadar erken giderse o kadar ii olur bizimki erken gittide erken dönemedi o ayrı cezayı yiyince gel geldi karata :asigim:
deli kız:1hug:
ne cezası tatlıım
amin cnm amin,nerdeydı senın askerın?
ya bizimki 11 gün ceza almıstı askerliği uzadı falan filan son gün cezayla gecirdik baya tel yakalattı bizim askerlik baya bii heyecanlı gecti anlıcan turkbayragisırnaşık şey
canım her bölge öylemı oluyor yanı 35.gun yemın 1 bucuk ay sonrada dağıtım izni toplam acemı bırlıgı 80 gun oluyor bı yanlışlıkmı oldu acaba kız cok fazla yaeyvahedigeldismile ama bende buyuk ıhtımal gıtmeyı düşünüyorum,bakalım hayırlsıyla bi şehırde belli olsun da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?