Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Polise askerlik kıyağı..
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, ''Polislerin askerlik yapmaması ya da kısa bir askerlik yapması yönünde çalışmamız var'' dedi

09:57 | 01 Eylül 2010

Atalay, Kanal 7 Televizyonu'ndaki canlı yayında, anayasa paketinin kabul edilmesiyle Meclis iradesinin daha rahat olacağını ve anayasanın değişmesinin yolunu açacağını ifade etti.

Polislerin zorunlu askerliğine ilişkin bir soru üzerine Atalay, polislerin uzun süre askerlik yaptığını kaydetti.

Bunu uygun görmediklerini belirten Atalay, konunun Genelkurmay Başkanlığı ile görüşülerek çözülmesi gerektiğini anlattı. Genelkurmay Başkanlığının, ''tek tip askerlik'' konusunda çalışma yürüttüğüne işaret eden Atalay, polislerin askerliğiyle ilgili konunun da bu çalışma içinde değerlendirilmesi ve çözülmesi gerektiğini dile getirdi.

Polislerin 2 ya da 4 yıllık uzun bir eğitim aldığını ve güvenlik alanında görev yaptığına dikkati çeken Atalay, ''Polislerin askerlik yapmaması ya da kısa bir askerlik yapması yönünde bir çalışmamız var'' dedi.

Bu konudaki projelerinin ve kararlılıklarının sürdüğünü belirten Atalay, ''Polislerin endişesi olmasın. O konuda çalışmamız ve kararlılığımız sürüyor. Birkaç alternatifimiz var ama onu dillendirmeyelim'' diye konuştu. Konuyu geçen haziranda sonuçlandırmak istediklerini, ancak Genelkurmay Başkanlığının tek tip askerliğe ilişkin çalışmasının sonuçlanmadığını anlatan Atalay, konunun sonbaharda netleşeceğini ifade etti.

alıntıdır

kafamçokkarıştı

aah hadi gözün aydın darısı 200 lerin başına :lepi:

nisancım sen de yedin şafağını maaşallah
hey gidi bee kimler geliyor kimler gidiyor
duygulandım bak

yedim kız opuyorumnanaktan
380 günü geride bıraktık çok şükür :Saruboceq:
ben gidicem sora sende gidiceksin inş bayanssulusmile
bende listeyi yaparken çok duygulanıyordum, çok seviniyodum kavuşanlar için
inş bizde görürüz o günleri:Saruboceq:

amiiinnnnn inşallah..
aranızda ben de varrrııımmm önce sen sonra ben sonra duygumuz gidicek opuyorumnanaktan

saolsun eklediler benide listeye opuyorumnanaktan
yeni gördüm cnm. bide her haftasonu nette görüşürdük
bnm pc bozuldu görüşemedik gittiğinden beri 1kez görüştük
bu hafta inş görüşürz

sende inş en kısa zmnda görürsün cnm
yerinde olsam nsl dayanırdım bilmiyorum
çok şükür hergün konuşuyoruz,her hafta görüyorum:Saruboceq:

Anladim canim benim.. 10 gün bol bol gezin :lepi:
ah hemde ne gezmek bebekim ya :1rolleyes:
aynen listeyi yaparken sen plakalara geldiğinde kendi kendime
vay be nisan sende yedin askerliği dedim
çok duygulandım inan
ama böyle sizleri görünce biteceğine daha çok inanır oluyorum :1rolleyes:

elimden gelen bişey yok mecburum dayanmaya :sinifsinif:
oldugu yerde çarşı izni yok, gitmem imkansız, izne gelmesi de komutanlara bağlı zaten istemiyor erken gelmek istiyor, zaten gelse de bi kaç gün güzel gidince yeniden zor günler.. :çok üzgünüm: telefonlaşabiliyoruz çok şükür iyi olduğunu bilmem yetiyor...
9 ay dayandık, 5 ay daha dayanacağız, allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

amiiinnnnn inşallah..
aranızda ben de varrrııımmm önce sen sonra ben sonra duygumuz gidicek opuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile dimiya
zaman istesekte istemesekte geçiyo
allah başka dert vermesn,ayrılık göstermesin

başlarda imkansız geliyor ama şafağı yarıladıkça daha bi mutlu oluyosun
hele 100 den düşünce için içine sığmıyo
ve şimdiyse plakalardayım,sanki askerlik bitmiş gibi seviniyorum
sıra doğan güneşte allahın izniyle opuyorumnanaktan

slm kızlar bayramda sevgılımın yanına gıtmek ıstıyorum bayram tatılımde avsada olucagım buyuk bı ıhtımal avsadan ızmıre nasıl gecerım yaa bılgısı olan varmıı ......

avsa merkezden ferıbotla 2 saate erdege ulasıcam
erdekten de balıkesıre gecıcem orası kac saat surer ya bılen tahmınen bılen varmıı
balıkesırdende ızmıre gecıcem
plan bu ama saaha basıt pratık kısa zman surecek dedıgınız sekıl varmı ::S:S

Ya kızlarrr
Canım böle sıcacıkk kızarmış ekmek üstüne sürülmüş yağ ve üzerine serpilmiş pul biberdeb çekti
Noluyo bana yaa ama böyle burnuma kokusu geldi resmen yaa halada kokuyo cokacimcoook

Uyucam diye sahura kalkmassam böle olur iştee :mymeka:

kuzum arası fazla olmaz diye tahmin ediyorum..
Bu arada benimki de İzmirdee bilmiyorumkismile

evt yaaa ben 200den düştüğümden beri daha bi umutlu oldum, bi de böyle kavuşanlar oldukça daha bi umut doluyo insan.. inşallah zaman geçsin sırayla hepimiz kavuşalım.. unutalım bu günleri...

kafamçokkarıştı Bu soğuk havadan kızarmış ekmek nasıl iyi giderrdi yaa
Benimmdeee canııım çektii senin yüzündeen ! kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…